Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 3. května 2009 ve 23:11® HaD
- Diskuze: Feeder
Piranha> ve slabším průměru se fakt sehnat nedá?
- Neděle 3. května 2009 ve 23:10® HaD
- Diskuze: Pěst na oko
Flid> No vyloučeno to není
Pokoj pro hosty ve
firmě máme. - Neděle 3. května 2009 ve 23:09® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1> já mám čárku…ehm, no asi tušíš

- Neděle 3. května 2009 ve 23:09® HaD
scanix: tak tomu říkám majstrštyk! Gratulace kámo!
- Středa 29. dubna 2009 ve 23:34® HaD
- Diskuze: Muškaření
fikus> já je chytal asi před 14 dny a jedna sedmdesátka se na mouchu ujala, teď nemám čas

- Středa 29. dubna 2009 ve 20:11® HaD
Piranha>

- Středa 29. dubna 2009 ve 20:11® HaD
sus1: mmt, jsem trochu zaneprázdněn
- Středa 29. dubna 2009 v 17:01® HaD
fikus> to je jasný. Spíše mě šlo o tvary a barvy. Mě nejlépe vždy fungoval gold a kupodivu růžový, nebo blešoun do zlata
- Středa 29. dubna 2009 v 17:00® HaD
Robur> máš dostatečně velké skladové prostory?

- Středa 29. dubna 2009 v 16:16® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Venca Zelenka>

Pádík: tak jak? „pádíš“ někam?

- Středa 29. dubna 2009 v 16:13® HaD
Robur: tak to tedy cink! Na zdraví!
- Středa 29. dubna 2009 v 15:43® HaD
Robur: co slavíš? nějak mě to uniklo…
- Středa 29. dubna 2009 v 15:41® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
osprey> taky chytám lehké hlavy, když to lze. Na Orlíku na 6–10 metrech bych ale s gramem vyrostl a s driftující lodí by to ani nešlo. V pátek jedu na šumavu na pstruhy. Nechceš se připojit?
- Středa 29. dubna 2009 ve 14:40® HaD
Buko> editace je skrytá, jelikož zlobí
No kdybys mi něco poslal, byl bych moc rád
Máš mojí adresu? - Středa 29. dubna 2009 ve 14:39® HaD
osprey> souhlasím. Taky se raději snažím a úlovku si vážím, než když jsou na dopad. Na druhou stranu, když berou skvěle, je to dobrý okamžik na testování.
Samozřejmě že záleží na všem, s tím nejde než souhlasit, ale důležitější je zvyknout si na daný cajk a pak se dá lovit téměř se vším. Zkrátka se přizpůsobíš. Mě to třeba s jedním prutem jde, ale když je vyměním, je tam určité „hluché“ období, než si zvyknu a začnu lapat dál. Zkrátka každý prut se stejnou nástrahou na stejném vlasci při danném pohybu pracuje jinak. Jsem přesvědčenej, že i při dostatečné snaze bych na smáčka chytil rybu i se sumčím vláčákem – řečeno v mírné nadsázce.
- Středa 29. dubna 2009 ve 12:03® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Venca Zelenka> klidně tady zapálím jednu za Tebe

- Středa 29. dubna 2009 ve 12:02® HaD
Filip00> Po pravdě je to fuk. Obvykle začínám tak, že ho dám hřbetem nahoru. Jakmile jej ryby poškodí natolik, že už na háčku nedrží, přepíchnu ho za bříško. A když je poškozené i to, zkusil jsem naposledy nastražení za bok a … ryby to braly taky. Rozdíly být mohou (hlavně při lovu u dna a u hladiny), ale nikterak zásadní.
- Středa 29. dubna 2009 ve 12:00® HaD
Alzo> trochu jo, ale to nevadí. Musíš experimentovat a najít to optimum. Já např. po závodech v Jestřabicích chytal s kamarádem (moc ryby nechytá) v místech, kde se shromáždili u hráze siveni. Chytali jsme na stejnou nástrahu. Já jich vyndal za hodinu asi 30 a on měl jen pár kontaktů. Rozdíl byl ve vedení, identifikaci záběrů a váze hlavičky. Stačilo změnit jigovku a trochu jiné vedení a ryby se dostavily. Ale i když mi koukal na ruce, stejně to nešlo tak, jak by mělo. Hrozně těžko se to vysvětluje, co dělám, co cítím v ruce, jak točím navijákem, proč jsem zrovna teď klepnul prutem o trošku víc…
- Středa 29. dubna 2009 v 11:41® HaD
Buko> zajímají mě mušky z praxe – tzn. na jaký konkrétní typ jsi měl úspěch
- Středa 29. dubna 2009 v 11:23® HaD
Piranha> to jsem kdysi taky zažil, i když ne na vlstní kůži. Jámoš používal feeder i na přivlač a při náhozu špička vylítla a skončila na dně přehrady. Docela jsem se hlasitě zasmál