Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 17. září 2009 ve 13:51® HaD
HaD

Libor> jednu mám, ale bojím se jí sem dát :-) Nechci strašit :-D

Čtvrtek 17. září 2009 ve 13:50® HaD
HaD

sus1> ano, DVD z toho bude. Ze „zbytků“ pak něco i sem :-) Zbytků máme dost z cca 20 hodin materiálu :-)

Čtvrtek 17. září 2009 ve 13:49® HaD
HaD

Tomik> rozumím, přesto si myslím, že dvanáctka, maximálně desítka je v 99% vyhovující. Chytá tak většina těch nejlepších.

Čtvrtek 17. září 2009 ve 13:47® HaD
HaD

pepa-č> každý svým způsobem závodí. Sám se sebou, s přáteli, porovnává roky, chce hodit dál než dřív, než někdo jiný apod. My to máme ofiko :-)) )) Ale pro mě jsou závody hodně o kamarádství, o poznání a i o pěkných rybách. Leckdo namítne, že s kamarády se lze sejít i jinde. Lze, ale rozhodně ne s tolika a tak zkušenými. A to poznání je sakra příjemné. Pokaždé se něco člověk naučí. A ne málo. Vloni jsem třeba objevil zajímavé stanoviště tloušťů a díky tomu si někde prostě skvěle zachytám. A nejen pidi ryby. Mám na přívlač i tlouště přes 50 cm a to není úplně běžné, nehovoříme-li o náhodném úlovku na velké řece. Nebo jsem měl např. možnost letos sledovat Michala Tichého při chytání štik. To byl koncert a zážitek a velké ponaučení. Prostě tu rybu různým vedením a střídáním nástrah ukecal. A nebyly to štíhlátka. Měl v závodě i rybu 65 cm. Samozřejmě je to i o chytání malých ryb, což mě taky moc nelahodí, ale tak to je a jen kvůli tomu neskončím.

Jinak závodník se nechová o moc jinak, než kterýkoliv jiný rybář, který pouští ryby. Jen se snaží na místě, které vylosoval nachytat maximum a chytá jemněji. Naopak si myslím, že to co razíme, by mělo být vzorem pro „normální“ rybáře – šetrné zacházení, zásadně nepokládání ryby na suchou zem, nepoužívání protihrotů atd.

Tvé názory moc neznám, nechci Tě přesvědčit, jen podávám svůj pohled na věc. A věřím, že kdyby ses na nějaké závody v nejvyšší soutěži jel podívat, trochu bys to třeba přehodnotil.

Čtvrtek 17. září 2009 v 9:41® HaD
HaD

Tomik> :-) Možná jo. Pro mě to ale extrém je. Nechytám ani desítku, což je možná mnohdy chyba, ale asi jen zcela výjimečně.

Čtvrtek 17. září 2009 v 1:33® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

mildas> jojo, někdy je to těžký

Středa 16. září 2009 ve 22:32® HaD
HaD

obi> je skvělej, ale už má jen 204cm :-) TR mi ho nechtíc na závodech zkrátil. Ale zkusím to nechat opravit.

Středa 16. září 2009 ve 22:28® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

jab> tak to mám velkou radost. To prostě moc zahřeje. Díky.

Středa 16. září 2009 ve 21:19® HaD
HaD

novako> najdeš ho na jeho stránkách a že pozdravuju :-)

Středa 16. září 2009 ve 21:19® HaD
HaD

klarus> to je dobře :-)

inspo: snažím se o to

Středa 16. září 2009 ve 21:12® HaD
HaD

Tomik> neblbni. Takhle slabej vlasec nemá podle mě význam. desítka už je hodně slabá a osmička je podle mě už extrém, kterej nemá téměř smysl. Viděl jsem chytat kluky na druhý lize na vlasec 0,07mm a žádnej zázrak se nekonal. Je to v něčem jiném.

Středa 16. září 2009 ve 21:10® HaD
HaD

obi> dva 180 cm a jeden 210 cm

Středa 16. září 2009 ve 21:10® HaD
HaD

Sander> tohle neřeším. Prostě mi ten vlasec sedí a chytají se s ním dobře ryby.

Středa 16. září 2009 ve 20:12® HaD
HaD

obi> mám v oblibě vlasec značky STROFT. Nejčastěji používám průměr 0,12. V kombinaci s jemným prutem se dá zdolat i půlmetrová ryba hodně rychle. Jinak výjimečně používám 0,10. Když jdu třeba na větší okouny tam, kde se víc vázne, dám stejnou značku, ale průměr 0,14–0,16

Středa 16. září 2009 ve 20:10® HaD
HaD

inspo> jo, to rozhodne ano. Ale určitě míň, než bys myslel a než bych sám chtěl

Středa 16. září 2009 v 19:50® HaD
HaD

inspo> no asi jo, ale dnes mi kamarád povídá: „Ty ale asi už moc nejdeš na ryby, abys jen chytal a odpočinul si…“ . Bohužel jsem mu to musel částečně potvrdit :-((

Středa 16. září 2009 v 19:36® HaD
HaD

inspo> doufám. Ale od pátku budu 10 dní mimo ČR (jedu s českou repre na MS v přívlači do Andory)

Středa 16. září 2009 v 19:30® HaD
HaD

Mimochodem, před dvěma hodinama jsem dostal zprávu, že byl na Pádu uloven českým rybářem sumec o délce 241 cm a váze neuvěřitelných 120 kg!!! Tyhle dva roky jsou obdobím rekordů :-)

Středa 16. září 2009 v 19:28® HaD
HaD

sgt.mooody> neboj, nezcvoknu :-)

Úterý 15. září 2009 ve 22:24® HaD
HaD

chlapi, už blonďáka nechte spát, ježí se mi z toho chlupy na hrbu :-)