Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 8. července 2009 v 9:06® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Scanix> chytáš v nějakým velkým proudu?
- Středa 8. července 2009 v 0:52® HaD
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
wet: myslím, že to ženeš do zbytečných extrémů. Zamysli se nad tím prosím.
- Úterý 7. července 2009 ve 23:57® HaD
- Diskuze: Muškaření
brčal> no, nevim

- Úterý 7. července 2009 ve 23:55® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Medved> ja trumeny rad nemam. Kdysi mi zahubil jeden v akvarku sumce silurus glanis a pak sám umřel. Tím mě hodně nas.al
- Úterý 7. července 2009 v 16:43® HaD
- Diskuze: Sumcařina
DJ> jojo, poznal jsem to podle nicku DJ
. Výčitky občas mám i kvůli tomuhle serveru. Mohu se chlácholit tím,
že by to dělal někdo jinej, ale to by nebylo chlapský. Zkrátka svůj díl
viny, ale i zásluh mám. To je skutečnost. Teď jde o to, aby to ty zásluhy
jednou přebyly. - Úterý 7. července 2009 v 15:56® HaD
DJ> fotka – fuuuj, to je hnus

Odnášení ryb – bohužel je to realita. Ale stále se snažím věřit tomu, že skupina lidí, kteří umí rybu i pustit a dělají to, roste. Vím, že je v poslední době „moderní“ říkat, že je se sumec přemnožil. Lokálně možná, ale plošně je to skutečně především tím, že prudce vzrostl počet rybářů, kteří jej loví a ve spojení s množstvím informací (i já nemalou měrou přispěl) a technickým vybavením je množství úlovků a tedy i odnesených ryb podstatně vyšší. Pokud nebude fungovat osvěta a během několika málo let se stav alespoň trochu nezmění, může se stát, že na sumce budeme muset jezdit jen do zahraničí…
- Úterý 7. července 2009 v 15:17® HaD
- Diskuze: Muškaření
brčal> :_) já ho ztratil

- Úterý 7. července 2009 v 15:16® HaD
scanix: já byl předevčírem testnout novej flek a nula. A večer jsem se dozvěděl, že tam někdo ten den vyndal dva – 120 a 148 cm.
- Pondělí 6. července 2009 ve 22:18® HaD
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
Wet> mohl bys napsat konkrétně, kdo je arogantnější než nějakej Maťák? Docela by mě to zajímalo kdo konkrétně a na koho byla ta nesmyslná zevšeobecňující věta „A celkovo ste o dost arogantnejsi ako Martin Matak…“ mířena. Díky za odpověď.
- Pondělí 6. července 2009 ve 22:13® HaD
Scanix> jakto?
- Pondělí 6. července 2009 ve 22:09® HaD
pípal> blbě, stále strašně moc vody
- Pondělí 6. července 2009 ve 21:20® HaD
Scanix> osud?

- Pondělí 6. července 2009 ve 14:15® HaD
yerrx> myslíš obrázek v profilu?
- Pondělí 6. července 2009 ve 14:14® HaD
cormoran> já nikdy u tohohle typu nejdu pod 2/0. Nemá to význam ani u meší ryby, pokud tedy jdeš na sumce. Ani plotička 15 cm Ti nevyloučí záběr půlmetrákové ryby a proč pak smutně koukat? To raději snížím počet trojháčků na dva nebo jeden…
- Pondělí 6. července 2009 ve 13:57® HaD
- Diskuze: Diskuze s adminy
Jak.novi> protože jsem ho nenapsal
Zatím… - Pondělí 6. července 2009 ve 13:57® HaD
- Diskuze: Diskuze s adminy
licus.10> částečně je to již vyřešeno, ale ještě se to musí odladit. Někde je zakopanej pes.
- Pondělí 6. července 2009 ve 13:12® HaD
cormoran> to je hodně divný. Jsou hodně pevný. Já ale používám dvojky.
- Pondělí 6. července 2009 ve 13:03® HaD
scanix: velmi pěkně rozjetá sezóna

- Pondělí 6. července 2009 ve 13:01® HaD
Robur> První víkend v září se nehodí revíru Jestřabice a po nedávných povodních ani mě. Na první víkend v září máme přesunuty závody a vzhledem k dobře rozjeté sezóně je vypustit nemohu.
- Pondělí 6. července 2009 ve 12:59® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.7.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem po namáhavém víkendu, kdy to u nás doma vypadalo jako u cikánů (nové podlahy a stěhování dětiček do nového pokoje – netušil sem, kolik mají za ty roky krámů) jsem večer zdrhnul na sumce. Lužnice je ale pořád mimořádně vysoká (zhruba na dvacetinásobku normálního letního průtoku). Ani záběr, ani náznak. Takže jen posilovna s 20 cm dvoudílným woblerem. Už aby to kleslo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.