Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 14. září 2009 v 17:21® HaD
- Diskuze: Diskuze s adminy
Radim nemůže přijít na to čím to je
- Pondělí 14. září 2009 v 15:39® HaD
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
zelenáč> jak je to zvíře velký?
- Pondělí 14. září 2009 ve 13:36® HaD
- Diskuze: Sumcařina
mako> jojo, obrázků je tam hodně. Taky to byla dřina. Ale příjemná.
- Pondělí 14. září 2009 ve 13:35® HaD
dawe4> to mě moc těší

- Pátek 11. září 2009 ve 13:26® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Marfi69: to je teda hodně vyžranej duhák. Takovýho jsem ještě neviděl. Máš ještě nějaké fotky?
- Pátek 11. září 2009 ve 13:24® HaD
mako> To mám velkou radost. Je to zatím pro mě osobně TOP věc, kterou jsem vytvořil a doufám, že s trvalou hodnotou.
- Pátek 11. září 2009 ve 13:24® HaD
sumec120> moc hezké revíry, ale dost vyrabované a pokud nepadneš do oka místním porybným, smlsnou si na Tobě.
- Pátek 4. září 2009 v 10:06® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Scanix> díky. Dnes jedu na poslední kolo naší ligy. Jsem zvědavej, jak v tomhle budou tloušti žrát. Ale i když nezachytáme, do extraligy by jsme postoupit měli.
- Pátek 4. září 2009 v 1:41® HaD
Scanix> že by?
- Pátek 4. září 2009 v 1:35® HaD
Scanix> a barvy?
- Pátek 4. září 2009 v 1:34® HaD
wallys> Dekuju!
- Čtvrtek 3. září 2009 v 19:21® HaD
Podpis můj a TR samozřejmě na vyžádání může být

- Čtvrtek 3. září 2009 v 19:20® HaD
Robur> No jo, když už jsme se s tím tak dlouhou dobu pachtili, bylo by škoda, kdyby se to nedostalo mezi lidi.
- Čtvrtek 3. září 2009 v 18:19® HaD
Kniha s názvem „SUMEC, životní výzva“ dnes spatřila světlo světa. Po dvouletých přípravách, korekcích, korekturách, focení atd. jsem se konečně dočkal svého díla, které právě vychází v nakladatelství FRAUS v oblíbené edici „Průvodce sportovního rybáře“

V knize o 180 stranách naleznete návody jak na sumce, s jakým vybavením, kde jej hledat, jak jej fotit, jak navázat montáže atd., atd.
Na knize spolupracoval zásadní měrou Tomáš Rozsypal svým velmi rozsáhlým a ojedinělým příspěvkem o sumčí přívlači. Dále spolupracoval Ing. Dubský (Škola rybářská Vodňany), Pavel Tomi, Jaroslav Hrdlička, Ladislav Vidršperk, Rudolf Hrušínský a David Bonaventura.
V knize naleznete téměř 450 fotek a ilustrací. Doporučená prodejní cena je 399,– Kč

Kniha s názvem „SUMEC, životní výzva“ dnes spatřila světlo světa. Po dvouletých přípravách, korekcích, korekturách, focení atd. jsem se konečně dočkal svého díla, které právě vychází v nakladatelství FRAUS v oblíbené edici „Průvodce sportovního rybáře“

V knize o 180 stranách naleznete návody jak na sumce, s jakým vybavením, kde jej hledat, jak jej fotit, jak navázat montáže atd., atd.
Na knize spolupracoval zásadní měrou Tomáš Rozsypal svým velmi rozsáhlým a ojedinělým příspěvkem o sumčí přívlači. Dále spolupracoval Ing. Dubský (Škola rybářská Vodňany), Pavel Tomi, Jaroslav Hrdlička, Ladislav Vidršperk, Rudolf Hrušínský a David Bonaventura.
V knize naleznete téměř 450 fotek a ilustrací. Doporučená prodejní cena je 399,– Kč

- Čtvrtek 3. září 2009 ve 13:32® HaD
Mr.Hyde> tak zkoušet dál.
- Čtvrtek 3. září 2009 ve 13:21® HaD
Mr.Hyde> zkoušel jsi velikého popa?
- Čtvrtek 3. září 2009 ve 13:10® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.9.2009 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač
Když je čas, odběhnu si k vodě i na půl hoďky. Včera jsem byl zkoušet novou nástrahu a pár tlouštíků se na břeh podívalo. Tradiční rotajda makala taky spolehlivě

Fotil Osprey

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. září 2009 ve 12:53® HaD
dedacek> pálivá paprika?