Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 26. září 2013 ve 14:50® HaD
- Diskuze: Muškaření
- Čtvrtek 26. září 2013 ve 12:24® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> překvápek už bylo dost, ne, tak co by nebylo jednou další
- Čtvrtek 26. září 2013 ve 12:23® HaD
Mates(původní)> To jsem měl na mysli. I z kamaráda a známého se občas, byť velmi překvapivě, vyklube slušná masařka. Jen to člověk prostě nemusí dlouhou dobu vidět. Sám jsem byl občas šoková, když jsem zjistil, že je masařka někdo, o kom jsem leta skálopevně přesvědčen, že by mohl jít příkladem. Proto „hájím“ web před semináři. Web má jedinou nevýhodu – lidí co to může číst může být nepoměrně více. Skladba je ale stejná.
- Čtvrtek 26. září 2013 v 11:54® HaD
troutkiller> třeba Jakub?
- Čtvrtek 26. září 2013 v 11:49® HaD
- Diskuze: Začínáme rybařit
double-j> to bych neřekl, že je to jako Nikon a Canon. Spíš bych to přirovnal jako kompakt a zrcadlovka. Přední brzda je vesměs citlivější, jak píše peta128 je s ní lepší manipulace – u větší ryby se většinou přibržďuje cívka rukou a brzda je tak na dosah. Sahat někam dozadu je silně nepraktické. Navíc bývají přední brzdy výkonnější a mají větší životnost, což je dáno konstrukcí a velikostí brzdných podložek. Ty se navíc snáze mění. Když se podíváš na nejdražší a nejvýkonější navijáky na velké ryby, je to téměř vždy přední brzda. A to není náhoda.
Jsou ale techniky, kde je zadní brzda s baitrunnerem smysluplná. Třeba na kapry. Nicméně stejně třeba Michal Kučera, Martin Hrdý a mraky dalších špičkových kaprařů stejně chytá modely s přední brzdou bez BR.
- Čtvrtek 26. září 2013 v 11:29® HaD
regulus> Růžové to není, ale já chci věřit, že se peklo neblíží.
- Čtvrtek 26. září 2013 v 11:29® HaD
Buko> Víš, jak jsem to myslel.
- Čtvrtek 26. září 2013 v 11:28® HaD
drozďák> podle mě. Nevím to, jen si to myslím. Žádnou statistiku, podle které bych to mohl VĚDĚT nemám. Ale jsem snílek a optimista. Byť asi ne vždy na místě. Spíš asi doufám…
- Čtvrtek 26. září 2013 v 11:25® HaD
troutkiller> aby nás jeden lovec jednou nevyvedl z omylu
- Čtvrtek 26. září 2013 v 11:24® HaD
OBr> kdysi sem si to taky myslel. První štika mě vyvedla z omylu. Vydrží míň než vlasec!
Třeba je to ona a zaseklo se jí to jen mezi zuby a 140tka na Tebe pořád čeká
- Čtvrtek 26. září 2013 v 11:22® HaD
sethy> a co na nymfičky?
- Čtvrtek 26. září 2013 v 9:55® HaD
- Diskuze: Sumcařina
pablol> určitě žlutou. Ale nevím zda ještě fungují …
- Středa 25. září 2013 v 17:16® HaD
Palivec> máš na mysli drát, ze kterého stavíme rotačky? To mě čeče nenapadlo. Nejtenčí tu mám 0,4 mm. To se mi ale zdá dost silný. Jakej používáš?
- Středa 25. září 2013 v 16:08® HaD
regulus> ale jo, lidi jdou po kropenatých ploticích. Těch, co bys kvůli masu pachtili po potočákách, o které jde v téhle debatě především, zase podle mne tolik ne.
- Středa 25. září 2013 ve 13:29® HaD
jepice> jojo, mám to stejně. Wolfram vede.
- Středa 25. září 2013 ve 13:25® HaD
jepice> já si ale nejsem jist, že je takových lidí v případě lososovitých ryb zástup. U kapra je to celkem běžné, ale u pstruhů myslím zase tolik ne. A u kapra to zas tak nevadí. Je jich dost a leckde je to i pro dobro revíru.
- Středa 25. září 2013 ve 12:51® HaD
peta128> já jen lankuju. Hele a takovej nápadíček? Odpo a štiky?
- Středa 25. září 2013 ve 12:28® HaD
peta128> Když to bude ve větším tahu a blbě se to po zubech sveze, může to odnést i tohle. Jistota je to, co měl sethy na srazu – 1,2mm FC. Jenže to už je hardcore a tahat na tom třeba menšího woblera nebo smáčka bude asi utopie.
- Středa 25. září 2013 ve 12:19® HaD
peta128> nene. A Tobě ten FC koušou nebo ne?
- Středa 25. září 2013 ve 12:12® HaD
peta128> no přecvakne taky, ale už dost obtížně.