Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 2. prosince 2012 ve 20:10® HaD
HaD

Segoves> :-)

Neděle 2. prosince 2012 ve 20:09® HaD
HaD

sus1> denní návštěvnost není podstatná.

Neděle 2. prosince 2012 v 19:39® HaD
HaD

Segoves> no vidíš a mě třeba pěnovka nevadí. Už proto, že se do ní s takovou chutí nepouštějí myši.

Neděle 2. prosince 2012 v 19:37® HaD
HaD

Segoves> já jsem téhož názoru. Já od TR četl skoro všechno, ale všechna ta moudra v hlavě udržet nejde a je fajn, když se k nim člověk má možnost vrátit. A sice mám asi metrový stoh časopisů, ale kdybych v tom měl něco najít, tak u toho zestárnu :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 19:35® HaD
HaD
Diskuze: Plavaná

timbab> přesně, jen nevidím splávek :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 19:32® HaD
HaD

toro> plandavky jsou vůbec dost podceňované. Máš ještě tu ultra lehkou od toho Rumuna ze Švédské části Laponska? :-D DD

Neděle 2. prosince 2012 v 19:31® HaD
HaD

Segoves> Rozumím. Mě třeba jako šílenost, kterou bych nechtěl, připadá Provokátor. První, co bych asi udělal, kdybych ho měl mít, centrofixem zamatlal tu bílou špičku :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 19:29® HaD
HaD

skwor> jojo, to bude ono. Areal je hodně oblíbený, ale mě taky nijak zvlášť za srdce nechytl. Já raději svoje Pezonky :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 19:28® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

wallys> fakt? No já už jsem asi starej a staromódní a zase bych neměnil normální rolny. Ty k tomu prostě tak nějak patří. To máš jako rozdíl mezi Harleyem a ostrou silniční motorku. Stylovej je prostě Harley, byť jede hůř :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 19:23® HaD
HaD

timbab> začni zimní šoulačkou. Já jí taky poslední roky flákám, ale ta klidná zimní krajina a spláveček na hladině mají neskutečné kouzlo. Ještě když lehce chumelí a okolo vody je do 10 cm sněhu… romantika jako prase :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 19:17® HaD
HaD

Segoves> já si myslím, že klidně. Případně rozšířit, doplnit foto. Někdo možná nebude nadšen, že už to četl, ale budou tací, co to četli a ocení přístupnosti on-line a většina čtenářů to uvidí poprvé. Klidně můžeme na toto téma udělat anketu. Každopádně už bylo několik případů, kdy jsem o to byl čtenáři výslovně žádán.

Neděle 2. prosince 2012 v 19:14® HaD
HaD

wallys> nedivil :-) Já už ve městě taky pár nocí strávil :-)

Nojo, někdy je to složitější. Leta na to téma plánuju článek. Už se na to budu muset vrhnout.

Neděle 2. prosince 2012 v 19:13® HaD
HaD

Segoves> mě popravdě to davové šílenství okolo Norstreamu nějak nevzalo. Pruty jsou to pěkný, proti tomu nic, ale jsou i jiné dobré. Ale mnohdy aby si člověk připadal jako blbec, že Norstream nemá. Snad na just proto žádný zatím nemám a nechci :-D

Neděle 2. prosince 2012 v 19:10® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

sfox> :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 19:10® HaD
HaD

wallys> si bivakoval ve městě? :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 19:06® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

sfox> člověk by měl chytat tak, jak mu to chytá a sedí a ne, jak se píše :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 19:04® HaD
HaD

hraji> to chápu. Sám jsem se při natáčení okolo plavané motal a měl jsem z toho chvílemi hlavu jak armádní buben. Ono je ale také otázka, zda normální rybář chápe slovo plavaná stejně jako Ty. Obávám se, že si pod tím představí prostě chytání se splávkem.

Neděle 2. prosince 2012 v 19:00® HaD
HaD

Segoves> napsal jsem kamarádovi, aby sem o nich něco napsal. Já přesné informace nemám.

Neděle 2. prosince 2012 v 18:56® HaD
HaD

wallys> i když tenkrát nebrali, bylo to fajn. Jen škoda toho sumce. Ale i to se stává :-((

Neděle 2. prosince 2012 v 18:48® HaD
HaD

Segoves> Mluvíme teď o tom Norstreamu, nebo Mivardi ? :-D