Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 25. října 2009 v 18:45® HaD
HaD

troutkiller> on u toho byl? Fotka je pro mě jen fotka. Znám rybáře, kterej si půjčil sumce na Ebru, nechal se s ním vyfotit a pak tvrdil, že ho uvláčel v Praze. Neobviňuju, jen vysvětluju.

Neděle 25. října 2009 v 18:43® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

spike> :-)

Neděle 25. října 2009 v 18:43® HaD
HaD

spike> http://www.chytej.cz/…-zimni-sraz/

Neděle 25. října 2009 v 18:29® HaD
HaD

spike> snad yo

Neděle 25. října 2009 v 18:29® HaD
HaD

acam> jsou místa, kde se ryby za určitých podmínek shromáždí a může jich bý dost. Za večer jsme třeba na jednom fleku měli na prutě okolo deseti ryb. Ale většinou do metru a mezi nimi se mohl větší motat. Ale šest 170tek je divný

Neděle 25. října 2009 v 18:26® HaD
HaD

Flip> co to bylo za závod? :-)

Neděle 25. října 2009 v 18:25® HaD
HaD

spike> víc způsobů uvázání?

Neděle 25. října 2009 v 18:01® HaD
HaD

spike> no mnoho jich není, naopak je jen jeden správný, který rybě neublíží.

Neděle 25. října 2009 v 18:00® HaD
HaD

acam> jsou chvíle, místa, kde se mimořádně zadařit může, ale jen velkej klikař to zopakuje. Ale já to chápu tak, že je to běžné a to je pro mě prostě pohádka, pokud se tedy nejedná o výtěrový rybník s generačkama před třením…

Neděle 25. října 2009 v 17:58® HaD
HaD

spike> kdo to říkal? :-)

Neděle 25. října 2009 v 17:57® HaD
HaD

HT> v noci se samozřejmě fotit dá, ale otázka zněla na ráno. S tím uvázáním si to nemyslím, rybě to neublíží a mnohdy i pomůže

Neděle 25. října 2009 v 17:44® HaD
HaD

spike> na kapra chytat můžeš, resp. na všechny ryby, které nemají stanovenou míru nebo dosáhly té předepsané. Nesmí se chytat jen na chráněné druhy, lososovité ryby a úhoře. Je to v řádu ;-) , ten bys měl znát! Sumce v zahraničí v případě potřeby uvazuju na pružnou gumu. Protáhne se to hubou a mimo žaberní oblouky skrz skřele ven.

Neděle 25. října 2009 v 17:34® HaD
HaD

troutkiller> znám hodně dobré rybáře, ale něco podobného jsem slyšel jen z úst JV. To co píšeš, je z obecného hlediska nesmysl a v podstatě nemožné jak rybářsky, tak technicky. Jestli existuje flek, kde je to možné dostat na prut, stejně nevěřím, že to stihneš zdolat a vždy na první hod dostat dalšího. Uber trochu, ať se tomu dá alespoň vzdáleně věřit…

Neděle 25. října 2009 v 17:29® HaD
HaD
Diskuze: Feeder

mirmen> :-((

Neděle 25. října 2009 v 5:45® HaD
HaD

Jezinka> jak píše kazan, neušetříš, ale proděláš a nezachytáš si z něj…

Sobota 24. října 2009 v 16:37® HaD
HaD

jezinka: na co to plánuješ používat?

Sobota 24. října 2009 v 16:36® HaD
HaD

hecht: podívám se, jestli je ještě máme. Jakou barvu?

Sobota 24. října 2009 v 16:36® HaD
HaD

frenki: klobouk dolů!!! Nádhera

Sobota 24. října 2009 v 16:33® HaD
HaD

jo a ten termín – po půlce listopadu, dříve to prostě nejde stihnout…

Sobota 24. října 2009 v 16:32® HaD
HaD

hecht> jojo, je to ono „pimprlátko“. Třeba okouní záběr na pidi marmyšku je opravdu hodně jemňounkej a cítit by skoro nebyl. Od velkýho možná jo, ale od rybek pod 15–20 cm ne.

Právě to ve střižně dokončujeme. Myslím, že bude na co koukat a jak je naším zvykem, informacemi a různými vychytávkami to bude nabité. Některé, myslím, i šokují ;-) No a bude to plné mimořádně zajímavých podvodních záběrů vč. útoků ryb na nástrahu. Mám z toho velkou radost, co se nám povedlo…