Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 3. června 2013 ve 20:45® HaD
- Diskuze: Sumcařina
sidla_napajedla> slušný
)
- Pondělí 3. června 2013 ve 20:41® HaD
- Diskuze: Plavaná
martonek> Plavačku neznám, ale vláčka je s ohledem na relativně nízkou cenu celkem slušná.
- Pondělí 3. června 2013 v 16:12® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Draky>
- Pondělí 3. června 2013 v 15:34® HaD
Lužnice v Dráchově..
- Pondělí 3. června 2013 ve 13:27® HaD
(…Candouš…)> skvěle má třeba daiwa
- Pondělí 3. června 2013 ve 13:19® HaD
(…Candouš…)> já radši vidle…
- Pondělí 3. června 2013 ve 12:55® HaD
Draky> není uz jak se tam dostat.
- Pondělí 3. června 2013 ve 12:36® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.5.2013 | Způsob lovu: Plavaná
Ještě foto
Tento příspěvek byl editován 3.6.2013 12:36:48 uživatelem HaD.Najít ryjícího lína, dát mu splávek před hubu a s napětím minuty čekat, je ten nejnapínavější film, co znám…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. června 2013 ve 12:34® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.5.2013 | Způsob lovu: Plavaná
Tento víkend jsem strávil po roce na línech. V pohádce, bez signálu, bez informací o dění v ČR. V pátek se ryby nedostavily, resp. jeden kousek okolo 40 cm. Přes noc na sobotu mi utekly z kyblíku skoro všechny rousnice. Ryby jak kdyby to věděly. Se Zdendou jsme nalupali celkem 7 línů od 40 do 45 cm. Ten největší vážil odhadem 1,5 kg. Nádherná ryba až bych brečel. K tomu byli perlíni, cejni, plotice, okoun, cejnoplotice, dva kapři a štika, která vzala při stahování rousnici. Samozřejmě to hned ukousla a současně Zdendovi cvakla i vlasec k druhému prutu hned u špičky prutu
Sobotní večer a nedělní ráno jen déšť a minimální aktivita, navíc se to zakalilo. Málem jsme ani neodjeli. Návrat do reality byl tvrdý. Povodně. Chjo…
Fotil jsem minimálně a něco mobilem. Když braly, nechtěl jsem se foťákem zdržovat a v dešti jsem ho raději ani netahal…
Tento příspěvek byl editován 3.6.2013 12:37:41 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. června 2013 ve 12:25® HaD
Bigpista> díky, ale obávám se že půjde viz. Otava Písek
- Pondělí 3. června 2013 ve 12:25® HaD
(…Candouš…)> všechno bylo na hovno
- Pondělí 3. června 2013 ve 12:19® HaD
rodiče to taky měli nepěkný
- Pondělí 3. června 2013 ve 12:16® HaD
(…Candouš…)> no to bylo. Já to dával dohromady dva roky. Taky koukal jen komín a kousek střechy. Šílenost.
- Pondělí 3. června 2013 ve 12:10® HaD
Zažít tohle ještě jednou (foto ze srpna 2002), tak mě jebne. Zatím je podle odhadu uvnitř tak 10 cm vody
(
- Pondělí 3. června 2013 v 11:52® HaD
(…Candouš…)> tam už žádné nebyly. Jordán je celkem nepodstatnej. Tam už je to jen komplikace pro stavební firmu. Přírodu porazit nejde…
- Pondělí 3. června 2013 v 11:50® HaD
Draky> nemam
Podcenili jsme to
(
- Pondělí 3. června 2013 v 11:16® HaD
tak chatu budeme mít pod vodou
- Pondělí 3. června 2013 v 11:13® HaD
tuhyk.silver> sací bagr je mnohem dražší technologie. Alespoň co jsem se o to zajímal…
- Neděle 2. června 2013 v 19:50® HaD
Piranha> Jordán je celkem šumák. Blbý je to jen pro stavbu. Ale řeky jsou na houno. Já se modlím, aby to naše chata zase neodskákala. Má to být na hraně
- Pátek 31. května 2013 ve 13:03® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
jepice> v takovémhle závodě je to štěstí spíše o tom, kolik ryb spadne. A to je někdy frustrující – najednou padají i těm nejlepším z nejlepších a vyzkoušených háčků, z nejlepších a ideálních prutů… Znám to moc dobře – někdy vytáhnu každou rybu a někdy dvě ze tří spadnou i kdybych se na hlavu postavil. V tom může být to klíčové štěstí/ smůla v jednotlivém klání. Dlouhodobě jsou ale tyto faktory významně redukovány.
HaD: spíš blbý světlo :-) neměl jsem blesk…
jepice-zruseno: Já jsem ty líny posledně chytal asi tak 15 metrů po proudu od té lávky a domečku, jehož fotku jsem sem dal minule. Teď už jsou asi někde v Labi, na louce nebo ve Vršovicích u nádraží. Škoda – brali na hod. Teď je budu muset zase složitě hledat na rybníkách kolem rákosí. Máš je takový pěkný tmavý. Tady jak to bylo takový lehce kalný měli takovou světlejší barvu.
casper: paráda!!!!
HaD: lín je silák :-)