Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:39® HaD
HaD

Scanix> mě to vždycky nejvíce trápilo v období, kdy jsem byl hodně ve střižně. Více než 12–14 hodin sedm dní v týdnu strnule u PC je fakt peklo. Zejména třeba po dvou až třech týdnech.

Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:14® HaD
HaD

Scanix> Jo a ty záda – když se soustředíš a snažíš být alespoň trochu opatrný, aby tě ryby neviděly, tak jsi pořád lehce v předklonu a z toho to bolí. A já mám dlouhodobě záda a hlavně krční páteř (s kterou už jsem párkrát skončil na kapačkách) dost v zadnici, takže mi stačí málo.

Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:11® HaD
HaD

Scanix> Tohle byl jen krajskej přebor, takže pořadí bylo jen v jednotlivcích a byl jsem někde za desítkou. Výsledek na prd, co budu povídat. Ale nešlo o nic – je to kvalda na Mistrovství republiky, kam jdu díky prvenství v žebříčku jednotlivců z JČ automaticky. Tady jsem mohl jen nasbírat body pro žebříček letošní :-) Ta sobota mě vážně neklapla. Celkově smolnej den. Ale to k tomu bohužel někdy patří. A to kalný nadjezí – to nesnáším :-D

Pondělí 6. srpna 2012 ve 13:56® HaD
HaD

osprey> Chachacha. V sobotu nejhorší možná konstalace – chytal jsem ráno (nemám na závodech rád), v nadjezí (čtení vody na houno), v zakaleném a rotoval jsem na místo sice dobré, ale dobře prochytané. Navíc jsem měl smolíka s pěkným tlouštěm a navíc po rotaci chytal blbě. Takže v sobotu poslední :-D Neděle už mi sedla vodou, časem a vůbec vším a hned z toho byla jednička :-)

Pondělí 6. srpna 2012 ve 13:04® HaD
HaD

Scanix> no! Asi jo! :-) Jen mě lehce z víkendu bolí záda :-) I jsem si docela zachytal – pěkní okouni, proudníci, tloušti.

Pátek 3. srpna 2012 v 15:05® HaD
HaD

Pěkný víkend všem!

Pátek 3. srpna 2012 ve 14:54® HaD
HaD

alda1974> Co chceš chytat?

Pátek 3. srpna 2012 ve 14:49® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

fR4Nk13> dohodli jsme se, že je sem postupně budeme dávat. Psát nové nemá asi smysl-bylo by to stejné. Sice bude asi pár lidí remcat, že už to bylo v Kajmanovi, ale na druhou stranu ne každý čte všechny časopisy a navíc zde na Chytej.cz to bude mít trvale k dispozici, což je u časopisu problém.

Pátek 3. srpna 2012 ve 13:35® HaD
HaD

MIG-35> :-) OK. Pro mě je hlavní, aby ryby braly. Výsledek je fajn, ale nejhorší je, když neberou, byť třeba člověk vyhraje. Chci si zachytat na vodě, kterou mám rád!

Pátek 3. srpna 2012 ve 13:09® HaD
HaD

mannice: pěknej fištrón! Gratuluju!

Pátek 3. srpna 2012 ve 13:08® HaD
HaD

MIG-35> Jasan, vybřídím :-) Zajeď na pokec!

Pátek 3. srpna 2012 ve 12:41® HaD
HaD

Jen se nebojte! Já si to užiju, zachytám si a nějak to dopadne :-)) ) Ve finále jde o prd :-)

Pátek 3. srpna 2012 v 11:32® HaD
HaD

ssg.Jimmy Wild> jasně :-) na celý víkend na Otavu.

Čtvrtek 2. srpna 2012 v 11:49® HaD
HaD

ssg.Jimmy Wild> podle porybného. Rozumný by to neměl řešit.

Pondělí 30. července 2012 v 16:38® HaD
HaD

Veronika3> pak bych to nazval, jak píše Osprey: cvrček

Pondělí 30. července 2012 v 16:22® HaD
HaD

Veronika3> o jaký seriál se jedná? Něco pro nás? :-)

Pondělí 30. července 2012 v 11:06® HaD
HaD

Scanix> TR je legenda, taky se mi líbily :-) Poptám se tedy.

Neděle 29. července 2012 v 16:03® HaD
HaD

Scanix> tady bylo jen něco. Můžeme ho ale oslovit

Neděle 29. července 2012 ve 12:56® HaD
HaD

s14sh> pokud ryby pouštíš, chtělo by se to k nim chovat tak, aby to taky přežily. Když bys chodil na houby a nechtěl je z lesa odnést a jen si je fotil, tak je taky nevyrveš ze země.

Pátek 27. července 2012 ve 13:10® HaD
HaD

Tady je polojasno a už se dvě hodiny hádáme o vítězích poslední fotosoutěže :-)