Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 5. prosince 2012 v 19:25® HaD
- Diskuze: Feeder
Martin Mošna> nepsal jsem to už náhodou? Když se někdo zeptá jako barvu má sníh a já dopovím, že bílou, tak máš potřebu napsat, že bílou a kdo všechno to ještě ví? Hmmm
- Středa 5. prosince 2012 v 19:23® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
peta128> mám. A radostí rozhodně nekvíkám
- Středa 5. prosince 2012 v 19:23® HaD
hraji> no jestli si ho tak představuješ, tak coby ne
- Středa 5. prosince 2012 v 16:50® HaD
Vyjádření ing. B. Ličko k nové knize vydané ČRS:
Vzhledem k tomu, že publikace Rybářství a rybolov byla vydána v nákladu 5200 ks a členů ČRS je přes 250 tis., tak není možné, aby se publikace dostala pro každého člena. V říjnu proběhla distribuce těchto publikací na jednotlivé ÚS a následně na jednotlivé MO. Jak naloží MO se svými výtisky je pouze na jejím rozhodnutí, ale rozhodně se nedá očekávat, že při omezeném počtu kusů (ČRS má 478 MO) by se kniha mohla rozdávat členům. MO by mohla knihy třeba půjčovat, ale to je pouze na jejím rozhodnutí. Publikace Rybářství a rybolov vyšla na základě získané dotace z OP Rybářství a proto není možné knihy prodávat. Předpokládáme, že uplynutí povinné doby udržitelnosti projektu, a to bude v roce 2015, vydáme tuto publikaci vlastními náklady v druhém doplněném vydání. Potom už bude kniha opravdu pro každého rybáře, který o ni bude mít zájem.
- Středa 5. prosince 2012 v 16:25® HaD
timbab> ale jo, když to dobře navážeš a např. i správně nahazuješ, nezamotáš skoro nic. A kdo neví, co mám na mysli a házel třeba na 50–60m např. se sbirolinem s 1,2m návazcem, ví o čem mluvím. Při letu nechat nebo mírně brzdit, pár metrů před dopadem brzdit silně a pak nechat propadat na napnutém vlasci/šňůře. Riziko zamotání se o řád sníží. Možná o řády.
- Středa 5. prosince 2012 v 16:08® HaD
lunimus> obrácený paternoster neboli půlbalaton je delší fous ke krmítku a krátký fous k háčku. Proto se to nemotá.
- Středa 5. prosince 2012 v 11:24® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
jiris> Teď jsem si vzpomněl, jak jste s BigMikem na prvním srazu chytali v noci candáty
To jsi byl ještě mladíček. Teď už jsi děda
DD
- Středa 5. prosince 2012 v 10:29® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
to jsem zvědav, co nalapají
- Středa 5. prosince 2012 v 10:28® HaD
- Diskuze: Kaprařina
thundarr> no je to hnus…
- Středa 5. prosince 2012 v 10:18® HaD
- Diskuze: Plavaná
regulus> Šoulačka se u nás běžně používá – znamená to pomalou procházku kolem vody a zkoušení nadějných míst. Houpačka – to je u nás také běžný termín – to ale není plavaná. To je položená kdy místo předšpičkového policajta máš na vlasci brko.
No a po pravdě – já zase neznám výrazy na brko a na panáka.
Pro mě je plavaná cokoliv, kdy se použije jako signalizátor splávek, který plave a nástraha se přitom pohybuje, nebo může pohybovat, vodním sloupcem, nebo pod dně.
- Středa 5. prosince 2012 v 9:37® HaD
Dobré ráno
- Úterý 4. prosince 2012 ve 23:08® HaD
- Diskuze: Muškaření
ZN> s tím čtvercem souhlas. Zbytečně to cpe špičku prutu, která je krásně prokreslená kontrem do rohu. Více prostoru by prospělo…
- Úterý 4. prosince 2012 ve 23:06® HaD
brčal> štiky? Hlavně na plovoucího popstrýmra RH s protizáchytovým fousem ze silonu. Byl tuším od Tomuchy. Ale jistej si nejsem. Tahal jsem to především jen mezi rákosím a travami.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 22:15® HaD
revoke> supeeer! Tak hned testuji. Upozorňuji, že má vizáž odpovídá zhruba dvouměsíčnímu maratonu při střihu letošních DVD novinek. To už jsem byl u konce
- Úterý 4. prosince 2012 ve 22:04® HaD
MP-E65mm> odpovídám ve focení ryb abysme muškařinu nezasírali mimo téma
- Úterý 4. prosince 2012 ve 21:59® HaD
MP-E65mm> btw: ořezy jsem dělal já a teď mi koukám, že fakt hooodně lajdácky.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 21:58® HaD
MP-E65mm> tím, že to nechávám na bráchovi?
- Úterý 4. prosince 2012 ve 21:56® HaD
já se zamilovávám do makra. Dnes jsme půjčeným u bráchy v aťasu na rychlo fotili háček. Žádné umění, ale baví mě to. Fotil tedy on. Z ruky
- Úterý 4. prosince 2012 ve 21:49® HaD
- Diskuze: Sumcařina
wallys> tak budeme chytat na bílé červy, co se dá dělat
- Úterý 4. prosince 2012 ve 21:42® HaD
ZN> mě se na to kouká dobře. A je to trochu jinak, než je obvyklé (všelijaká pozadí apod.). A na to, že je to na bílé je to myslím zvládnuté dobře. Možná bych tedy volil menší hloubku ostrosti, možná nějaká hra stínů…