Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 24. května 2010 ve 21:27® HaD
- Diskuze: Muškaření
jiris> no ryby chytám už skoro třicet let, ale na přívlač jsem toho byl svědkem jednou, o mušce jsem neslyšel a o podseknutí už vůbec ne. I TR, kterému jsem to teď říkal, koukal jak puk
) O těch úlovcích víš, nebo jsi to viděl? Jde o to kolik z toho je
jen latina
Každopádně mě zajímá osobní zkušenost. - Pondělí 24. května 2010 ve 21:24® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike> masakr
Byl jsem jen jednou a jen tlouště.
Možná zítra… - Pondělí 24. května 2010 ve 20:55® HaD
- Diskuze: Muškaření
pánové, dnes jsem na mušák chytil bolena 62–65 cm, utekla mi parma odhadem přes 80cm a na blešouna jsem dostal úhoře za ocas v peřejích. Je to normální? Už jste někdo úhoře na mouchu chytil? Více ve Z lovu…

- Pondělí 24. května 2010 ve 20:52® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.5.2010 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem dnes konečně vyrazil pokřtít nový mušák. Cílová ryba: parma. Měl jsem na to hodinu a půl. Po čtvrt hodině házení bum a začalo rodeo. Hned mi ale bylo jasné, že to parma nebude. Bolen, který vzal blešouna, se totiž hned prozradil. Zátěžový test cajk obstál dobře a bolen odhadem 62–65 cm se podíval do čočky mého mobilu. Po další hodině zase záběr a něco malého mrskavého na druhém konci. Málem mi vypadly oči z důlků – na mouše, kterou jsem vodil v prudkých peřejích visel za ocas úhoř cca 40 cm. Hážu dál a po asi deseti hodech se zastavila šňůra a rozjela proti vodě. Zásek a typická jízda proti vodě. Jasná parma. Hned to otočila a sjela mi k nohám do tišiny. Myslel jsem, že mám vyhráno. Za boha jsem jí ale nedokázal přizvednout k hladině, abych jí alespoň viděl. Sklonil jsem prut a pokusil se jí navést ke břehu do ještě klidnější vody. To jsem ale neměl dělat. Vzala čáru přes celou řeku a v klidu stála v největším proudu na druhé straně. Pak se rozjela proti vodě a stoupla si těsně pod jez do prudkých peřejí. Ačkoliv jsem na ní vyvíjel solidní tah směrem šikmo po proudu, nehnul jsem s ní asi pět minut a pak jsem jí vypnul (muška byla bez protihrotu). Takovou parmu jsem na prutu ještě neměl. I podseklé 70tky jsem otočit dokázal. Tahle podle mě podseklá nebyla a odhad je 80–90 cm. Béééé, po takové toužím roky a zase jsem neuspěl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. května 2010 ve 12:25® HaD
- Diskuze: Závody LRÚ - Přívlač
Tak MS v Chorvatsku s blíží… jak tipujete výsledek?

- Pondělí 24. května 2010 v 0:51® HaD
Dobrá práce. Hlasivky v hajzlu, nervy v prdeli, infarkt na cestě, ale je to domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
- Neděle 23. května 2010 ve 20:22® HaD
- Diskuze: Diskuze s adminy
Tak dnes jsem byl u něj doma. Po deseti minutách zvonění vylezla prý jeho sestra (celou dobu jsem slyšel hlasy zevnitř a byla taková podivná) a že prý není doma. Tak jsem jí vysvětlil situaci a řekl, ať mu vyřídí, že pokud kdekoliv bude pokračovat v poškozování serveru a urážkách vůči mě, ospreyovi a dalším, bude mít problém. Podle mě byl na 95% doma a nechával se zapírat. Slaboch. Uvidíme.
- Neděle 23. května 2010 ve 2:18® HaD
Jak.novi> já to registroval už dříve. Něco jsem už mazal, ale zachovával jsem jistou dávku tolerance. Dva dny jsem se teď věnoval paní HaDové (měla úraz) a dnes jsme byli pryč pořizovat dětem psa, takže jsem vývoj nesledoval. Každopádně bych se podíval. Přesto budeme vždy vděčni za upozornění. Kdykoliv. Dnes, resp. včera jsem se to dozvěděl po jedenácté v noci, vypl rozkoukaný film (to mě nakrklo dost), odložil štěně (to mě nasralo hodně), vylezl z postele (což mě vytočilo totálně) a věnoval se tomu až do teď. A těším se na zítřek. Jsou věci, které si líbit nenechám.
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 21:19® HaD
Sander> taky sem hledal prášky na tlak
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 20:25® HaD
cercer1> aha, tak to zřejmě souvisí s obnovou databáze. Pošli mi to plís na osobku.
díky
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 20:23® HaD
- Diskuze: Sumcařina
sidonius> lína používám jen výjimečně a jen koupeného. Uloveného bych nepoužil, to mi přijde škoda. V DVD to byla shoda, lín není nutnost. Na hladinu je dobrej karas, tloušť, kapr a cejn malý (skalák). Tlouště preferuji.
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 20:21® HaD
vladah> 0,40 je až moc. Nedá se s tím chytat. Kamarád na sumce úspěšně chodí s 0,28mm a většinu do 140 cm vyndá. Ono přetrhnout prutem vlasec 0,28 mm není úplně snadné. Pletenka je ale jistější,
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 20:18® HaD
Yes! Jen tak dál hoši!
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 12:37® HaD
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
2 SPECIÁLNÍ NABÍDKY:
Pronájem komfortní chaty pro 6–8 osob v Norsku včetně motorové lodě v termínu 5.-12.6.2010 za 12.000 Kč. Popis chaty viz http://www.rybolov.com/ozajezdu.php?… informace – tel.: 266 610 273
Desetidenní pronájem rybářské chaty pro 5–8 osob na severu Norska v kraji Finnmark v termínu 17.-27.7.2010 za 20.000 Kč. Popis chaty viz http://www.rybolov.com/ozajezdu.php?… informace – tel.: 266 610 273
- Středa 19. května 2010 ve 14:48® HaD
slepyc> bez vyvážky to není snadné. Zkus podvodní splávek, nebo koncový. Zátěž podle typu lovu. Sekat ihned.
- Středa 19. května 2010 ve 14:46® HaD
Sumík> taky bych se toho zamotání bál a raději mám těžší zátěž.
- Středa 19. května 2010 ve 14:45® HaD
sidonius> jeden prut na trhačku, druhej na hladinu. Dával bych to do míst, kde je slyšet lovit, případně tam, kde se zdržuje v noci nejvíce drobnějších ryb.
- Středa 19. května 2010 ve 14:20® HaD
- Diskuze: Závody LRÚ - Přívlač
Forest> co je to za rybu?
- Pondělí 17. května 2010 v 16:20® HaD
tankaboth> jojo, v tom je to kouzlo. A ryba s dámou – to je vždy pěkný

- Pondělí 17. května 2010 ve 13:57® HaD
tankaboth> jste šikulové! Koukám, že Pád má další věrné fanoušky