Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 30. ledna 2013 v 10:16® HaD
HaD

Alivio> já myslím, že zapomněl ještě asi na dalších několik desítek, ne?

Úterý 29. ledna 2013 ve 21:29® HaD
HaD

sparta476> tipl bych volavku

Úterý 29. ledna 2013 ve 21:10® HaD
HaD

skwor> třeba má rád romantiku:)))

Úterý 29. ledna 2013 ve 20:58® HaD
HaD

toro> to je podraz!!!:-o

Úterý 29. ledna 2013 ve 20:57® HaD
HaD

Cudla> ale jsou skvělí!

Úterý 29. ledna 2013 v 17:57® HaD
HaD

toro> No ještě se přidej Ty :-D

Úterý 29. ledna 2013 v 15:05® HaD
HaD

casper> nedařilo se mi ty ryby zaseknout tím pimprlátkem a asi 6 mi jich spadlo a ty co jsem zasekl, jsem urval. Sice už jsem na tenhle cajk vytáhl ledacos, ale dnes se mi nějak nevedlo. A pak už jsem se jednak začal na ledě bát a spěchal sem. Takže další šance nebyl. Zítra oteplení – je otázka, kdy bude druhá šance.

Úterý 29. ledna 2013 ve 14:40® HaD
HaD

Skvělá zpráva pro milovníky kvalitních věcí na přívlač. Máme na cestě špičkové jigové hlavičky 2–5 gramů na luxusních háčcích SASAME. Když už rybář rybu ukecá k záběru, měl by mít i nástrahu se super ostrým a kvalitním háčkem, který jen těžko zklame! Na shopu se objeví během několika dní!

Úterý 29. ledna 2013 ve 14:40® HaD
HaD

peta128> to už je promlčená záležitost :-)) )

Úterý 29. ledna 2013 ve 14:33® HaD
HaD

Tomik> Náš miluje zimu a sníh. Absolutně nechápu, že mu není zima. V tomhle stavu pár minut před tím se válel ve sněhu na břiše, na zádech a přitom ho žral. To žraní má asi ode mě, ale s tou absolutní odolností proti zimě netuším. Je to každopádně můj miláček :-)

Úterý 29. ledna 2013 ve 14:30® HaD
HaD

casper> no co si budeme namlouvat, Peťa je výbornej rybář co umí, ale myslím že i on byl velmi mile překvapen. Kandidát na díře je celkem ojedinělá záležitost. O to víc me sere, že když je našel, já to zkonil:(

Úterý 29. ledna 2013 ve 14:23® HaD
HaD

Scanix> je to prostě magor. Pořád horko :-)) )))

Úterý 29. ledna 2013 ve 14:23® HaD
HaD

toro> zřejmě šikovný ruce a žerou. Za ty roky, co dirkuju, to byl tuším první candát. A ne na rybičku, což je další plus.

Úterý 29. ledna 2013 ve 14:10® HaD
HaD

Tomik> nestihl jsem, když válel s těma koulema na ledě sudy. On je magor a furt je mu hrozný vedro a když se kolem díry kutálel ve sněhu s těma koulema na těle, myslel sem, že umřeme smíchy :-D

Úterý 29. ledna 2013 ve 14:04® HaD
HaD

Ráno bylo mokré, ale rybářské a zábavné:-) Viz. Z lovu.

Úterý 29. ledna 2013 ve 13:59® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu
Mysleli jsme, že se strháme smíchy :-D DD
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 29. ledna 2013 ve 13:53® HaD
    HaD
    Diskuze: Z lovu

… jo a náš Max si to taky užil :-D

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92174.jpg
      Úterý 29. ledna 2013 ve 13:38® HaD
      HaD
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.1.2012 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dnešní výlet na dírky na dírky „stál za to“. Jednak trvale pršelo, druhak byl led už na hranici bezpečnosti (spíše za hranicí) a do třetice se mi ryby řechtaly ode dna. Dokonale se potvrdilo, že „první vyhrání z kapsy vyhání“! Po první spuštění marmelády ke dnu jsem dostal klepanec a vtáhl slušnou plotici. Z té jsem měl ohromnou radost, protože duháka chytí „každý blbec“, okouna už ne každý a plotice se na dírkách chytají v poměru k ostatním druhům minimálně. Druhé spuštění okoun „dlaňovka“ a pak šlus. Petr se přesunul po nějaké době na střed rybníka a po chvíli mě přivolal s foťákem. Měl totiž ještě méně obvyklý druh – candáta. Plácli jsme si a následovala moje tragédie. Během hodiny jsem měl na prutu asi 8 velkých ryb a z toho jsem to dvakrát utrhl a zbytek se vypnul. Můj tip byl na loňské duháky (letos se zatím nesadili) a možná v tom byl i nějaký candát či štika. Nakonec Petr vytáhl ještě pěkného okouna a raději jsme za zvuku praskajícího ledu vypadli, aby to neskončilo koupelí. Zítra má být + 12°C, tak nevím, kdy se zase zadírkuje…

Tento příspěvek byl editován 29.1.2013 12:53:10 uživatelem HaD.
      foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92170.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92171.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92172.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92173.jpg
        Pondělí 28. ledna 2013 v 17:15® HaD
        HaD

FInnnp> je, jen nikdo nepřispívá http://www.chytej.cz/recenze/

Pondělí 28. ledna 2013 v 17:01® HaD
        HaD

Narazil jsem na něj náhodou na netu.