Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 24. května 2013 v 10:29® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.5.2013 | Revír: potok | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem pracoval, pracoval a pracoval, až jsem dostal nápad :-) Že práce sice šlechtí, ale ryby také. Především ducha a nakonec i tělo. Sice bylo poměrně pozdě, ale ukecat Vlažňocha k rychlovycházce není téměř nikdy problém. Tedy pokud už nějaké ryby nemá naplánované sám. Věřím že i domluvenou milostnou chvilku se slečnou by za ryby vyměnil (že paviánku :-D ). A tak jsme na hodinku vyrazili. Voda kalná, ryby celkem neochotné. Nicméně se nějaké přesvědčit daly a dokonce i pěknější kousky, ty však vždy spadly. Většina ryb byla za krajíček a preferovaly ty potvory tečkovaný hodně pomalé vedení. Po rybách následovala duševní očista při poslechu Jirkovy didžeridy a asi 6 muzikálních borců hrajících na darbuky. Další pěkný den za námi :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img98711.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img98712.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img98713.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 23. května 2013 v 17:05® HaD
    HaD
    Diskuze: Muškaření

Sintrix> a co Hanáky? Ty se mě osobně líbí asi nejvíce

Čtvrtek 23. května 2013 v 16:42® HaD
    HaD
    Diskuze: Pěst na oko

_ANTRAX> raději to ani nepřipomínej :-(( Zajímalo by mě, jak tohle nesou jeho zarytí voliči. Mě je z něj/nás na blití. Zvolit si takovýhle vožralý hov.do.

Čtvrtek 23. května 2013 v 16:39® HaD
    HaD

stanleypub> http://www.chytej.cz/legislativa/

Čtvrtek 23. května 2013 ve 14:49® HaD
    HaD
    Diskuze: Sumcařina

Venca Zelenka> :-)

Čtvrtek 23. května 2013 ve 14:13® HaD
    HaD

Venca Zelenka> Jo, tohle je potřeba vždy dobře vyřešit. Vykradené auto už jsem měl na výpravách 3×. Dvakrát to odnesl zámek, jednou nám na hulváta kamenem rozbili boční sklo. A nikdy nic neukradli, protože nebylo co. Nicméně škoda a komplikace velmi nepříjemné :-/

Čtvrtek 23. května 2013 ve 12:57® HaD
    HaD

hanis93> rybám to bude putna. Pokud bude chodit, je takový detail nepodstatný. To je spíše pro naše oči, než pro ryby :-)

Čtvrtek 23. května 2013 v 11:57® HaD
    HaD

František Helm> podle mě je to spíš takovej úlet, kterej se neosvědčil, nicméně darovanému koni na chrup hledět nebudu a prubnu to :-)

Čtvrtek 23. května 2013 v 11:56® HaD
    HaD

sethy> Nojo, to byl samozřejmě překlep :-)

Středa 22. května 2013 ve 22:42® HaD
    HaD

Mikyška> to je fajn. A když už rybu fotce ním unavíš, je dobré ji chvíli nechat před puštěním odpočinout.

Středa 22. května 2013 ve 22:40® HaD
    HaD

Venca Zelenka> prubni. Nové věci mají punc napěti'

Středa 22. května 2013 ve 21:52® HaD
    HaD

fR4Nk13> to se těším. On má tuning nástrah něco do sebe.

Středa 22. května 2013 ve 21:47® HaD
    HaD

František Helm> poslední víkend v září.

Středa 22. května 2013 ve 21:46® HaD
    HaD

František Helm> já nedávno na závodech vyhrál naviják s brzdou zpětného chodu. Jsem zvědav, zda si zvyknu :-)

Středa 22. května 2013 v 19:50® HaD
    HaD

bjucek> :-)) ))))

Středa 22. května 2013 v 19:21® HaD
    HaD

bjucek> na druhou stranu lepší než kdyby se to první den všechno popíchalo :-)

Středa 22. května 2013 v 19:20® HaD
    HaD

Myslím si, že u rychlejších způsobů vedeni to nebude tak markantní, ale u smáčkohry, dropshotového by to mohlo mít výrazný vliv.

fR4Nk13> nemáš fotku? To zní taky zajímavě :-)

Středa 22. května 2013 v 17:58® HaD
    HaD

macek2> spíš jsem realista

Středa 22. května 2013 v 17:51® HaD
    HaD

Draky> myslím, že dobře :-)

Středa 22. května 2013 v 17:10® HaD
    HaD

Draky> tohle bude makat jak ploutvička :-) tečka by nic nedělala. Docela se mi to líbí a mohlo by to mít efekt. A dalo by se asi i dipovat – to vlákno to nasaje:)