Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 4. prosince 2012 v 10:09® HaD
HaD

přijeďte na ryby ke mě. Když se pokazí počasí, program vymyslím. Budete spokojeni. Např. nám dochází dřevo :-D DD

Úterý 4. prosince 2012 v 10:07® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

Mates(původní)> skvělá fotka! Luxus.

Úterý 4. prosince 2012 v 10:06® HaD
HaD

Cudla> :-)

Úterý 4. prosince 2012 v 0:12® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

wallys> já vím. Co naplat, už čas nevrátím. Aspoň se teď snažím o osvětu, aby si lidi těch ryb vážili.

Úterý 4. prosince 2012 v 0:02® HaD
HaD

Mates(původní)> hmmmm, pěkná a šikovná rybářka je vždy potěšení pro oko i duši :-)

Úterý 4. prosince 2012 v 0:00® HaD
HaD
Diskuze: Kaprařina

Noodling> a provozuje to někdo?

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:58® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

wallys> jojo, taky si občas říkám, že jsem vlastně spoustu lidí ochudil o to „krásno“ při objevování, hledání, zkoušení, tápání a nalézání. Asi jako když budeš vyndavat ježka z klece podle návodu. Prostě už to přestane být hlavolam.

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:34® HaD
HaD

Alivio> no je to dost VOSTRÝ a velmi aktuální. Dnes To už ale nedám…

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:30® HaD
HaD

to all: zítra sledujte CHYTEJ. Budete zírat, co se u nás může stát. Je to fakt „horké“.

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:30® HaD
HaD

toro> grrr., už jsme to vzdali. Jdu Pavle namasírovat záda, takže zřejmě BROU :-)

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:28® HaD
HaD

SURF> hele víš jak mě kdysi TR šoknul? Tehdy jsem ještě vůbec nic nikam nepsal a byl jsem rád, že trefím k vodě :-) A chtěl jsem radu od prodavače, jak na Moravě se sumci. A on mě poslal za TR. Já byl úplně roztřesenej a nervózní. Vlezl jsem do redakce a říkám roztřeseným hlasem: „dobrý den, mě za Vámi poslal pan Štarman a chtěl jsem poprosit…“ No domluvit mě nenechal. Že jsme prý rybáři a ti že si tykají. Z rady se hned vyklubala nabídka společné rybačky a že můžeme být u něj na chatě. No a pak, o pár týdnů později nám skutečně dal klíče od chaty, ať si klidně půjčujeme i nástrahy s tím, že co utrháme, zaplatíme :-D . O pár dní jsme dali jako budíček litrovou flašku vizoura a bylo :-) Takhle nějak jsem s TR kdysi začal tykání :-)

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:23® HaD
HaD

Beer.Beda> chytáš je normálně na živou? To ta špička musí pěkně tancovat :-)

Pondělí 3. prosince 2012 ve 20:56® HaD
HaD

brčal> přesně jako moje žena – tu chytat baví, ale ryb se štítí :-D

Pondělí 3. prosince 2012 ve 20:47® HaD
HaD
Diskuze: Kaprařina

kopi> dalo by se i na dírkách? Asi to zní jako hloupý vtip, ale ptám se vážně :-)

Pondělí 3. prosince 2012 ve 20:44® HaD
HaD

brčal> nechce sahat na ryby?

Pondělí 3. prosince 2012 ve 20:43® HaD
HaD

Beer.Beda> jak vypadá?

Pondělí 3. prosince 2012 v 17:38® HaD
HaD

hecht + char: pěkně, pěkně :-)

Pondělí 3. prosince 2012 v 17:37® HaD
HaD
Diskuze: Feeder

Martin Mošna> to spolu vůbec nesouvisí. Pletenka Ti zajistí díky neprůtažnosti lepší kontakt na větší vzdálenost a např. na řekách můžeš použít menší průměr, než by byl vlasec a tudíž se ti do toho nebude opírat tolik proud.

Pondělí 3. prosince 2012 v 17:31® HaD
HaD

Segoves> údajně např. velká část filmu o dírkách je odtud.

Pondělí 3. prosince 2012 v 17:26® HaD
HaD
Diskuze: Feeder

Fryw> smysl může být i v tom, že chceš prostě chytat s feederem. To jako někteří muškaři chytají na mušák tresky v Norsku v 10 metrech a jsou uspokojeni, že nachytají. Přitom se to normálnímu rybáři může zdát jako hovadina. Nebo chytání v Norsku z kajaku – víc ani líp nezachytáš. Ale pro někoho to umocní požitek z lovu, uspokojí, že to zvládl + adrenalin, že to přežil :-D