Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 26. února 2011 ve 22:40® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> to jsi vůbec nespal?
- Sobota 26. února 2011 ve 21:53® HaD
mannice> člověče, to já usnul jako miminko

- Úterý 22. února 2011 v 0:12® HaD
hecht> přemýšlel jsem o tom. Aby to mělo smysl, bylo by potřeba jednat s MZE, ČRS, právníky atd., aby to nebylo jen plácnutí do vody, bylo to koordinované a navíc by bylo potřeba příslušnou kampaň. Takhle by to sice hezky vypadalo, ale považoval bych to skoro spíše za populistický krok. A to nechci v žádném případě. Je to příliš vážné téma.
Tento příspěvek byl editován 21.2.2011 23:14:08 uživatelem HaD. - Úterý 22. února 2011 v 0:04® HaD
hecht> smysluplnou podpisovou akci asi nedokážu zorganizovat
- Pondělí 21. února 2011 ve 23:59® HaD
no… je toho poněkud víc (veletrhy jsou pohodička), ale snad to bude stát za to
- Pondělí 21. února 2011 ve 23:45® HaD
Kazan> neni čas
tvrdý období - Pondělí 21. února 2011 ve 23:34® HaD
chosebaits> taky už jsem si to po tom půstu zasloužil!

- Pondělí 21. února 2011 ve 23:02® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.2.2011 | Revír: Pilský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Po delší době jsem se dnes vypravil s kamarády Rudou a Pavlem na dírky. Pochytali jsme nějaké duháky a siveny. Krásně strávený mrazivý den.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. února 2011 ve 21:25® HaD
1Mara> jj, je to silná káva
- Neděle 20. února 2011 ve 20:42® HaD
- Diskuze: Feeder
Kolovr@tek> jestli chceš, zvu Tě na natáčení a zpracování dalšího filmu. Připrav se, že s námi strávíš i desítky dnů v terénu a to stejné pak ve střižně. Myslíš, že tohle všechno je zadarmo? Mimořádně levný natáčecí den stojí okolo 5.000 ,– Kč, ty dražší i 10.000,– – 20.000,–. Velmi levný den ve střižně pak řekněme 5.000,– Kč. Přičti náklady na distribuci, reklamu apod. a jsme na několika stech tisících na jeden film. Myslíš, že by to bylo možné dělat, kdyby si naše filmy všichni stahovali a myslíš, že bychom byli schopni natáčet další, třeba ještě lépe, s lepší technikou apod.? Stažení filmu je, jak je v nějakých filmech řečeno, regulérní krádež. Je to zboží, jehož výroba stála peníze a má svou hodnotu. Rohlík, který stojí nepoměrně méně a jehož krádež je určitě mnohem snazší a rychlejší, bys ukradl a ještě se přitom zeptal někoho z personálu, jak to nejlépe udělat?
Tento příspěvek byl editován 20.2.2011 19:42:50 uživatelem HaD. - Neděle 20. února 2011 ve 13:55® HaD
CeP> nám tady s Pavlou už kapesníky došly. Musím na nákup

- Neděle 20. února 2011 ve 13:15® HaD
Jak.novi> jj a do politiky a do lékáren a do MVE a do testování vlasců a kdoví co ještě. Takovej brouk pytlík.
- Neděle 20. února 2011 ve 13:12® HaD
sus1: jojo, je to rarita. Je to ale stejně zbytečné číst jako se jít třeba podívat na výstavu aut. Nic to nepřinese, ale zážitek to je.
- Neděle 20. února 2011 ve 12:17® HaD
- Diskuze: Diskuze s adminy
sus1> jj, vycházel jsem z ofic. seznamu přihlášených zde na Chytej. Pošli na edice@chytej.cz svou adresu a v pondělí Ti vstupenku pošleme.
- Neděle 20. února 2011 v 11:58® HaD
Prutos> určitě jo!

- Neděle 20. února 2011 v 11:57® HaD
kerob> trochu jsem googloval a je asi úplně fuk jaký téma s ním člověk probírá. Kdoví, zdali nesestoupil z nebes, aby lidstvo svými moudry spasil

- Neděle 20. února 2011 v 11:55® HaD
Chose> čekáme na opravený banner.
- Neděle 20. února 2011 v 11:45® HaD
- Diskuze: Diskuze s adminy
sus1> teď přemýšlím – byl jsi v seznamu přihlášených?
- Neděle 20. února 2011 v 11:42® HaD
Prutos, JN> marně přemýšlím, jestli už jsem se někdy srazil s výrazněji větším magorem.
- Neděle 20. února 2011 v 1:27® HaD
Prutos> nevím jestli „mlčeti zlato“ je to správné.