Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 2. prosince 2012 v 17:00® HaD
- Diskuze: Plavaná
hraji> co s tím? Je plavaná mimo módu?
- Neděle 2. prosince 2012 v 16:59® HaD
- Diskuze: Sumcařina
mašety311> teď v prosinci? Né, že by šance nebyla, ale…
- Neděle 2. prosince 2012 v 16:34® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
TondaN> Pokuď se nepletu, jsou to jednotlivé modelové řady. CX je nejnovější model.
- Neděle 2. prosince 2012 v 16:12® HaD
- Diskuze: Kaprařina
thundarr> Teď už to asi nijak slavné nebude, že? I když: kamarádi dnes chytali kapry na Klubovce stylem – rozbili si led, aby mohli nahodit a chytili koi kapra, který je na rybníce jedinný
- Neděle 2. prosince 2012 v 15:56® HaD
- Diskuze: Sumcařina
marven> ta vypadá řádně prostorně
Na tom víku se taky dá jezdit?
)
- Neděle 2. prosince 2012 v 15:51® HaD
- Diskuze: Muškaření
satan666> Já jsem udělal podobný krok před třemi lety. Nakoupil jsem a chtěl to pak jen schválit. Tenhle postup je trochu nešťastný – tenkrát jsem se také dozvěděl, že jsem nevybral moudře. Chytá se mi s tím ale dobře. Ono je to také o vkusu. Hlavní je, aby Ti to sedělo a nebyla to „dřina“. No a když zjistíš, že Ti to nesedí, budeš to muset prodat a vybrat setík, s kterým se Ti bude chytat dobře.
- Neděle 2. prosince 2012 v 15:45® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Segoves> Myslím, že ano. Kdybys s tím měl mít trable, dej vědět a já to zkusím zařídit.
- Neděle 2. prosince 2012 v 15:42® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Mno, rybolov byl vskutku veselý/neveselý. Ale fajn. Viz. Z lovu..
- Neděle 2. prosince 2012 v 15:42® HaD
- Diskuze: Z lovu
zbytek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. prosince 2012 v 15:41® HaD
- Diskuze: Z lovu
Tady ještě pár snímků. Okouni si docela troufali na štičí sousta a jeden dokonce smáčka cca 9 cm na dropshotu úplně polknul
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. prosince 2012 v 15:40® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.12.2012 | Revír: řeky a stojáky JČ | Způsob lovu: Přívlač
Velké plány a očekávání většinou nevěstí nic dobrého. I přesto jsme měli s Vlažňochem na dnešek hromadu cílů a plánů. Především, že navštívíme jeden stoják s lodí a chytneme každý nejméně deset štik a nějaké okouny s tím, že nějaká ta kudla by mohla mít i přes osmdesát. Nemohl jsem ani dospat. Hmmm. K vodě jsme dorazili po sedmé. Zamrznuto. Plán B. Jiný stoják. Přejíždíme a opět zamrznuto. Následuje plán C. Pokoušíme se mou loď přejmenovat na Ledoborec CHYTEJ a že si volnou plochu uděláme, hodinku počkáme než se ryby uklidní a začneme lapat. Hmmmm. Bez šance. Za půl hodiny jsme v ledu, který měl více než 1 cm, vyrubali volnou plochu asi 10×10 m a to fakt k přívlači nestačí. Plán D – jedeme na řeku. Značně fyzicky a psychicky zlomení jsme si dali tůru v místech, kde to údajně stojí za starou bačkoru. Ale považujeme se za machry a přece to musíme na krásně vypadající řece zmáknout. Nezmákli. Jen pár menších štiček a okounů a světe div se – premiérka revíru – duhák. Kde se tam vzal, netuším. Mno, každopádně jsme se nevzdali a den si užili. Těším se na repete!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. prosince 2012 v 7:06® HaD
Historický okamžik, vstávám první
Dobré ráno, dobrý den
- Neděle 2. prosince 2012 v 0:27® HaD
OBr> ouki. Já jdu vstát, v šest vstávám na fišle
- Neděle 2. prosince 2012 v 0:08® HaD
OBr> kéž bych byl pivař
- Neděle 2. prosince 2012 v 0:04® HaD
KOLIBŘÍK> klid, už zase přestřeluješ.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:48® HaD
- Diskuze: Muškaření
LaMa> vypadá to dobře. K tomu světlu – to je vždy velký problém při focení i natáčení. Jakmile se míchají barevné teploty, bývá z toho problém.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:43® HaD
OBr> a už jsi podepsal?
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:28® HaD
Fryw> já bych řekl, že je tam dal a hlídkuje, jací vesmírní lidé si pro ně přiletí
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:26® HaD
OBr> no a Tys tomu všemu nasadil korunu
D
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:11® HaD
KOLIBŘÍK> Klídek. Velmi se v některých věcech mýlíš. Nebuď tak podezíravý! Regulus je poslední z těch, kteří by se chovali tak, jak píšeš.