Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 28. dubna 2009 ve 21:11® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

snajper> :-)) ) V pohodě. Žádný problém :-)

Úterý 28. dubna 2009 ve 21:10® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

toulovec> Ale prdlajz. Pro mě byl s p. Šlesingerem hodně zajímavý především v tom, že existuje spousta faktorů, které to ovlivní a na ty je potřeba brát ohledy. O mě nejde. Jde o ryby. Na tom se zřejmě shodneme :-)

Úterý 28. dubna 2009 ve 21:07® HaD
HaD

sus1> 14ka vlasec je fajn na smáčky menších velikostí. Na mikrosmáčky spíše volím 12ku. Na větší (např. na štiky apod), může být vlasec i silnější (0,18mm). Vše ale také záleží na konkrétních podmínkách – když je vítr, proud, chytá se na velkou vzdálenost – je potřeba průměr vlasce zmenšovat, jinak je kontakt s nástrahou horší, hůře funguje atd.

Úterý 28. dubna 2009 ve 20:36® HaD
HaD

Další problém může být smáček z tvrdého pvc a neohne se. Stejně tak tvrdá špička prutu v kombinaci se silným vlscem a nebo šňůrou, která neumožní dobrání nástrahy až na háček. Těch důvodů vč. blbého braní ryb může být celá řada.

Úterý 28. dubna 2009 ve 20:33® HaD
HaD

Alzo> Problém může být i v tom, že napichuješ smáčka hodně hlouboce do tělíčka. Na fotce máš příklad špatného „padacího“ nastražení (nahoře) a dobrého (dole), kde háček sedí lépe a hlouběji. Bohužel jsem teď nenašel vhodné jigovky, na kterých by to bylo více patrné (tyto mají poměrně velké háčky), přesto si myslím, že je to jasné, o co jde.

foto/diskuze/privlac/2009/th-img23516.jpg
Úterý 28. dubna 2009 v 18:26® HaD
HaD

snajper> byl jsi s ním vloni, když chytil toho velkýho sumce?

Úterý 28. dubna 2009 v 18:05® HaD
HaD

Nové Hampejzovi (Odpadlík) příspěvky byly smazány. Svým způsobem to ale chápu jako poctu, že se nedokáže se serverem CHYTEJ.cz rozloučit.

Úterý 28. dubna 2009 v 18:03® HaD
HaD

sus1> tady bohužel pláčeš na špatném hrobě. Šéfredaktor nerovná se vydavatel a majitel.

Úterý 28. dubna 2009 v 18:02® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

toulovec> Dobře děláš. Četl jsi to, co mi říkal Šlesinger?

Úterý 28. dubna 2009 v 18:01® HaD
HaD

snajper> :-) asi jsem Tě viděl na nějakých fotkách od JV. Nepletu se, že :-)

Úterý 28. dubna 2009 v 17:54® HaD
HaD

toro> kjooo :-)

Úterý 28. dubna 2009 v 16:57® HaD
HaD

toro> tady je

článek: http://www.chytej.cz/…y-zavodnika/

fotogalerie: http://www.chytej.cz/…acci-v-akci/

Úterý 28. dubna 2009 v 16:41® HaD
HaD

toro> černošky? Ty nechci, ty si nech :-D Osprey nevím, zda dorazí, ale pokud bude mít modelky v závěsu, proč by ne. Pak možno seběhnout na parmice:-)

Úterý 28. dubna 2009 v 16:24® HaD
HaD

Sander> nekecej, Ty si příbuznej se susem? :-D

Úterý 28. dubna 2009 v 16:14® HaD
HaD

toro> ale nekecé, se netušil, že děláš v porňásku. Tak kóké večír dovalit pořádné kocóry! :-D

Osprey: a na Tebe to platí taky, ale stačí až zítra :-D

Úterý 28. dubna 2009 v 16:11® HaD
HaD
Diskuze: Pěst na oko

BlueShark> Hezky je třeba na Lužnici v Příběnicích.

Úterý 28. dubna 2009 v 16:10® HaD
HaD

Petrson> Není zač. Kdy razíš?

Úterý 28. dubna 2009 v 15:11® HaD
HaD
Diskuze: Pěst na oko

BlueShark> A má to být na soukromáku nebo na svazovce?

Úterý 28. dubna 2009 v 15:10® HaD
HaD

Jojo, tiskařský šotky. Já když připravoval obal jednoho DVD, tak jsem tam dal jeden špatný telefon. A to jsme to kontrolovali několik lidí asi 10×. Tyhle věci se prostě někdy stávají :-(( I když by neměly…

Úterý 28. dubna 2009 ve 13:58® HaD
HaD

hampejzovi jsme zablokovali dalsi z jeho ip adres. Pripadne dalsi vniknuti mi prosim hlaste. A uz zase v klidu o rybach. Diky