Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 1. května 2010 v 11:53® HaD
HaD

Sander> a kdybys jí viděl v reálu… no prostě mazec

Sobota 1. května 2010 v 11:48® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.5.2010 | Způsob lovu: Plavaná

Jak psal Osprey – něco jsme za ty dva dny rybářského maratonu nachytali a natočili. Bylo v tom dost kaprů, cejnů, karasů… Nicméně perlou těch dvou dní byla tahle ryba. Nevíme kolik měřila, (odhadem necelých 50 cm), nevíme kolik vážil, není podstatné na co a kde zabrala, ale chytili jsme jí. A že jsme se radovali jako malí kluci asi nemusím říkat. Prostě rybářská nirvána.

Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 12:44:23 uživatelem HaD.
foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33527.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33525.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33526.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 1. května 2010 v 11:18® HaD
    HaD

osprey> no tak nám včera to auto zdechlo – baterku jsme skutečně vymlátili. Museli jsme čekat hodinu v autě, než přestane ta bouřka a pak řešili, jak odjet. Nikdo ze známých ale už nebyl bez konzumace alkohohlu. Tak jsme zkoušeli ledacos, ale nešlo. Vyřešili jsme to až v chatové osadě, kde byli dva chataři. Jeden nám půjčil startovací kabely, druhý k nám zajel autem. Teď jsem se po tom dvoudenním maratonu probral :-)

Tento příspěvek byl editován 1.5.2010 11:55:57 uživatelem HaD.
    Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 13:29® HaD
    HaD

noba> smazáno

Čtvrtek 29. dubna 2010 v 9:38® HaD
    HaD
    Diskuze: Feeder

tak já, ospreyův žák, dnes zahajuji jihočeskou feederovou tour :-) hihi, to jsem zvědavej, co chytnu

Středa 28. dubna 2010 ve 23:07® HaD
    HaD

IV.TO.ŠIRDA> kde to bylo?

Středa 28. dubna 2010 ve 23:05® HaD
    HaD
    Diskuze: Sumcařina

vladah> káždý podle svého gusta :-)

Středa 28. dubna 2010 v 18:23® HaD
    HaD

Žádám všechny, ať to myslí dobře či ne, aby věci související s během serveru řešili v příslušné diskuzi. A ti, co si snad myslí, že mi je to jedno nebo proto nic nedělám, mohu ubezpečit, že mi to opravdu jedno není, kvůli Chytej.cz a rybařině jsem před pár lety obrátil život naruby a jsou noci, kdy z těch problémů nespím.

Úterý 27. dubna 2010 ve 14:37® HaD
    HaD
    Diskuze: Muškaření

regulus> právě proto, že je to diskuze, napsal jsem svůj názor :-)

Úterý 27. dubna 2010 v 10:14® HaD
    HaD

ZN> oukej

Úterý 27. dubna 2010 v 9:36® HaD
    HaD
    Diskuze: Sumcařina

jb> no problem :-)

Úterý 27. dubna 2010 v 9:29® HaD
    HaD

ZN> OK. Pro mě jako čtenáře, který nezná vaši soukromou poštu to přišlo zbytečné.

mildas: popisek ji určitě nevylepšil.

regulus: to město je napálený, ale nijak extra mi to nevadí. Ostatní mi tak nepřijdou. Nijak mě nepohoršujou, necítil bych potřebu je kritizovat. Koukám, že jsem asi sám.

Pondělí 26. dubna 2010 ve 23:04® HaD
    HaD

mildas> no já bych řekl, že je tak profláklá, že tam není co kazit, nebo se snad pletu?

Pondělí 26. dubna 2010 ve 22:37® HaD
    HaD

jiris> nice :-)

Pondělí 26. dubna 2010 ve 22:08® HaD
    HaD

acam> já se prostě buď neumím dobře rozhodovat, nebo mám pech. Nebo obojí.

Pondělí 26. dubna 2010 ve 22:05® HaD
    HaD

Sander> pěkný, pěkný!

Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:41® HaD
    HaD

acam> HaD je totiž asi moc hodnej a nemá rád změny :-((

Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:08® HaD
    HaD

Piranha> wole

Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:08® HaD
    HaD

ZN> Kdyby to bylo na fotografickém fóru prezentováno jako umění, souhlasil bych s Tebou. Zde mi to prostě nepřipadá nutné takto je kritizovat.

Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:06® HaD
    HaD

spike> no mě jsem v tomto směru dost smůlu – dvě kola z těch tří smáčkových jsem měl pech – u provazu ryby nebyly a jen sem tam u hladiny. Ty dvě jsem skoro považoval za zázrak. A Další bylo místo, kde byly ty ryby celkem daleko u hladiny a bylo to jak funěl vítr – záběry jsem u hladiny měl, ale přes ten pytel na vlasci jsem rozpoznal jen ty hodně poctivé. A jedna ryba mi tam upadla. To rozhodlo.