Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 7. února 2012 v 18:57® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
POLOHA KLUBOVKY CHYTEJ.CZ http://www.mapy.cz/#…‚28.578%22N%2C%2014%C2%B034‘14.144%22E&u=u
- Úterý 7. února 2012 v 18:38® HaD
Příští víkend se v neděli, 19.2.2012, uskuteční malý sraz Chytej na dírkách na klubové vodě CHYTEJ. Sraz v 9:00, ukončení podvečer. Vlezné 390 Kč. V ceně povolenka a občerstvení. Ryby – siven, pstruh, okouni 10–45 cm, štiky. Lov bez protihrotu, živá rybka na štiku povolena. Všechny štiky si mohou lovci ponechat, lovec největší štiky obdrží povolenku na jeden den díreky zdarma. Vrtáky i nějaké pruty k dispozici. Co vy na to?
Kapacita cca 35 lidí.Hlaste se prosím zde: http://www.chytej.cz/forum/1388/
- Úterý 7. února 2012 v 18:18® HaD
sidla_napajedla> to je samozřejmě taky nemilé. Nicméně ten topol tam nebyl vysazen z mých ani Tvých peněz. V tom je trochu rozdíl :-/
- Úterý 7. února 2012 v 17:19® HaD
Libor> jojo
Btw: u nás na řece jsem teď na 100 metrech mého
parmového úseku napočítal 17 volavek 
- Úterý 7. února 2012 ve 13:52® HaD
Odpo znovu směr Plzeň. Dnes přespíme a doufám, že to klapne.
- Úterý 7. února 2012 v 9:23® HaD
Nálada na bodu mrazu, vztek na druhou. Před pátou jsme vyrazili do Plzně natočit šestisethlavé hejno kormoránů, jak nalétá v 7:10 na řeku a loví.
- cesta příšerná
- chytli jsme kolonu s nadměrným nákladem
- policie, která ji vedla má v hlavě doslova nasráno – jednak, že ji v tomto počasí vůbec pustila na silnici a druhak ani jednou za hodinu ji neodstavila ke kraji, aby ji mnohakilometrová kolona mohla předjet
- 50 km před Plzní jsme s hodinovým zpožděním po konzultaci otočili auto (kormoráni se na místě zdrží jen 10–20) minut s tím, že to zkusíme zítra
- Teď jsme se dozvěděli, že je řeka už vyžraná a dnes jich přilétlo jen pár
- zítra to bude vabank – jedeme někam pod přehradu a záruka žádná
Takže všechno špatně

- Pondělí 6. února 2012 ve 13:51® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.2.2012 | Revír: Klubovka | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Další návštěva našeho rybníčku zaměřená na miláčky okouny, tentokrát s mým synáčkem. Moc se jim nechtělo, ale nakonec se pár povedlo a mj. i tento trofeják

PS: foto nic moc, mobil si s ostrým světlem moc poradit neumí

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. února 2012 v 10:15® HaD
hraji> teď koukám, na ten překlep
Tento příspěvek byl editován 3.2.2012 10:15:38 uživatelem HaD.
mělo tam být – 17,5°C - Pátek 3. února 2012 ve 2:42® HaD
regulus> U NÁS –1,5 :-/
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:11® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.2.2012 | Revír: Klub | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Jedny z prvních dírek zakončeny úspěchem. Ulovili jsme asi 30 okounů a 10 duháků. Především mě baví to jemný okounování
Foto mobil 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. února 2012 v 15:59® HaD
Scanix> A o mě strach nemáš? Já dneska málem umrznul

- Úterý 31. ledna 2012 ve 20:49® HaD
sus1> jj
- Úterý 31. ledna 2012 ve 20:18® HaD
sus1> ne oficiálně…ale jezdíme teď denně Přemýšlím o srazíku příští víkend

- Úterý 31. ledna 2012 v 19:11® HaD
osprey> Na dírkách jsem se o štiky pokoušel opravdu hodně času s umělotinami a už moc nebudu (neberu náhodné úlovky). Jsou věci, které mají smysl, a věci, které nemají. Ano, i na mopedu odvozím přes celou republiku materiál na stavbu domu, ale proč? Nevím, kolik prutohodin jsi štičímu dírkování dal a kolik štik jsi na dírkách na umělotiny a přívlač ulovil, ale moje zkušenosti jsou prostě takové, jaké jsou. Ještě dám ale někdy někdy šanci dropshotu. Slibuji.
- Úterý 31. ledna 2012 ve 12:07® HaD
zuzi> Někdy se tam chci vypravit. Líbilo se mi tam a zimní dírkovačka tam mě láká

- Úterý 31. ledna 2012 v 10:56® HaD
zuzi> Máš kousek Roudnici a štiky a okouny. Tam by mi zima víc utíkala

- Úterý 31. ledna 2012 v 9:44® HaD
zuzi> Ahoj Zuzi, díky za návštěvu. Btw. u nás je na sluníčku – 3°C

- Sobota 28. ledna 2012 ve 20:51® HaD
noba> Samozřejmě

- Sobota 28. ledna 2012 v 19:23® HaD
Kazan> Užíváme si to