Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 6. ledna 2013 v 15:29® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> no když mi prostřednictvím pořadatele zakazuje účast, tak abych nedostal při takovém rozhovoru náhodnou ránu olovem. Už to vím nějakou dobu a stále je mi na blití.
- Neděle 6. ledna 2013 v 15:27® HaD
Dam: no… Je to divná doba.
- Neděle 6. ledna 2013 ve 14:30® HaD
ladamaj> Vágner.
- Neděle 6. ledna 2013 ve 13:44® HaD
TondaN> je to hlupáček. Ani o žádném osobním sporu nevím. To, že si vymýšlí, ví snad každý rybář v téhle zemi.
- Neděle 6. ledna 2013 ve 13:38® HaD
Nebudu . Blonďáček si to nepřál.
- Neděle 6. ledna 2013 ve 13:24® HaD
TondaN> bohužel tam nebudeme. Dostali jsme zákaz.
- Sobota 5. ledna 2013 ve 22:20® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
jajco> to se ptej jeho.
- Sobota 5. ledna 2013 ve 22:06® HaD
MM: děláš si z nás legraci nebo přesněji řečeno PRDEL!? Fórum o opravě motorky sem vypnul a asi se Ti zase pokazí heslo k účtu.
- Sobota 5. ledna 2013 ve 21:42® HaD
BigMike> nevím jestli to prdlo v pravem slova smyslu, ale vody je tam zase hodně.
- Pátek 4. ledna 2013 v 18:47® HaD
hraji> souhlas
- Pátek 4. ledna 2013 v 18:47® HaD
peta128> PRO SAMOTÁŘE!
- Pátek 4. ledna 2013 v 18:11® HaD
sdíleno z FB http://www.facebook.com/…846014702382?…
Bivak pro samotáře
Tento příspěvek byl editován 4.1.2013 17:12:15 uživatelem HaD. - Pátek 4. ledna 2013 v 16:18® HaD
mvincik> já ale taky raději rohlíček
- Pátek 4. ledna 2013 v 15:20® HaD
hraji> červík nebo rohlík?
- Pátek 4. ledna 2013 ve 12:29® HaD
hraji> už novoročně plavačkuješ? Já se chystám k nám na řeku – v podstatě na jakýsi průzkumný lov. Jestli jsou ryby po té havárii v řece v pohodě.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 21:02® HaD
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 15:26® HaD
džigit>
(
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 14:42® HaD
hraji> mě taky
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 13:48® HaD
sidla_napajedla> snad jo. Nicméně mne ten pohled hrozně ničí. Dneska jsem byl osloven Českou televizí a natáčeli se mnou další rozhovor (zase budu večer mediální mrdka
) a těch ryb je na březích a ve vodě okolo břehů moc. Chtělo by to, aby jsme se my táborští rybáři nějak domluvili a společně alespoň něco posbírali.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 13:30® HaD
DOBRÁ ZPRÁVA! Dnes jsem konzultoval případný dopad uhynulých ryb z Jordána na ryby v řece s ichtyologem z ČRS. Zjistil jsem, že to, co mi běželo hlavou, když jsem na silvestra chodil okolo Lužnice a sbíral mrtvé ryby, je zřejmě pravda. A to – že živé ryby těmi mrtvolami negativně ovlivněny nebudou. Jiná situace by byla v létě na stojaté vodě, kde by hnilobné a rozkladné procesy spotřebovávaly kyslik a ryby by se mohly dusit + by se mohly hodně rozšířit bakterie a napadnout zdravé ryby. V současné studené vodě na řece, kde se to neustále odplavuje a míchá a není kyslíkový problém, nehrozí riziko takřka žádné a ze zkušenosti z lososích řek, kde ročne přirozeně umírají po rozmnožovacím aktu obrovské masy lososů, vlastně dojde k „pohnojeni“ řeky – tudíž je to živná půda pro tuším fytoplanktnon a zooplankton, který pak slouží jako potrava pro ryby.