Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 19:24® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.4.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder

První letošní pokus o rybičku, kde se vyskytují i parmy dopadl bez záběru. Ještě je potřeba pár dní vyčkat :-)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 1. dubna 2010 v 19:20® HaD
    HaD

Sander> měl jsem na mysli, že když pošleš jen dvě fotky, bude tam kus prázdný

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 19:18® HaD
    HaD
    Diskuze: Sumcařina

Malovec: úplně v pohodě. Na takovej Sportex vytáhneš i stopadesátku, když nebudou vázky a velkej proud. Naviják myslím taky v pohodě – a pokud budeš zdolávat tak, jak se zdolávat má, odděláš ho dříve navíjením při práci s těžkou nástrahou.

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 11:27® HaD
    HaD

Sander: nejde o to, zda jsem to pochopil po svém. Udělal jsem to, co udělat dokážu :-) ale když už o tom tedy mluvíme – kdyby byla jedna fotka větší, tedy v šíři cca 450 px, měla by být ještě klikací? Proč se ptám? Nyní zvětšujeme na 800×600.

A pokud by to bylo takto a někdo vloží fotky jen dvě, bude to zase neuzavřené a podmiňovat příspěvek počtem fotek? To se mi nechce.

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 10:40® HaD
    HaD

sus1> teď nevím – jsi novej šéf, že nás takhle úkoluješ? Myslím že bys tuhle sekci mohl na nějakou dobu nenavštěvovat­. Díky.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 2:16® HaD
    HaD

sus1> moc nerozumím. Jak dokupy?

Středa 31. března 2010 v 18:29® HaD
    HaD

Sumík> ptej se, ptej :-)

Středa 31. března 2010 v 18:28® HaD
    HaD

Libor> Otázka je, zda to má smysl předělávat i zpětně. Myslíš, že je to nutné?

Středa 31. března 2010 v 18:27® HaD
    HaD

Libor> aha, já to pochpil takto. No asi by to neměl být problém, ale to už musí Radim. Takovej programátor zase nejsem :-)

Středa 31. března 2010 v 17:00® HaD
    HaD

4ALL: náhledové obrázky jsem v diskuzích (tudíž i v Z lovu) na přání zvětšil. Líbí?

Tento příspěvek byl editován 31.3.2010 17:01:16 uživatelem HaD.
    Středa 31. března 2010 v 15:52® HaD
    HaD

Libor> pracujeme na tom. Někde je zakopanej pes a nemůžeme ho vyhrabat. Řešil jsem to i se správcem serveru a chtěl výkonnější stroj, ale bylo mi sděleno, že by to asi nepomohlo. Musíme prostě toho pejska najít.

Středa 31. března 2010 v 15:49® HaD
    HaD

Libor> mno asi podlehnu :-) ale nevím kdy, bude to fakt otročina :-((

Středa 31. března 2010 ve 13:08® HaD
    HaD

Robur> tak na to Ti asi nikdo neodpoví. Doufám, že alespoň navštívili BVV a FF. Petrův zdar bych klidně oželel, tam je to jasné.

Středa 31. března 2010 v 10:07® HaD
    HaD

OKOKOK :-) aktuálně řešíme tu rychlost

Zvětšit obrázky až od nových nelze, byl by to trochu problém a navíc by to vypadalo hrozně.

Středa 31. března 2010 v 10:06® HaD
    HaD

OKOKOK :-) aktuálně řešíme tu rychlost

Středa 31. března 2010 v 9:57® HaD
    HaD

džigit> :-)

Středa 31. března 2010 v 9:55® HaD
    HaD

1Mara> :-D

Středa 31. března 2010 v 0:17® HaD
    HaD

Mara1: neser :-)) ) zahájil jsem odtučňovací kůru :-D

Středa 31. března 2010 v 0:16® HaD
    HaD

džigit> hele kulatost a nosnosti apod. – to všechno jsou marketingový taháky. To vůbec nečtu, pokdu nejsem nucen. Prostě se mi šňůra buď líbí, nebo ne. A tyhle šňůry jsou pěkný. Mám něco i na vláčku a jak v ČR, tak i v Norsku se vcelku osvědčila. Takže dál nehledám. Vím, že z toho co je na trhu je fajn TUFLINE od ZICA a POWERLINE od GIGAFISH a to mi stačí. Když najdu něco, co mi sedí, tak i roky dál neřeším.

Úterý 30. března 2010 ve 22:44® HaD
    HaD

džigit> drží docela dost. Kila ale netuším.

Teď jí mám na dvou navijákách a i jako jednu návazcovek. A pak i něco na přívlač.