Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 20:21® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Robur>
) - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 20:20® HaD
Kazan: ale kde bys okolo Džordnu potkal echt Laponky?

- Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 20:18® HaD
inspo> Umea, Sorselle, Tärna, Mosjoen, Sandesjoen
Zhruba po této spojnic jsme jeli a "vystřelovali až cca 100km na sever či na jih
- Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 20:12® HaD
inspo> možná jo, přemýšlím, zda jsem tam neměl už zůstat. Rybama a houbama bych se uživil, jen zima by asi byla ostrá

- Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 20:08® HaD
jeden z dalších zářezů do pažby bylo toto
Sběrači hub by tam umřeli blahem 

- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 19:40® HaD
no popravdě musím říct, že ještě dnes, po třech týdnech, stále živě vidím ten monstrozní útok na hladině (zabrala totiž na popa taženého v těsné blízkosti leknínů a vodních trav). Bylo to jako když vystřelí pod vodou telegrafní sloup. Během následujícího souboje jsme se snažili být střízliví a odhadovali napřed metr, pak raději i míň, ale když se po asi dvaceti minutách a ujetí asi jednoho kilometru ukázala, bylo jasné, že je to opravdu top ryba. Jen vylovení bylo trochu zábavné, protože jsem jí musel narvat do malého rakeťáku a když jsem jí zvedal, málem jsme se cavakli. Jo, asi jsem to neřekl – chytili jsme jí z kánoe
Tedy Michal, já jen asistoval
Délka 123 cm, váha pouze odhad – 15–18 kg. - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 18:52® HaD
osprey> snad nebude tak zle
Ještě jeden z pozdravů
z Laponska 

- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 17:16® HaD
Prutos> no to leda, že bychom se před tím najedli divných špičatých hub
) Zdarrr. - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 17:01® HaD
Robur> jak jsi ho poznal? maskovali jsme ho celkem dlouho
) - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 16:32® HaD
pro mě byl asi největší zážitek chytání štik na mušák z hladiny. To bylo neskutečný.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 16:31® HaD
díky
Ono je to na hooodně dlouhé vyprávění. Byli jsme asi na
15 revírech téměř tři týdny, takže to do pár vět shrnout nejde, ale
oba páni Rozsypalové, předpokládám, budou o cestě psát 
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 15:35® HaD

- Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 14:53® HaD
Na fotky bude potřeba trochu vyčkat. Celkem jich máme asi 2000 a k tomu filmový materiál asi 20 hodin. Fotky ale zpracuju trochu dřív.
Dařilo se nám skoro všechno na co jsme sáhli a k tomu skvělé počasí a to vše v kombinaci s téměř pannenskou přírodou… často jsem přemýšlel, proč se vlastně jezdí na drahé výpravy do vzdálených krajin, když Laponsko je téměř za humny a finančně dostupné téměř každému. Nádherné štiky, tuny okounů, pstruzi, lipani, mořští pstruzi… dokonalé. Zkusím vyhrábnout jednu štiku, která opravdu spolupracovala skvěle, když jsem jednou vzal do ruky foťák, kterému jsem se jinak z důvodu natáčení a rybářské euforii téměř vůbec nevěnoval.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 14:35® HaD
BAFFF
Už jsem zpět. Trochu se mi v Laponsku zešikmily oči, ztmavla
pleť, trochu mumlám, ale jsem to částečně stále já 
- Neděle 16. srpna 2009 ve 2:39® HaD
Zdravime vsechny srdecne z Laponska! Nas tym ve slozeni T. Rozsypal, M. Rozsypal, D. Havlicek (ja) a M. Tichy (mistr sveta v privlaci) ve svedske casti Laponska zabodoval na sampionatu v lovu stik a ziskal 3. misto (Michal Tichy) a nyni v MS v lovu morskych pstruhu obsadil za CHYTEJ.CZ 3. misto Michal Tichy (privlac) a nejvetsi rybu celeho sampionatu ulovil T. Rozsypal (80 cm, 6,22 kg). Celkove tedy „hvezdny tym“ CHYTEJ.CZ reprezentoval CR velmi uspesne!!!
- Sobota 1. srpna 2009 ve 22:08® HaD
4ALL: TAXE TU MĚJTE KRÁSNĚ, TŘI TÝDNY BUDU MIMÓZA
ALE HAVEL, OSPREY, HADOVÁ A RADIM TU NAD VŠÍM BUDOU BDÍT 
PAPA
- Sobota 1. srpna 2009 ve 22:07® HaD
sus1: důvodů je více – může to být kvůli dalekým hodům, může to být proto, aby se při stejné rychlosti navíjení dostala rotačka hlouběji. Na těchto závodech byl mimořádný proud a nezatížené by jezdily při hladině a bylo potřeba to dostat ke dnu.
- Sobota 1. srpna 2009 ve 22:05® HaD
Kazan> nešálil
za dvě hodiny společně odjíždíme na
3 týdne nasever k polárnímu kruhu a budeme se snažit něco pochytat a
dokumentovat 
- Pátek 31. července 2009 ve 12:39® HaD
- Diskuze: Diskuze s adminy
padák> Jednalo se o projekt – seriál o cestovním ruchu pro Ministerstvo pro místní rozvoj, který nyní vysílá ČT1. Další projekty se týkají stejného ministerstvaa jsou ve fázi příprav. Rybářský pořad zatím ČT nechce, ale není všem dnům konec. A pokud by jednou byl, byl by určitě s Rudou Hrušínským a pokud bych se tam objevoval, tak pouze někdy jako jeho sekundant

- Pátek 31. července 2009 v 0:43® HaD
scanix: tak jsem nezlomil vůbec nic, ani vaz, ani prut. Měl jsem jeden brutální kopanec, ale spíš bych to tipl na bolena. To bylo vše.