Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 20. dubna 2010 ve 23:03® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
osprey> jo, kdo to zná, tak se nad třicet dostávat umí. To se mi podařilo několikrát i jako neznalci
Ale 40 cm je 40 cm. A to už
je tam luxus, i když jsou tam zašitý i padiny 
- Úterý 20. dubna 2010 ve 22:39® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam> jak to vidíš o víkendu?
- Úterý 20. dubna 2010 ve 22:28® HaD
Raf> díky moc, jsem si toho taky náležitě vědom – kluci tam jezdí hodně let a takováhle ryba je tam opravdu mimořádná
- Úterý 20. dubna 2010 v 0:24® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: Vltava 29 | Způsob lovu: Přívlač
Po měsících těšení jsem jako Raf konečně vyrazil na svůj milovaný revír. Báječné dvě hodiny – 15 pstroužků z nichž jeden měl rovných 40 cm. Jsem na vrcholu blaha! Vše na zelenou a šedou nymfu Berkley. Suveréně přechytala tradičně velmi účinnou rotačku! Taky jsem byla náležitě vybaven

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 23:37® HaD
- Diskuze: Sumcařina
mako>

- Pondělí 19. dubna 2010 ve 13:29® HaD
mako> pěkný, pěkný
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 13:29:57 uživatelem HaD.
Pelety? - Pondělí 19. dubna 2010 ve 13:28® HaD
Jak.novi> jakej jesen? Myslíš toho karase?

- Pondělí 19. dubna 2010 ve 13:21® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 13:20® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 13:19® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: Jetřabice | Způsob lovu: Přívlač
Na zahájení jsem měl velké plány. Cílem byla pěkná pstruhovka na Moravě. Bohužel jsem dostal zprávu, že je rozvodněná a tak jsem měl na výběr. Letět zpět do čech, nebo najít na Moravě něco jiného. Zvolil jsem Jestřabickou pohodu. Večer 15. jsme zlehka poseděli, ráno na zahájení si přispali a k vodě šli až po snídani a kávě „o deváté“
Ačkoliv byli na mušce našich nástrah hlavně
pstruzi, začalo to sumečkem skvrnitým, který mi zaútočil na plandavku.
Pokračovalo to několika pstruhy (taky na plandavku – smáčci, nymfy apod.
pstruzi ignorovali). Zajímavou vsuvkou byl skákající jeseter, kterého
ulovil jeden z kaprařů
Dalším zajímavým úlovkem na plandu
byl karas, poctivě zaseklý v koutku :-o. Mezi desítkami duháků, kteří
plandu pod hladinou brali zcela bezpečně, následoval slušný kapr,
tentokráte za hřbet
. Pěkný den ukončila Tomášova štika.
Celkem ve dvou asi 60 ryb, nej štika cca 65 cm a duháci do 40 cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. dubna 2010 ve 23:40® HaD
Selfik> Musíš se zeptat Ládi. Já nevím. Já letos – snad jo

- Čtvrtek 15. dubna 2010 v 0:59® HaD
Sumík> S těmi velkými sumci okolo 200 kg se bude jednat o nepodložené informace. Ale netvrdím, že to není možné. Nicméně mrchožroutství nevěřím – pochybuju, že by tak velký sumec dokazal nacházet trvale dostatek mršin, aby se uživil. Musí lovit. Pokud to tedy není jak na Ebru, kam v některých místech vyvážejí do vody ročně tuny candátích koster a hlav – tudíž jsou na to zvyklí a někteří se na to asi zcela přeorientovali. To je můj názor.
S pijavicemi zkušenost nemám – netuším, kde je shánět.
Na rousnice jsou úlovky sumce běžné, i velmi velkých. Nicméně cílený lov je většinou obtížný – menší ryby to dokáží většinou spolehlivě spořádat dřív, než to nějaký sumec najde. (i ve sloupci – kdysi jsem zkoušel dát na noc rousnice do sloupce a po dvou hodinách bez záběru jsem vytáhl načisto oholené háčky. Lépe bych je sám neočistil. Pokud je rychlejší fousáč, zabere spolehlivě. Dobrá je plavačka v zvýšené a přikalené vodě, kdy rousnice drncají o dno. Jak ho trefíš, šlukne to

- Čtvrtek 15. dubna 2010 v 0:50® HaD
vybiravy> osobně preferuju buď TUFLINE nebo GIGAFISH
- Úterý 13. dubna 2010 ve 14:40® HaD
peta128> tohle bylo na Harachovce v altánu v tom zahradním krbu
- Úterý 13. dubna 2010 v 11:47® HaD
- Diskuze: Diskuze s adminy
chosebaits> OK
- Pondělí 12. dubna 2010 v 16:45® HaD
b.gun> opravíme to
- Pondělí 12. dubna 2010 v 16:27® HaD
obrisek> Zdenda na net nechodí. Ale od příštího týdne by mohl začít, dokopu ho

- Pondělí 12. dubna 2010 ve 14:16® HaD
hraji> pracujeme na urychlení systému, které právě souvisí s kontrolou nepřečtených věcí. CHYTEJ je již natolik velké (má dnes miliony záznamů), že je tohle to, co nás nejvíce brzdí. Vyskytly se však nějaké problémy, které řešíme. Hrozně mě to štve a omlouvám se. Víc pro to v tuhle chvíli udělat nemůžu. Musíme to přečkat

- Pondělí 12. dubna 2010 ve 14:08® HaD
- Diskuze: Dámská jízda
IV.TO.ŠIRDA> mňam

- Pondělí 12. dubna 2010 ve 14:00® HaD
obrisek> tak to si fakt nepamatuju