Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 28. dubna 2009 v 11:17® HaD
- Diskuze: Sumcařina
snajper> s čím se naučíš dělat? Nejsi náhodou Takovej větší fousatej chlap?

- Úterý 28. dubna 2009 v 11:12® HaD
- Diskuze: Ústí nad Labem
Šuli> pracuju na tom, aby jsme tohoto blba definitivně odstřihli. Kvůli jednomu člověku přeci nezanevřeš na celý server! To by mě mrzelo.
- Úterý 28. dubna 2009 v 10:17® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
osprey> znáš to, když se to se.e, tak se to se.e
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:27® HaD
Scanix> jojo, vím. Ono i když to vedeš zdánlivě rovnoměrně bez pohybů, stejně tam pohyb je a funguje to. Někdy je lepší to, někdy ono. Mě se teď osvědčil droboučký pohyb rukou. Chce to ale hodně citu a co nejkratší prut.
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 20:46® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.4.2009 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač
ještě pár fotek…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. dubna 2009 ve 20:45® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.4.2009 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu jsem se coby pořadatel i zúčastnil závodů v lovu přívlačí v Jestřabicích. První kolo byly povinní smáčci, další čtyři kola dle libosti. Osobně jsem z 99% u smáčků vydržel a ulovil 15 ryb (poslední kolo jsem vypustil a šel chystat ceny). Po závodech jsme viděli uloveného jesetera a ještě jsme si „zasmáčkovali“ a ulovil jsem ještě asi 40 sivenů. Nejvíce se osvědčil smáček v zelené svítivé barvě a oranžové na lehké jigové hlavičce. Ryby se totiž pohybovaly u hladiny a bylo potřeba smáčkovat max 1m hluboko. Pro mě to byl posun v tom, že jsem se naučil smáčkovat i na dálku těsně pod hladinou a fungovalo to. Největšího pstruha jsem dostal 41 cm. Další 40tka mi udělala jízdu asi 50 metrů, až jsem si jednu chvíli myslel, že je podseklá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. dubna 2009 v 16:52® HaD
lennost? Chces mi rict, ze je tahas bez oziveni jako treba rotacku? Nevim v cem Ta lennost spociva?
- Pondělí 27. dubna 2009 v 15:46® HaD
- Diskuze: České Budějovice a okolí
jižan> možná pojedu v pátek, ale zatím nevím jistě. Můžeš kdyžtak do osobky?
- Pondělí 27. dubna 2009 v 15:39® HaD
Jak píše šuli, ostatní žádám o trochu umírněnější projevy a méně provokací. Díky.
- Pondělí 27. dubna 2009 v 15:37® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Petrson> šel bych do klasiky a podvodňáku
- Pondělí 27. dubna 2009 v 15:33® HaD
- Diskuze: Muškaření
zedus> nebo cejn

- Pondělí 27. dubna 2009 ve 14:15® HaD
zedus> jo, slyšel jsem, že Slovinsko je hnusný a bez ryb

- Pondělí 27. dubna 2009 ve 14:04® HaD
Antichytej.cz> Hampejzi Hampejzi! Blbů už jsem zažil hodně, ale Ty jsi v tom mistr světa. Blokuju Tě, dostáváš ban a i jestli sem vlezeš jinou dírou, stane se to samý. Jdi opruzovat na jiný server. Ale dlouho se neohřeješ, vyštípou Tě všude.
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 13:49® HaD
tak jsem se ptal na tu mortalitu – podle p. Šlesingera (majitel Jestřabic – praktik a navíc veterinář se znalostmi v oboru) je z jeho zkušeností v období, kdy voda není příliš teplá okolo 2–3% (v podstatě denně obchází rybník a sbírá mrtvolky). V zimě na dírkách je ještě nižší. Se stoupající teplotou narůstá. Průměrná hodnota se ale těžko dá určit, je prý závislá hodně na dalších faktorech. Například v období tření a okolo něj jsou ryby podstatně odolnější a snesou mnohem hrubší zacházení (i suchou ruku, pokládání na suchý podklad apod. – vychází z praxe produkčních pstruhařů). Jiné je to v teplé vodě, dlouhé zdolávání atd. Průměrná hodnota 30% je prý holý nesmysl. Prodávám, jak jsem koupil od člověka, který má znalosti.
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 13:44® HaD
rarach, dědek: thx
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 13:40® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
pipa> to je dobrá zpráva, protože jsou opravdu dobrý
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 13:38® HaD
osprey: nádherný fotky. Koukám, že také podléháš kouzlu smáčků

- Pondělí 27. dubna 2009 v 10:46® HaD
scanix: vypadá nádherně
- Pondělí 27. dubna 2009 v 1:52® HaD
Scanix> to je Vltava pod Čertovkou?
- Neděle 26. dubna 2009 v 18:48® HaD
Sander> čapni Ospreye a přijeďte na parmy. Myslím, že už by měly makat.