Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 21. května 2013 v 9:05® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Zdar feedraři
- Pondělí 20. května 2013 ve 20:43® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> je mi to jasný, ale co ta zkratka?
- Pondělí 20. května 2013 ve 20:18® HaD
Nejlepší hláška víkendu:
D: „Who is your best friend, my friend?“ M: „My best friend is my right hand!“ D: „OK my friend, then good luck for your right hand!!!“ LOL
- Pondělí 20. května 2013 ve 14:52® HaD
sethy> HD?:)))))))
- Pondělí 20. května 2013 ve 14:51® HaD
Scanix> vyhodnocení je v běhu
- Pondělí 20. května 2013 ve 13:09® HaD
sethy> ten milimetr – jak malé věci s tím ještě fungují?
- Pondělí 20. května 2013 ve 13:04® HaD
mirek66> lepší je navlhčený mech
- Neděle 19. května 2013 ve 14:45® HaD
- Diskuze: Z lovu
Noví mistři světa! Měl jsem tu čest a možnost sledovat jejich excelentní rybářský výkon!
Tento příspěvek byl editován 20.5.2013 11:28:04 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. května 2013 ve 20:58® HaD
OBr> snad
- Čtvrtek 16. května 2013 ve 20:19® HaD
My ale byli nad tím silničním mostem.
- Čtvrtek 16. května 2013 v 18:31® HaD
Segoves> tyjo, tak to doufám, že jsem nic nepodělal. Byl jsem tam poprvé s kamarádem, co tam jezdí. A v řádu jsem vyčetl toto, což jsem považoval za stav, že tam chytat lze: V úseku od jezu u Bílého Mlýna po silniční most ve Vyšším Brodě je povoleno lovit lososovité ryby a lipana pouze způsobem Chyť a pusť, pokud je ryba zaseknuta v tomto úseku a zdolána mimo hranice úseku, musí být rovněž puštěna zpět do vody. V tomto úseku je povoleno pouze použití háčků bez protihrotu nebo se zamáčknutým protihrotem, což se vztahuje i na přívlač. V úseku od jezu v Herbertově až po jez u Bílého Mlýna ve Vyšším Brodě je lov lososovitých ryb povolen pouze na umělé mušky s klasickou muškařskou výbavou. Nejmenší lovná míra pstruha obecného je zvýšena na 45 cm.
- Čtvrtek 16. května 2013 v 17:47® HaD
Scanix> asi tak
- Čtvrtek 16. května 2013 v 17:40® HaD
chjo…to zas byl hockejíček :-/
- Čtvrtek 16. května 2013 v 17:20® HaD
a poslední…více fotek zde: http://www.chytej.cz/…/pstruhovka/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. května 2013 v 17:18® HaD
a ještě…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. května 2013 v 17:17® HaD
další foto…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. května 2013 v 17:15® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15.5.2013 | Revír: Pstruhovka
Další letošní návštěva pstruhovky, resp. několika pstruhovek začala šťastně, aby hned nastoupilo dvojité neštěstí, které mi skoro vehnalo slzy do očí. Na třetí hod jsem vysmáčkoval velikého duháka. Adrenalinový souboj dopadl na jedničku – vsítil jsem ho
Tento příspěvek byl editován 16.5.2013 17:28:04 uživatelem HaD.Když jsem ho ale chtěl pustit, objevil se ve vodě krvavý oblak a hodil břicho vzhůru. Osud měl zpečetěn. Po vyfocení na břehu jsem vzal do ruky prut a můj miláček Pezon byl zlomený. Asi jsem na něj v trávě šlápl. Zamáčkl jsem slzu a vzal náhradní prut a pokračoval. Celkem štěstíčko, protože obvykle dva pruty nevozím, ale nevím co mě to včera napadlo, že jsem si vzal náhradní. Asi předtucha. Následně jsme se přesunuli na jiný revír, kde jsem si zažil smáčkovou rybářskou a duševní nirvánu. Chvílemi by člověk ani nechytal a kochal se… Zkoušel jsem ledacos a na větší ryby se mi překvapivě neosvědčila nymfa, ale buclatý mikrosmáček s vidličkovým ocáskem. Odpoledne ještě následoval přesun na další revír, kde jsem přišel o dva velké duháky a jeden se povedl Kosatkovi. Luxusní den zakončený pádem na hubu, protože zhruba 15 km tůra trvající zhruba 12 hodin, mnohdy horolezecká, vodní atd. mě totálně odpráskla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 16. května 2013 ve 20:54
casper: koukám že bylo veselo :-) tak to má být, až na ten zlomený prut :-(
- Čtvrtek 16. května 2013 v 17:29
HaD: Skoro jako rybka vypadá, ale je jaksi neživá :-) Prut hodně bolí. Byla to moje nová srdcovka…
- Čtvrtek 16. května 2013 v 17:23
Scanix: Na rybku :) na zpecetenej osud :P a na proutek :(
- Čtvrtek 16. května 2013 ve 20:54
- Středa 15. května 2013 ve 21:45® HaD
Luxusní den na pstruhovce:) jsem ale tak KO, že report dám až zítra. Jeden to nepřežil. Tržené žábra… Byl ale epesní:€
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 16. května 2013 ve 14:21
HaD: Scanix: Hodně másla a citron do pánve :)
- Čtvrtek 16. května 2013 v 10:38
casper: jáááááááááááj to mi tečou sliny!!!! jak říká bjucek „chyť a nůž“ :-D
- Čtvrtek 16. května 2013 v 0:04
Scanix: Na masle a na kmine idealni uprava i pro okyse ci candose, ma nejoblibenejsi, mnam :P
- Středa 15. května 2013 ve 21:54
HaD: Přesně 50 cm :)))) dobrej odhad!
- zobrazit všechny komentáře (5)
- Čtvrtek 16. května 2013 ve 14:21
- Úterý 14. května 2013 v 18:41® HaD
Alov> dobře, znamenám si
- Úterý 14. května 2013 v 18:27® HaD
Alov> tak dnes si nic nevyhrál:)
HaD: Vážně? Tak to ani nevím. Já vím, že kdysi k nám vzhlíželi, ale raketově nás předběhli a pravidelně jak na MS, tak na pohárech i MiČR nám dávají. U nás to lehce zamrzlo na rotačkách a nymfách – můj dojem. A pak ta pohoda – u nás je republika rozhádaná a rozbitá na atomy. Pak to nikdy nemůže být stabilně nejlepší.
jepice-zruseno: Vloni obsadili mladí Slováci na Berounce v kategorii do 18ti let na MMiČR 1., 2., 3., 6. a 7. místo.
HaD: Ty neznám
jepice-zruseno: Navíc Slováci mají teď dobré juniory.