Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 10. června 2012 ve 20:02® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
osprey> no ale silnější vývárek by šel, ne?

- Neděle 10. června 2012 v 16:13® HaD
osprey> a co třeba taková želví polívka?

- Sobota 9. června 2012 v 15:46® HaD
Kazan> njn, je to tak. Má to být údajný nový světový rekord.
- Sobota 9. června 2012 ve 14:24® HaD
101 lbs from hungary caught on june 2. however it s aint a true record in my opinion. If the stories are true, the fish was netted from lake Balaton (594 km²) and bought by the owner of a small 11 hectares lake. top destination, lots of big fish, but i do not think carpfishing to buy big carp fom all over and put it in a small lake where anyone with enough money can catch it. the true record would be if someone had caught it from balaton.

- Pátek 8. června 2012 ve 13:09® HaD
- Diskuze: Muškaření
Věnujte prosím pozornost tomuto oznámení:
- Pátek 8. června 2012 ve 13:09® HaD
Věnujte prosím pozornost tomuto oznámení:
- Pátek 8. června 2012 ve 12:45® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Pjota> akumulátor k echolotu koupíš zhruba za 300 KČ. Nabíječku nevím – používám velkou k elektromotoru.
- Neděle 3. června 2012 ve 12:07® HaD
ssg.Jimmy Wild> ST 41
ve vetsine pripadu… - Neděle 3. června 2012 ve 12:00® HaD
Bonis317> Raději multik.
- Sobota 2. června 2012 v 16:51® HaD
Padlo tady kroucení šňůr v souvislosti se smekacím navijákem. Nezaznělo ale proč k němu dochází a co může způsobit (rozhodně nesouhlasím s hrdobcem, že je to jen kosmetická věc!). Ke kroucení dochází v okamžiku, kdy se zaváží „přes brzdu“, nebo když jsou časté úniky ryby přes brzdu. Zavážení tedy nutné realizovat buď s odklopeným překlapěčem či přes zpětný chod. A je v tom případě vždy nutná asistence kolegy na břehu. A nebo vozit pruty sebou, ale manipulace při návratu na břeh, zejména na řekách, kde voda proudí, je také složitější a pro nezkušeného je nutná asistence kolegy. A co to zkroucení způsobuje? Představme si nakroucenou šňůru, záběr, kdy praskne trhačka, sumec jede k nám a prut ji vystřelí směrem k sobě – omotání okolo oček, rolničky apod je mnohem pravděpodobnější a k utržení ryby, zlomení prutu atd. jsme velmi blízko.
- Sobota 2. června 2012 v 16:42® HaD
sidla_napajedla> to jsou jiné, ty jsem používal, resp. podobné z boatu
- Pátek 1. června 2012 v 16:11® HaD
lol, plavačka a kaprmontazi zdendy
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Pátek 1. června 2012 v 16:00® HaD
musím si udělat na telefonu značku, jak je to správně
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
Osprey: pravé se Zdendou vymyslime scénář:))) shodujeme se ze by to
ještě chtělo víc drama a sex:))) - Pátek 1. června 2012 v 15:47® HaD
- Diskuze: Z lovu
tehle vzal na ještěrku
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 1.6.2012 17:13:57 uživatelem HaD.
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 v 15:31® HaD
úplne:)))
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Pátek 1. června 2012 v 15:29® HaD
- Diskuze: Z lovu
kachnozravy dabelsky kapr
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 1.6.2012 17:12:28 uživatelem HaD.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 ve 14:47® HaD
kachnozravy dabelsky kapr
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 14:25® HaD
A co jednoháčky od Sängeru? Prodávají se ještě? Já jich mám ještě slušnou zásobu, takže nedokupuju, ale ty mě vyhovovaly velmi.
- Pondělí 28. května 2012 ve 14:16® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
kubas> pěkný… nicméně podle mě v současném složení a náladě maximum. Jen rybářské schopnosti jednotlivce/ů nestačí.
- Pondělí 28. května 2012 ve 14:10® HaD
Taky jsem už takovou rybu ulovil. Časté to ale není…