Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 3. prosince 2012 v 17:20® HaD
HaD
Diskuze: Feeder

Martin Mošna> heavy feeder Ti především dovoluje nahazovat hodně těžká krmítka a chytat např. na dálku ve velmi silném proudu.

Pondělí 3. prosince 2012 v 17:19® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

sidla_napajedla> me vadí a děsí ještě jiná věc – nesouvisející s rybařinou – co média dokáží vyblít za nesmysly. Jako v tomto případě, když bylo řečeno, že je to 25 let stará ryba. Přitom to klidně může být půlka. To by taky mohli říct, že v obci se smí jezdit 90tkou. Je to zhruba stejně přesné.

Pondělí 3. prosince 2012 v 17:11® HaD
HaD

skwor> na kafe si moc nezvykej, nebo dopadneš jako já: kafec, cígo, kafe cígo, kafe cígo a pak večer čaj a jídlo. Noc moc zdravého :-D

Pondělí 3. prosince 2012 v 16:38® HaD
HaD
Diskuze: Feeder

lunimus> Nejsem sice žádný známý odborník, ale 40–60 metrů je zcela reálných. Hodit se bude dát i víc, ale myslím si, že nad 80m už to nebude ono. Ale bude hodně záležet na podmínkách a sestavě. Když budeš mít šňůru okolo 6 kg nosnosti, budeš na stojáku číst špičku lépe než na proudné řece s vlascem 0,20mm na vzdálenost 30m.

Pondělí 3. prosince 2012 v 16:21® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

axiom> aha. Já myslel, že šlo o identický model.

Pondělí 3. prosince 2012 v 16:20® HaD
HaD

jiris> vokouny tu máme pěkný! Otočeno. Nikdy nevím, jak mám toho ajfouna natočit, aby to bylo dobře :-)

Pondělí 3. prosince 2012 v 16:15® HaD
HaD

tak rano snezilo a ted sluníčko. to jsou proměny:)

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 3.12.2012 15:19:21 uživatelem HaD.
foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img90073.jpg
Pondělí 3. prosince 2012 v 16:13® HaD
HaD

jiris> do knajpy :-) Já se chystám asi na okouny. Dojeď! Spaní tu je…:-)

Pondělí 3. prosince 2012 v 15:39® HaD
HaD

Tomik> jo, přitáhl jsem to za vlasy. Ale zřejmě si rozumíme, jak to myslím. Zkrátka nalovit ryby tam, kde v podstatě nikdo jiný nesmí, dokáže téměř každý. Jak když půjdeš na těžkou kaprovou vodu a dostaneš dvacítku kapra, kterých je tam možná pár, je to výsledek nějakého umu, úsilí, vytrvalosti. Když půjdeš na chovňák, kde háček nikdy neviděli a je jich tam hromada, chytneš ho na špulku silonu, rezavej háček a kousek rohlíku.

Pondělí 3. prosince 2012 v 15:25® HaD
HaD

Scanix> To určitě ano.

Pondělí 3. prosince 2012 v 15:18® HaD
HaD

peta128> to nebudu komentovat. Ale je mi jasný, že o moři to nebylo :-D

Pondělí 3. prosince 2012 v 15:16® HaD
HaD

Scanix> povolení nepovolení – abych točil, že sem machr, kterej umí střílet lvy a kosil je v Praze v Zoo, je trochu divný, ne?

Pondělí 3. prosince 2012 v 15:02® HaD
HaD

Scanix> tou kdyby ten tloušťák dostal po hlavě, tak je z něj plakát :-D

Pondělí 3. prosince 2012 v 15:01® HaD
HaD

Scanix> Jasně, na Římově a kdoví ještě jak to bylo :-D

Pondělí 3. prosince 2012 v 15:01® HaD
HaD

Scanix> no tohle by byla sakra velká světluška :-D

Pondělí 3. prosince 2012 v 15:00® HaD
HaD

Scanix> jestli von si z nás nedělá prdelky :-)

Pondělí 3. prosince 2012 ve 14:59® HaD
HaD

sethy> jako někdy v prosinci za totální tmy? To se mi nezdá. Ještě tak možná výjimečně ten candát, ale jinak nevím.

Pondělí 3. prosince 2012 ve 14:58® HaD
HaD

Scanix> no já se těším na to, až zkusím ty woblery Norizi. Tam to pak člověk uvidí podle toho svítícího hřbetu. Jeden dva si na ty účely nechám a jinak je asi vrátíme. Je to hodně drahé a obávám se, že by tu na to jen asi sedal prach.

Pondělí 3. prosince 2012 ve 14:46® HaD
HaD

Scanix> ok

Pondělí 3. prosince 2012 ve 14:46® HaD
HaD

sethy> povídej přeháněj, co se takhle v zimě v noci lape :-D