Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 23. října 2009 v 17:46® HaD
HaD

Jak.novi> maličko to opravujeme a pár hodin to nepůjde

Čtvrtek 22. října 2009 ve 23:28® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

Jak.novi> :-)

Čtvrtek 22. října 2009 ve 2:00® HaD
HaD

Johnylord: začínám bejt pěkně nakrknutej. Buď se pochlap, přiznej, že si ulít a všem se omluv (a jelikož jsme chlapi a umíme to ocenit, přijmeme to – VŠICHNI BEZ KOMENTÁŘŮ!!!), nebo sem už nechoď. Pokud neuděláš to první a projevíš se jinak, než si přeji, končíš tu na dlouho. Vyber si.

Čtvrtek 22. října 2009 v 1:59® HaD
HaD

mako> Doufám, že ji skutečně zpestřila :-)

Jak to řeším? Zásek co nejdříve a co nejrazatněji. Současně je potřeba docílit, aby byla šňůra stále co nejvíce napjatá. Čím větší hloubka a vzdálenost, tím je potřeba delší prut. Taky napomůže nemít pruty kolmo vzhůru, ale co nejvíce šikmo směrem ke splávku. Dál to ovlivní i velikost zabírajících ryb, velikost a typ nástrahy, montáž… Je to prostě souhra mnoha faktorů a lze jen obtížně říci, co bys měl změnit.

Ale současně je potřeba počítat s tím, že stejně jako u jiných metod určité procento neúspěšných záseků vždycky zůstane.

Tento příspěvek byl editován 22.10.2009 01:59:58 uživatelem HaD.
Čtvrtek 22. října 2009 v 1:47® HaD
HaD

osprey> v zásadě souhlasím. Je to osobním pohledu a těžkou rozsoudit, který je ten správný. Mnohdy tak ale mnozí činí a to mě mrzí.

Středa 21. října 2009 v 16:43® HaD
HaD

myslím, že toto téma je již na čase opustit. Díky.

Středa 21. října 2009 v 15:02® HaD
HaD

osprey> má to něco do sebe. Pro mě není rybařina jen o velkých rybách. Navíc je potřeba učit ryby od mala, že rybář je nebezpečněj protivník a díky tomu, že budou takto vzdělávány od mala, bude jich v budoucnu více a budou ještě více obtížně ulovitelné. To našim vodám jen prospěje ;-)

Středa 21. října 2009 ve 13:38® HaD
HaD
Diskuze: Plavaná

hraji> držím palečky !

Středa 21. října 2009 ve 13:09® HaD
HaD

osprey> to kecáš, s mým prutem a mojí dvounulkou jsi házel :-D

Tento příspěvek byl editován 21.10.2009 13:10:53 uživatelem HaD.
Úterý 20. října 2009 ve 12:38® HaD
HaD

Jak.novi> nevím, dostal jsem ho od kamaráda.

Úterý 20. října 2009 v 1:20® HaD
HaD

johnylord: odstraň si prosím tu zcizenou fotku z fotoalba. Díky.

Úterý 20. října 2009 v 1:09® HaD
HaD

osprey> Kde je hranice co je prut a co ne? To je obdoba rozdílu mezi kaprákem a feederem. A feeder taky umožňuje nachytat víc, jemněji, citlivěji a vidět vše, co se s háčkem a nástrahou děje… A pokud si chceš užít podobně jako s feederem těch mimořádně jemných potahů okounů, někdy téměř neznatelných záběrů sivenů apod. , pak se bez něj neobejdeš. A je to velká zábava, sledovat téměř v přímém přenosu, co se děje pod hladinou, aniž tam vidíš. Nejde přeci jen o množství a velikost ulovených ryb…

Pondělí 19. října 2009 v 18:49® HaD
HaD

spike> ano, mám ji koupenou :-)

Pondělí 19. října 2009 ve 12:03® HaD
HaD

spike> abych pravdu řekl, ani nevím, kdo je autorem…

Pondělí 19. října 2009 v 1:02® HaD
HaD

Navíc pracovat správně s malou marmyškou s „normálním českým“ prutem v podstatě nejde.

Pondělí 19. října 2009 v 1:01® HaD
HaD

osprey> já vloni jeden od Sergeje Mezentceva jeden dostal a nemůžu se dočkat, až s ním na led vylezu. Až uvidíš nový film o dírkách, kde je natočeno ohromné množství záběrů pod vodou a uvidíš, jak mnohdy ryby berou opatrně, že to nemáš šanci na normálním prutu poznat, budeš ho chtít taky :-)

Pondělí 19. října 2009 v 0:58® HaD
HaD

Jak.novi> v DVD myslím žádná společná není :-) V reportážích jsem se neodvážil ani do závěrečného sboru. Sluch trochu má, ale hlas vůbec :-D

Neděle 18. října 2009 ve 22:33® HaD
HaD

spike> nevím jakou myslíš? Tu z nových reportáží? „Tak tu vítej, v ráji všech tichejch bláznů…“

Neděle 18. října 2009 ve 21:23® HaD
HaD

jonnylord> hele znáš přísloví „čím víc se v hovně šťouráš, tím víc smrdí“?

Neděle 18. října 2009 v 17:55® HaD
HaD

Dejwík2504> jsem, ale v tomto období to má vše na hrbu Míra. Já makám na jiných věcech.