Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 6. srpna 2013 ve 13:39® HaD
HaD

sethy> ty woe!!!

Úterý 6. srpna 2013 ve 12:42® HaD
HaD

sethy> ještě že nefotíš mě :-D

Úterý 6. srpna 2013 ve 12:41® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

Pepa MRK> to za tím Pepa je tam tedy proč?

Určitě to sumec být mohl. Jede pod dně, najde rybičky, nasaje je a s nimi u kuku a jede dál. Klidně to tak může být…

Úterý 6. srpna 2013 ve 12:16® HaD
HaD

Mates(původní)> :-)

Úterý 6. srpna 2013 ve 12:16® HaD
HaD

:-D DDD

Úterý 6. srpna 2013 ve 12:14® HaD
HaD

Pepa MRK> mohl. Ale kdyby to byl třeba velký kapr, klidně by to mohl být i kapr.

Pokud to sumec, ještě to nemusí znamenat, že je to „vegetarián“.

Btw.: zkus si vzít tričko a čepici BMW jdi do autosalonu Mercedes. Přijde mi to zbytečné, ne?

Úterý 6. srpna 2013 v 10:07® HaD
HaD

hraji> Tomáš to tady přece psal. Mám pocit že to bagatelizuješ a ještě se snad povodí zastáváš.

Úterý 6. srpna 2013 v 10:05® HaD
HaD

pemalda> kdoví jestli už není pozdě :-)

Pondělí 5. srpna 2013 v 16:39® HaD
HaD

dun> to je pravda. Nicméně pokud se nepletu, tak už nějaké precedentní rozhodnutí již jsou.

Pondělí 5. srpna 2013 v 16:38® HaD
HaD

jiris> no… nechápu…

Pondělí 5. srpna 2013 v 16:11® HaD
HaD

jiris> mám podobný pocit. Prý hodně. Ale nebyl jsem tam. Možná je to ale chyba a měl jsem tam vypálit s kamerou. Jako třeba na Jordán :-((

Pondělí 5. srpna 2013 v 15:36® HaD
HaD

mvincik> měl i divný oči. Řekl bych že na nich má blánu a nějak mizí víčka :-D

Pondělí 5. srpna 2013 ve 13:06® HaD
HaD

Teď je bezpodmínečně nutné mít vzduchování i na krátkou dobu. V autě voda začne „vařit“ během chvíle…

Pondělí 5. srpna 2013 ve 13:05® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.-4. 8. 2013 | Revír: Dřevnice | Způsob lovu: Přívlač

Náš vláčecí tým má sezónu za sebou. Nakonec je z toho celkové vcelku solidní 5. místo. Je to škoda, ale los byl krutý. Na druhém kole se údajně nedalo téměř nic moc lépe udělat. Poslední kolo bylo nasazení excelentní a myslím, že i spolupráce. S kluky jsem běhal, hledal z nadhledu ryby a naváděl na ně, hlídal čas, ale měli jsme smůlu. Měli jsme los 3./9.. TK ráno na sektoru 3. chytl 5 ryb a skončil poslední. Všude jinde se chytalo 15–30 ryb a tomu nešlo absolutně kontrovat. Po nás zde chytal Martin Svoboda, vynikající rybář a chytl tuším jen 4 ryby a skončil taky 12.. My po rotaci na 9. chytili 8 ryb a skončili 8. Takže velmi špatné. Odpoledne to bylo o něco lepší, ale byl z toho výsledek tuším 10. a 7. Tedy za kolo poslední. Hrůza hrůzoucí. Obrovské přání bylo, aby jsme na další den vylosovali třeba 6., kde se dělaly výsledky 1.-3.. Když mi přišla SMS „vylosovali jsme zase 3. a rotujeme s Čepelkama – je to v prdeli“, bylo jasné, že jsou veškeré šance pryč. Nejhorší možný los a k tomu rotace s těmi nejlepšími, kteří často ve vodě nenechají žádnou chytitelnou rybu. Nicméně se ryb v neděli chytalo o poznání méně a my dokázali ráno přesto něco nachytat, bylo z toho 8. a 7. místo. Odpoledne to skoro vypadalo, že budu muset chytat já, což jsem mimořádně nechtěl. Nakonec se ale Jirkovi po pár prášcích udělalo lépe a nastoupil. Mírně jsme změniti taktiku a dokázal před rotací vybojovat 6. místo a po rotaci dokonce 4.. Nakonec to tedy kluci zvedli na 10. místo a celkově skončili 5., což je nakonec solidní a docílili plánu, který si před sezónou dali. Musím říci, že mají ale na víc – chytají skvěle a nebýt série několika špatných losů, byli určitě na bedně. Já jsem se celkem utvrdil v tom, že mi deset let závodění stačilo a už ligové soutěže chytat asi nikdy nebudu. Maximálně se zúčastním v roli trenéra, což mě velmi bavilo :-) Tedy nebýt toho vedra…

(0) (2) Komentáře k příspěvku: (13)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pondělí 5. srpna 2013 ve 21:30

sethy: Tak se mi to zdálo, to je možný :-D

• Pondělí 5. srpna 2013 ve 21:14

HaD: Woe, já sem se potácel? Sem makal jak šroub. Teda s prestavkama :) večer už jsem byl hodnej :)))

• Pondělí 5. srpna 2013 ve 20:26

Scanix: sethy, David H.: jste nezmari :)

• Pondělí 5. srpna 2013 v 19:44

sethy: Scanix: vypadali dobře. David se se mnou potácel na břehu, Vlažňoch lítal kolem vody jak splašený a Tom někde „rozhodcoval“ :) HaD: „chudák já“, na kole zpět jsem málem umřel, doma si dal 30 minut spánku a jel pokračovat tam, kde jsem z pátku na sobotu skončil :-D

• zobrazit všechny komentáře (13)
Pondělí 5. srpna 2013 ve 13:03® HaD
HaD

dun> Otázka je, zda při těch malých průtocích dříve bylo 40°C ve stínu. Bavil jsem se o tom s právníkem, který současně rybářská stráž a ten mi řekl, že pokud někdo dělal v těchto dnech nějakou plánovanou odstávku, o čemž jsem slyšel, měl by být MRS žalován o náhradu škody. Z hlediska legislativy se totiž musí tyhle práce vykonávat s ohledem na klimatické podmínky a byť by to bylo nahlášené a schválené kdekým, tak je nutné takové činnosti v těchto parnech odložit. Prodávám, jak jsem nakoupil. Btw. existují údajně znaleckými posudky vypracované sazebníky pro soudy v případech pytláctví či těchto událostí. Např. sumec nad 10kg váhy se cení na 1000,– Kč/kg. Tady ryba 265 cm, která tam údajně byla, je řádově škoda ve výši cca 80.000,– Kč. U štik či candátů je to tuším od 4–5 kg nahoru 2500,–/kg. Metroví candáti okolo 9kg jsou tedy za 22.500,– Kč atd. Škoda tedy bude možná mnohomilionová a je teď otázka, jak se k tomu MRS postaví. Také je už možná pozdě. Kdoví, kde je důkazní materiál… :-((

Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:52® HaD
HaD
Diskuze: Pěst na oko

OBr> no a je to venku :-))

Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:32® HaD
HaD

sidla_napajedla> on kecá. Nepracuje, žije u vody a částečně už i v ní, hovoří s rybami a dokonce má na zádech už šupiny :-) A zahlédl jsem i náznak ploutví :-D

Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:29® HaD
HaD

Tak z toho nakonec je celkové vcelku solidní 5. místo. Je to škoda, ale los byl krutý. Na druhém kole se údajně nedalo téměř nic moc lépe udělat. Poslední kolo bylo nasazení excelentní a myslím, že i spolupráce. S kluky jsem běhal, hledal z nadhledu ryby a naváděl na ně, hlídal čas, ale měli jsme smůlu. Měli jsme los 3./9.. TK ráno na sektoru 3. chytl 5 ryb a skončil poslední. Všude jinde se chytalo 15–30 ryb a tomu nešlo absolutně kontrovat. Po nás zde chytal Martin Svoboda, vynikající rybář a chytl tuším jen 4 ryby a skončil taky 12.. My po rotaci na 9. chytili 8 ryb a skončili 8. Takže velmi špatné. Odpoledne to bylo o něco lepší, ale byl z toho výsledek tuším 10. a 7. Tedy za kolo poslední. Hrůza hrůzoucí. Obrovské přání bylo, aby jsme na další den vylosovali třeba 6., kde se dělaly výsledky 1.-3.. Když mi přišla SMS „vylosovali jsme zase 3. a rotujeme s Čepelkama – je to v prdeli“, bylo jasné, že jsou veškeré šance pryč. Nejhorší možný los a k tomu rotace s těmi nejlepšími, kteří často ve vodě nenechají žádnou chytitelnou rybu. Nicméně se ryb v neděli chytalo o poznání méně a my dokázali ráno přesto něco nachytat, bylo z toho 8. a 7. místo. Odpoledne to skoro vypadalo, že budu muset chytat já, což jsem mimořádně nechtěl. Nakonec se ale Jirkovi po pár prášcích udělalo lépe a nastoupil. Mírně jsme změniti taktiku a dokázal před rotací vybojovat 6. místo a po rotaci dokonce 4.. Nakonec to tedy kluci zvedli na 10. místo a celkově skončili 5., což je nakonec solidní a docílili plánu, který si před sezónou dali. Musím říci, že mají ale na víc – chytají skvěle a nebýt série několika špatných losů, byli určitě na bedně. Já jsem se celkem utvrdil v tom, že mi deset let závodění stačilo a už ligové soutěže chytat asi nikdy nebudu. Maximálně se zúčastním v roli trenéra, což mě velmi bavilo :-) Tedy nebýt toho vedra…

Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:05® HaD
HaD

Mates(původní)> Jak psala Pavla – je to zcela zdarma. Bylo nám to nabídnuto, že se inzeráty zobrazí i tam a to mi přišlo jako fajn možnost pro vás, že je větší šance věc bez nákladů prodat.

Čtvrtek 1. srpna 2013 v 18:41® HaD
HaD

Scanix> paráda!!!Petře smekám až k zemi!!!