Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 22. dubna 2013 ve 12:44® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
On byl nějaký hokej?
Já po včerejší tůře okolo vody byl rád, že jsem našel sílu na zavření očí
- Pondělí 22. dubna 2013 ve 12:24® HaD
- Diskuze: Plavaná
hraji> A jak se Ty osobně díváš na to sakování? Já roky závodil v přívlači a když se vezírkovalo, byl jsem hodně nasranej a roky se to snažil změnit.
- Pondělí 22. dubna 2013 v 10:35® HaD
A kolik měl první? Uz se neváží a hraje se na počet?
Tento příspěvek byl editován 22.4.2013 12:23:13 uživatelem HaD. - Pondělí 22. dubna 2013 v 10:25® HaD
casper>
)))
- Pondělí 22. dubna 2013 v 10:22® HaD
hraji> a kolikátý jsi s tím množstvím skončil?
- Pondělí 22. dubna 2013 v 9:33® HaD
Hraji: a byly alespoň pěkné? Kde to bylo?
- Pondělí 22. dubna 2013 v 9:30® HaD
casper> uz dnes?:)
- Pondělí 22. dubna 2013 v 8:58® HaD
hraji> na co braly a jaké druhy to byly?
- Pondělí 22. dubna 2013 v 8:57® HaD
Piranha> je to rozbité
- Pondělí 22. dubna 2013 v 8:56® HaD
casper> mmmm
- Neděle 21. dubna 2013 v 19:45® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.4.2013 | Revír: Č. potok | Způsob lovu: Přívlač
Ačkoliv jsem dnes přislíbil odpoledne synovi, volání divočiny bylo silnější a vyrazil jsem s kamarádem po mnoha letech na pstruhy. Na potok, který mám vcelku nedaleko od svého bydliště. Jen pár desítek km. Absolvoval jsem úžasnou procházku okolo krásné vody. Ale ukrutně dlouhou a kdybych měl psát nohama, tak tady napíšu sotva „…“
Rybky se nám celkem vyhýbaly, ono jich tam ani moc není, ale pár potočáků si nás zblízka prohlédlo
Inspirován několika posledními zápisy jsem dnes nefotil ryby, ale náladu u vody. I když jen střídmě. Přesto něco maličko vzniklo… A teď jdu umřít
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. dubna 2013 ve 12:05® HaD
- Diskuze: Muškaření
Podle mě to hlavatka není. Spíš atypicky zbarvený potočák.
- Sobota 20. dubna 2013 v 11:53® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
_ANTRAX> na střední vláčku tak 0,20–0,22. Drátovatění – je tvrdší, ale ničemu to neva. Naopak se míň motá.
Háčky dávám výhradně ownery
- Pátek 19. dubna 2013 v 19:28® HaD
casper> super! Na jakou barvu?
- Pátek 19. dubna 2013 v 11:16® HaD
- Diskuze: Feeder
skwor> Včera jsem měl v plánu to samé – chtěl jsem vykoupat rousnice na úhořích. Oslava svátku tchýně a švagrové mě ale jaksi tyto plány překazila :-/ A dnes je hnusně a zima
- Pátek 19. dubna 2013 v 11:15® HaD
džigit> tam kde nejsou nebo neberou (z nejrůznějších důvodů – prostě nežerou, nechutná jim, to co jim nabízíme apod.), se chytit nedá
Taky může být příliš velký háček, příliš silný návazec. Důvodů, proč ryby neberou může být opravdu dost.
- Pátek 19. dubna 2013 v 11:13® HaD
Kubajs> to přijde
Na klubovce se občas něco chytí. Nějaké ryby tam jsou, ale pořád se člověk musí snažit a chytat dobře. Přeci jen to není typický totálně přerybněný soukromák. Ryb je tam tak akorát a už mají s rybáři zkušenosti.
- Čtvrtek 18. dubna 2013 v 17:53® HaD
jiris> základ je byt u vody. Zbytek je bonus.
- Čtvrtek 18. dubna 2013 v 17:15® HaD
jiris> a když nahodis, tak zase můžeš dělat to co s vlacakem nelze.
- Čtvrtek 18. dubna 2013 v 16:25® HaD
jiris> vše je o lidech a přístupu a jak to vnímáš. Odrybnit se dá jak mouchou tak vláčkou. Někdy je jedna z těch technik nepřekonatelná. Podle mě nejde říci, co je „nebezpečnější“.
HaD: Scanix: jde to blbě :)
HaD: Skwor: já fotit chtěl, ale přišla ryba a lovecká vášeň ti rekne „cvaknes až tu další“ to si řekneš několikrát, pak nedosáhneš k vodě a skončí to krajinkama :)
Scanix: Pekny to tam mate, kdyz on je problem lovit a zaroven fotit, nejak to nejde moc dohromady, to tak spis jen fotit a nebo jen lovit ;)
skwor: Taky poslední dobou vytahuju foťák čím dál míň. I když je pravda, že toho času na ryby letos taky nějak moc není…