Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 2. září 2013 v 15:04® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.8.2013 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač
Na srazu jsem tradičně pásl po štikách. Letos ale byly úplně bez chuti. Mrchy. Povedly se mi jen dvě menší a výhradně na velké jerky. Turbojack byl tentokráte za trubku stejně jako já
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. září 2013 v 15:01® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mvincik> Jen houšť a více takových projektů. My lidé jsme už přírodě dali dost na prdel a je třeba pracovat na nápravách.
- Pondělí 2. září 2013 v 15:01® HaD
mvincik> Jen houšť a více takových projektů. My lidé jsme už přírodě dali dost na prdel a je třeba pracovat na nápravách.
- Pondělí 2. září 2013 v 15:00® HaD
mvincik> referovat by mohli kluci z Brna. Každopádně se zdá, že by to mohlo mít velký přínos.
- Pondělí 2. září 2013 ve 14:47® HaD
- Diskuze: Muškaření
Mates(původní)> Co takhle trocha tolerance? Tahle diskuze je tu proto, aby si mohli muškaři vyměňovat své názory a když někdo něco neví, tak aby se mohl zeptat. A když se někdo zeptá na věc, která Ti přijde triviální, máš v rámci slušnosti dvě možnosti: buď nereagovat, nebo poradit. Zesměšňovat či dokonce urážet je sice další možností, ale to sem opravdu nepatří! Zkus si to tedy pamatovat a podle toho se chovat. Děkuji.
Tento příspěvek byl editován 2.9.2013 14:48:58 uživatelem HaD. - Pondělí 2. září 2013 v 11:07® HaD
http://brno.idnes.cz/…-zpravy.aspx?… klobouk dolů!!!
- Pátek 23. srpna 2013 ve 20:01® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
jepice> to je OK velikost
)
- Čtvrtek 22. srpna 2013 v 19:23® HaD
jepice> jde to. Nějaké takové z dvacítek háčků mám a tolik nevadí.
- Čtvrtek 22. srpna 2013 v 15:39® HaD
68richard> no tak jako v srpnu – žádná sláva, ale chytit se dá
- Čtvrtek 22. srpna 2013 ve 14:34® HaD
68richard> moc teď nechodím, ale když jo, tak vcelku normálně.
- Čtvrtek 22. srpna 2013 v 9:46® HaD
jepice> já bych ho tam před lepením klidně navlékal
- Středa 21. srpna 2013 ve 22:07® HaD
sethy>
- Středa 21. srpna 2013 v 16:29® HaD
bubu> bezva! Je velmi šikovný!!!
- Středa 21. srpna 2013 ve 13:13® HaD
sethy> Ty si Jarmil!!! Já Ti říkal, že to kolo je nebezpečný
Dej se dokupy chlape!!!
- Středa 21. srpna 2013 ve 13:13® HaD
bubu> v Praze je servis na Maninách a nebo u Kanclera v Brně. Každej větší krám má ale nějakého servismena v rukávu, takže bych se zeptal taky tam.
- Středa 21. srpna 2013 ve 12:51® HaD
BigMike> já mám pocit, že to „lepiči“ lepí vteřiňákem. Já bych to tak udělal. Do bobiny slaboučkou niť, jemně zafixovat, zakápnout vteřiňákem a pak přes něj domotat. A nakonec bych to ještě jednou zakápl.
Pravda ale je, že jsem na lepeňáky chytal a zatím se mi vždy po nějaké době rozpadly. Letovaný ani jeden.
- Středa 21. srpna 2013 ve 12:49® HaD
jepice> taky si myslím, že ty co máš na mysli, jsou pájené cínem. Co vím, jde hodně o teplotu, je zapotřebí mikropájka a není to žádná sranda. Tedy pokud to neumíš. Ale naučit lze ledacos. A není to jen závodnická libůstka – viděl jsem i velké BL letované trojháky a byly neskutečné. Muškařské háčky, které se na to nevíce používají, mají tu ostrost a chytlavost neuvěřitelnou. Vždycky jsem měnil „shitové wmc“ za ownery a myslel si, že je to to nejlepší. Pak jsem ale zjistil, že letovaný háček ze špičkových muškařských jednoháčků je oproti owneru úplně někde jinde. Ten rozdíl mi přijde podobně propastný jako mezi wmc a ownerem.
Tohle se ještě myslím dost podceňuje. Nicméně háček dost významně rozhoduje o tom, zda se ryba dobře zachytí či nikoliv.
- Úterý 20. srpna 2013 v 19:32® HaD
- Diskuze: Sumcařina
VydraČinka> podle mě stačí obyčejný. Mě to vyhovuje a mám asi deset let stejný model…
- Neděle 18. srpna 2013 v 17:49® HaD
Milas004> mohl by z toho být problém. Ale jak kde…
- Neděle 18. srpna 2013 v 17:48® HaD
Scanix> nevěřící Petr
HaD: :-D chytač a plašič současně :-D
kerob: Turbojacka jsem letos 2× pouzil ve Svedsku a vysledek byl ten, ze jsem na tom miste uz pak nechyt rybu a musel jsem popojet jinam :-D