Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 1. dubna 2013 v 19:36® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix> zítra?
- Pondělí 1. dubna 2013 v 19:33® HaD
Scanix> jen přijeď. Dnes jsem zkoušel jednu nástrahu, u které jsem si nebyl jist, zda ji zařadit do nabídky. Tři candáti mě vcelku rychle přesvědčili. K tomu hodně pěkného okoun na smáka… LUXUS!
- Pondělí 1. dubna 2013 v 19:20® HaD
MP-E65mm> díky. Jen se tomu budu muset ještě věnovat. Je velmi obtížné trefit ostrost. Ruka se hýbe, ryba se občas hne, foťák se hýbe… A to vše při hloubce ostrosti pár milimetrů a snaze rybu rychle pustit. Povedly se tak dvě. Zbytek v kvalitě sotva na net.
- Pondělí 1. dubna 2013 v 19:16® HaD
Scanix> člověče, tak proudník tam není:) taky jsem dnes zahájil na klubovce . Parádně
za chvíli Z lovu
- Pondělí 1. dubna 2013 v 15:26® HaD
Char> zeptej se ho, jak mu to šlo dneska
)
- Pondělí 1. dubna 2013 ve 14:36® HaD
- Diskuze: Z lovu
a zbytek
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. dubna 2013 ve 14:35® HaD
- Diskuze: Z lovu
tady pár dalších rybích druhů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. dubna 2013 ve 14:35® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.4.2013 | Revír: Klubovka
Včera jsem se s Vlažňochem a Mírou vypravil na dva revíry – s feederem na řeku a pak „paběrkovat“ na revír, kde se konaly v zimě dírky. Na řece to bralo jako o život, ale samé čudly. Jednu jsem vyfotil, u dalších můžete podle oka hádat, jaké to byly ryby
Na sokromáku, kde se v zimě dírkovalo to bralo ještě lépe. Mimo asi 2 sivenů a deseti duháků mne neskutečně potěšili okouni, kteří měli jistě přes 25 cm a byli nádherně vypasení. Úžasný den, jen ta zima mě už vážně se.e!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. března 2013 ve 22:45® HaD
BoBo-Falknow> pěkné! Během pár dni budeš mít gratulaci přímo u příspěvku
- Neděle 31. března 2013 v 19:05® HaD
Zima je oblíbená, kopíruji komentář:
D pizzaoo: Bože ať už ten vym.danej sníh s tou sku.venou zimou odtáhnou definitivně někam do pí.e a už se sem odtud nevrací. Prosím! To už se fakt nedá, mám toho po krk! To jako nebude jaro nebo co kurva už do pí.e???!!!!!!!!! (31. 03. 2013 18:52)
zdroj: http://www.blesk.cz/…la-zima.html
Tento příspěvek byl editován 31.3.2013 19:12:43 uživatelem HaD. - Pátek 29. března 2013 ve 21:26® HaD
regulus> letos je to nějak extra dlouhý
- Pátek 29. března 2013 ve 20:44® HaD
Nechť již tato zima táhne do … Přivádí mě to už k velkému vzteku!!!
- Čtvrtek 28. března 2013 v 0:24® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> co si myslíš o tomto? Je to duté a po dopadu takto stojí
- Středa 27. března 2013 v 15:59® HaD
sethy>
- Středa 27. března 2013 ve 14:44® HaD
sethy> los je los. Pokud se nepletu, není to tak dlouho, co jsi něco vyhrál i Ty nebo třeba Scanix…
- Středa 27. března 2013 ve 13:55® HaD
- Diskuze: Sumcařina
macek2> pěknej kousek
Mají i lepší fotky?
- Středa 27. března 2013 ve 13:15® HaD
Máme výherce soutěže http://www.chytej.cz/souteze/87/ a současně vyhlašujeme pokračování! Gratulujeme!
- Středa 27. března 2013 v 11:13® HaD
Tomik> že se nepochlubil
)
- Středa 27. března 2013 v 10:53® HaD
džigit>
)))))))))
- Středa 27. března 2013 v 10:35® HaD
džigit> hlavně nesmí býti smutno…
HaD: Projel bordelem. A přišlo mi to autentické.
revoke: Koukám na tu poslední fotku – to je úmyslné vytunení? :-D
HaD: revoke: ryby taky :-) okouni, pstruzi i siveni šílí :-) alespoň teď v zimě. v létě se teprve uvidí…
revoke: odstín té žlutá mě fascinuje :-d