Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 26. října 2009 ve 22:48® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Osprey, dam: nejhorší, nebo možná i nejlepší je, že to myslíme všichni dobře. Jen máme každý trochu jinou cestu a tou jdeme. Kéž by bylo těch cest ještě více a mohlo a hlavně kráčelo po nich více lidí…
dam: chytili se nějací velcí ježatci? A co tiki, vyklepnul nějkýho fouska? Myslel jsem na vás, když už jsem nemohl být s vámi.
- Pondělí 26. října 2009 ve 22:45® HaD
kubas> no! dobrá otázka… Prostě je to teď na vedlejší koleji a musím dokončit pár projektů, které nás živí. Pak se na to vrhnu…
- Pondělí 26. října 2009 v 19:10® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
denyg> mám 0,06 a 0,10 a mám je rád. Ale průhledná nejsou. Jen trošinku…částečně…
- Pondělí 26. října 2009 v 18:14® HaD
osprey> já ale přeci nenabádám k porušování zákonů a RŘ

- Pondělí 26. října 2009 v 17:33® HaD
Osprey: „Nejšetrnější způsob, jak se k rybám chovat, je vůbec je nechytat, jakkoli to z úst či klávesnice rybáře zní blbě“.
Nechytat není rybolov.
- Pondělí 26. října 2009 v 17:32® HaD
- Diskuze: Diskuze s adminy
Prohlížení profilů opraveno. Omlouváme se za zdržení
- Pondělí 26. října 2009 v 17:32® HaD
Prohlížení profilů opraveno. Omlouváme se za zdržení
- Pondělí 26. října 2009 v 17:04® HaD
osprey> někde je potřeba vzory hledat. A tenhle směr určitě není špatný a je celá řada horších…
Musím ještě nesouhlasit s tím jak popisuješ nejšetrnější způsob. To není rybolov, tudíž se to nedá srovnávat.
- Pondělí 26. října 2009 ve 14:43® HaD
osprey> no, vyznívá to moc obecně. Někdo to počítá a měří, někdo ne. Nejdůležitější je, aby lidi chytali pro zábavu a k rybám se chovali šetrně a aby ubývalo těch, kteří všechno zabijí. Pak budou naše vody vzkvétat a bude co chytat.
- Pondělí 26. října 2009 ve 13:46® HaD
osprey> a když budu na rybách a chytnu jich 21 a budu chytat dál, protože mě to baví, jsem špatnej?
- Pondělí 26. října 2009 ve 13:15® HaD
osprey> napůl rozumím, napůl ne. Nic by se nemělo přehánět. Ani jedním směrem.
- Pondělí 26. října 2009 ve 2:06® HaD
osprey> co na tom je špatného ulovit dvacet ryb?
- Pondělí 26. října 2009 ve 2:01® HaD
martind9> nikoho neosočuju, jen jsem tvrdil, a za tím si stojím, že když někdo obecně řekne, že pro něj není problém nachytat pět až šest 170tek za dvě hodiny, je pro mě prostě naprostej nesmysl a vždycky se tomu jen vysměju. A řeč nebyla o partě lidí, ale vyznělo to jako o jednotlivci a navíc se nehovořilo o konkrétním lovu (to by se mluvilo buď o pěti, nebo o šesti rybách). To vyznívá, že v podstatě jeden člověk někde v podstatě kdykoliv chytí takovéhle množství velkých ryb.
Tomu, že se to někdy nějaké partě více lidí povedlo, tomu věřím. To samozřejmě možné je.
Tento příspěvek byl editován 26.10.2009 01:20:09 uživatelem HaD. - Neděle 25. října 2009 v 19:45® HaD
Flip> no heleho závodníka

- Neděle 25. října 2009 v 19:17® HaD
troutkiller> OK. uvidím podle času
- Neděle 25. října 2009 v 19:12® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Jak.novi>

- Neděle 25. října 2009 v 19:05® HaD
Jak.novi> jojo, dostal

- Neděle 25. října 2009 v 19:02® HaD
Flip> Aha
To zní dobře. No zatím jsem každý rok touto
dobou úplně v prd… s časem. Teď jsem taky v práci …
Ale díky za pozvání 
Co Míra pochytal?
- Neděle 25. října 2009 v 19:00® HaD
troutkiller> četl jsi poslední větu mého posledního příspěvku? Říkám, že Tě neobviňuju, že jen vysvětluju, proč pro mě fotka jednoho sumce není důkazem toho co říkáš. Vlastně ani důkaz nepotřebuju. Není důvod. Pokud nekecáš, je to neuvěřitelné a gratuluji. Ale pro mě je to skutečně neuvěřitelné. A nejsem asi sám. A co řeknu já, že je svaté? Neblbni, proč by mělo být. Kvůli tomu, že to tu provozuju? To snad neee

- Neděle 25. října 2009 v 18:57® HaD
marven> já vezírky rád nemám žádný, snad jen ekosak, ale i ten rybu zbaví slizu a může zaplísnit