Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 26. května 2010 v 15:09® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
TAK KLUCI DNES ODJELI REPREZENTOVA ČESKO DO CHORVATSKA NA MS V PŘÍVLAČI. POKUD JIM NĚCOC CHETE VZKÁZAT, POSÍLEJTE MI SMS NA TEL. 608 323472 A JÁ JIM JE BUDU PŘEPOSÍLAT. O PRŮBĚHU BUDU INFORMAVAT VŽDY IHNED, JAK OBDRŽÍM OD TRENÉRA INFORMACE!
SLOŽENÍ TÝMU: TRENÉR: David Maixner
ZÁVODNÍCI: Michal Tichý, Tomáš Tichý, Jožka Foltýn, Tomáš Krejča, David Maixner
ASISTENTI: Vašek Nekvapil, Míra Zvolánek, Jirka Škeřík, Láďa Král
MANAŽER: Stanislav Pernický
Tento příspěvek byl editován 26.5.2010 16:30:32 uživatelem HaD. - Středa 26. května 2010 v 15:09® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
TAK KLUCI DNES ODJELI REPREZENTOVA ČECHY DO CHORVATSKA NA MS V PŘÍVLAČI. POKUD JIM NĚCOC CHETE VZKÁZAT, POSÍLEJTE MI SMS NA TEL. 608 323472 A JÁ JIM JE BUDU PŘEPOSÍLAT. O PRŮBĚHU BUDU INFORMAVAT VŽDY IHNED, JAK OBDRŽÍM OD TRENÉRA INFORMACE!
SLOŽENÍ TÝMU: TRENÉR: David Maixner
ZÁVODNÍCI: Michal Tichý, Tomáš Tichý, Jožka Foltýn, Tomáš Krejča, David Maixner
ASISTENTI: Vašek Nekvapil, Míra Zvolánek, Jirka Škeřík, Láďa Král
MANAŽER: Stanislav Pernický
- Středa 26. května 2010 v 15:05® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Michall> správně
K čemu si člověk dojde sá, toho si
víc váží. Je ale fajn mít možnost někde hledat inspiraci. - Středa 26. května 2010 v 15:04® HaD
Sumík> už je docela teplo, nebál bych se k hladině a do mělčin. Budou plné drobných ryb a potěru.
- Středa 26. května 2010 ve 13:52® HaD
Sumík> teď je u nás hledat nemůžeš, jsou hájeni
Montáž je stejná, jen nastražení se liší – ryba by měla být
nastražena ocasem směrem ke splávku. - Středa 26. května 2010 ve 12:03® HaD
Futureriver> sory, nevšiml jsem si, že to máš na přívlač. Obě šňůry jsou pěkný, ta slabší je trochu hrubší. Mě se víc líbí ta 0,23 – je hladší (myslím, že je z více svazků. S tím motáním nevím, je to podle mě dáno spíše používáním a navijákem.
- Úterý 25. května 2010 ve 22:07® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.5.2010 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Muškaření
Druhý pokus o parmy opět neúspěšný. Kolem mě ale lovili boleni, tak jsem pár hodů větší mouchou zkusil

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. května 2010 ve 21:06® HaD
Futureriver> Osobně doporučuju TUFLINE – www.zico.cz nebo GIGAFISH – www.gigafish.cz. Obě šňůry jsou vynikající. Výhoda gigafishky je že je i žlutá (pro lov v noci praktické).
- Úterý 25. května 2010 ve 21:04® HaD
Sumík> ptáš se a když Ti někdo poradí, vysvětlíš mu že nemá pravdu
Tvoje šňůra je použitelná, nicméně riziko ztráty ryby
při „těžké“ sumcařině je poměrně velké. Např. při lovu
s podvodním splávkem je velké riziko oděru o věci pod vodou a jak již
bylo řečeno, snížit nosnost Tvojí šňůry je mnohem snažšší, než
u dvojnásobného průměru. Navíc při běžné sumcařině potřebuješ
velmi energický zásek a tam je riziko utržení mimořádné. Pro přívlač
je ten průměr zase hrozně moc. Pokud budeš chytat na 20–30 cm nástrahy a
půjdeš po rybách 150–180 cm a výše, je to vhodná volba. Jinak je podle
mě nešťastná. - Úterý 25. května 2010 ve 20:56® HaD
- Diskuze: Muškaření
siri> počítal jsem, že ten smajl za otázkou vysvětlí, že je to legrace a otázka není myšlena vážně

- Úterý 25. května 2010 ve 14:40® HaD
Heky> na jakou mouchu?

- Úterý 25. května 2010 ve 14:39® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
silurus> vlož to prosím sem: http://www.chytej.cz/…vody/pridat/
- Úterý 25. května 2010 ve 14:12® HaD
jiris> třeba napíšou
ten úhoř byl totiž za ocas
v peřejích na MUŠKU (pro Tebe běžné
) a třeba se k tomu vyjádří ještě jiný muškař. - Úterý 25. května 2010 ve 13:49® HaD
jiris> no na to sem čekal hned od začátku, jestli se s tím někdo vytasí
Já mám Tomáše rád, ale té pasáží o mníkách a
úhořích se vysmálo opravdu dost lidí (ano, i Ti ke kterým vzhlížíš)
Trochu mě zklamáváš, když vidím, že jen tupě přebíráš
za fakta výroky lidí, které jsi možná nikdy ani neviděl, natož je viděl
chytat (mluvím o úhořích).Hele, hochu, měl bys míň číst a míň přebírat názory tvých model a myslet trochu svojí hlavou.
Jo a toulovec mi říká, že Ti mám říct, že si pyča, že prej dáš pokoj s těma vyčtenejma moudrama
) - Úterý 25. května 2010 ve 13:33® HaD
jiris> a o čem mě pořád chceš přesvědčit??? Že je to běžné? Zbytečně už ze sebe bohužel děláš hlupáka.
- Úterý 25. května 2010 ve 13:29® HaD
brčal>

- Úterý 25. května 2010 ve 13:12® HaD
brčal> měl jsem na mysli sumce – tam bych si se sedmou asi netroufl. V místech, kde je chytám jsou i ryby hrubě přes metr + velký proud – to bych sedmu rozštípal.
- Úterý 25. května 2010 ve 13:10® HaD
jiris> vzhledem k množství takových úlovků to bude rarita (a v drtivé většině náhoda) vždy. Není to o názoru. Je to o statistice. I kdybych chytl tento týden ještě dva. Vzhledem k době, jak dlouho chytám, to stále bude rarita.
- Úterý 25. května 2010 ve 12:39® HaD
jiris> A O ČEM KONKRÉTNĚ MĚ CHCEŠ PŘESVĚDČIT? ŽE JE TO BĚŽNÉ??? NENÍ A TO ANI POKUD NA ČESKÉM NETU, KAM CHODÍ CCA 100.000 LIDÍ, NAJDEŠ 20 LIDÍ, KTERÝM SE TO POVEDLO. A DÁL UŽ MĚ TOHLE TÉMA NEBAVÍ. SORRY. PRO MĚ JE TO RARITA.
- Úterý 25. května 2010 ve 12:32® HaD
brčal> Když jsme vloni točili film v Laponsku a bylo to možné, chytal jsem štiky a i okouny taky na mušák. A dost efektivně. To samé je s boleny a štikami u nás. Jiné dravce mimo salmonidů s mušákem cíleně nechytám. Asi bych šel i do candátů, ale těch je u nás málo na to, aby se dalo mluvit o cíleném lovu. Ještě asi zkusím ty sumce, ale tam už v tom takové kouzlo nevidím – bude to dřina a navíc na to nemám odpovídající mušák (a muškařit tyčí se mi nechce).