Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 1. května 2010 v 11:53® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> a kdybys jí viděl v reálu… no prostě mazec
- Sobota 1. května 2010 v 11:48® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.5.2010 | Způsob lovu: Plavaná
Jak psal Osprey – něco jsme za ty dva dny rybářského maratonu nachytali a natočili. Bylo v tom dost kaprů, cejnů, karasů… Nicméně perlou těch dvou dní byla tahle ryba. Nevíme kolik měřila, (odhadem necelých 50 cm), nevíme kolik vážil, není podstatné na co a kde zabrala, ale chytili jsme jí. A že jsme se radovali jako malí kluci asi nemusím říkat. Prostě rybářská nirvána.
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 12:44:23 uživatelem HaD.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. května 2010 v 11:18® HaD
osprey> no tak nám včera to auto zdechlo – baterku jsme skutečně vymlátili. Museli jsme čekat hodinu v autě, než přestane ta bouřka a pak řešili, jak odjet. Nikdo ze známých ale už nebyl bez konzumace alkohohlu. Tak jsme zkoušeli ledacos, ale nešlo. Vyřešili jsme to až v chatové osadě, kde byli dva chataři. Jeden nám půjčil startovací kabely, druhý k nám zajel autem. Teď jsem se po tom dvoudenním maratonu probral
Tento příspěvek byl editován 1.5.2010 11:55:57 uživatelem HaD.
- Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 13:29® HaD
- Diskuze: Diskuze s adminy
noba> smazáno
- Čtvrtek 29. dubna 2010 v 9:38® HaD
- Diskuze: Feeder
tak já, ospreyův žák, dnes zahajuji jihočeskou feederovou tour
hihi, to jsem zvědavej, co chytnu - Středa 28. dubna 2010 ve 23:07® HaD
- Diskuze: Dámská jízda
IV.TO.ŠIRDA> kde to bylo?
- Středa 28. dubna 2010 ve 23:05® HaD
- Diskuze: Sumcařina
vladah> káždý podle svého gusta

- Středa 28. dubna 2010 v 18:23® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Žádám všechny, ať to myslí dobře či ne, aby věci související s během serveru řešili v příslušné diskuzi. A ti, co si snad myslí, že mi je to jedno nebo proto nic nedělám, mohu ubezpečit, že mi to opravdu jedno není, kvůli Chytej.cz a rybařině jsem před pár lety obrátil život naruby a jsou noci, kdy z těch problémů nespím.
- Úterý 27. dubna 2010 ve 14:37® HaD
- Diskuze: Muškaření
regulus> právě proto, že je to diskuze, napsal jsem svůj názor

- Úterý 27. dubna 2010 v 10:14® HaD
ZN> oukej
- Úterý 27. dubna 2010 v 9:36® HaD
- Diskuze: Sumcařina
jb> no problem

- Úterý 27. dubna 2010 v 9:29® HaD
ZN> OK. Pro mě jako čtenáře, který nezná vaši soukromou poštu to přišlo zbytečné.
mildas: popisek ji určitě nevylepšil.
regulus: to město je napálený, ale nijak extra mi to nevadí. Ostatní mi tak nepřijdou. Nijak mě nepohoršujou, necítil bych potřebu je kritizovat. Koukám, že jsem asi sám.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 23:04® HaD
mildas> no já bych řekl, že je tak profláklá, že tam není co kazit, nebo se snad pletu?
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 22:37® HaD
jiris> nice

- Pondělí 26. dubna 2010 ve 22:08® HaD
acam> já se prostě buď neumím dobře rozhodovat, nebo mám pech. Nebo obojí.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 22:05® HaD
Sander> pěkný, pěkný!
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:41® HaD
acam> HaD je totiž asi moc hodnej a nemá rád změny

- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:08® HaD
Piranha> wole
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:08® HaD
ZN> Kdyby to bylo na fotografickém fóru prezentováno jako umění, souhlasil bych s Tebou. Zde mi to prostě nepřipadá nutné takto je kritizovat.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:06® HaD
spike> no mě jsem v tomto směru dost smůlu – dvě kola z těch tří smáčkových jsem měl pech – u provazu ryby nebyly a jen sem tam u hladiny. Ty dvě jsem skoro považoval za zázrak. A Další bylo místo, kde byly ty ryby celkem daleko u hladiny a bylo to jak funěl vítr – záběry jsem u hladiny měl, ale přes ten pytel na vlasci jsem rozpoznal jen ty hodně poctivé. A jedna ryba mi tam upadla. To rozhodlo.