Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 21:22® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1>

- Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 21:16® HaD
sus1> zřejmě nějaký upgrade
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 18:48® HaD
sus1> 4 body, takže jich už mám 5
) - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 18:31® HaD
sus1> no spíše jsem měl pech v obcích. Vždy někde na debilním místě 62–68km/h Ale rok jsem přestál a jsem v poho

- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:40® HaD
- Diskuze: České Budějovice a okolí
jižan> Díky za tip. Mám rád těžké a technické vody, kde i když neberou, mám radost třeba i jen z dobrých hodů
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:39® HaD
Alov>
) Pohodička je potřeba. Já po roce s posledním
bodem na řidičkáku jezdím i nadále pohodově. Ani pět totiž není nic
moc 
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:33® HaD
- Diskuze: Muškaření
toulovec> Dobře děláš. Měním poslední vložku a bude prča

- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:32® HaD
ZN>

- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 16:43® HaD
Alov>
díky za foto, líbí? - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 16:41® HaD
ZN> i Tebe?
tsss - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 15:00® HaD
Tak z jiného soudku: pokud jsem všechny moc nenasral, potřeboval bych radu: v spnu asi pojedu do Švédska na salmonidy a chtěl bych se věnovat mušce. Nechci si život moc komplikovat mnoha vzory a potřeboval bych poradit, pár mušek na lipany, potočáky, ev. na lososi a mořáky. A i proutek s navijákem za rozumný peníze. Počítám, že si na menší ryby (lipany a pstroužky) vezmu prut co mám od pupáka – je to tuším trojka nebo čtyřka 7". Na větší ryby mám starý abu, ale asi už není vyhovující a něco bych pořídil.
- Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 14:54® HaD
rarach> Tak to jsem netušil. Jinde, než na Chytej.cz nečtu. Sorry.
fikus> Možná máš pravdu. Jenže mě to černobílé vnímání světa s ortodoxními postoji poslední dobou nějak dráždí. Asi budu muset vydechnout a jet na dovolenou.
Všem koho jsem se dotkl se omlouvám.
- Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 13:25® HaD
- Diskuze: Plavaná
Filip00> smáčkování je hra
stačí se podívat co nástraha
při jakém pohybu dělá a pak to praktikovat a hlavně vydržet a chytit rybu.
Začneš tomu důvěřovat a začne to fungovat.Plavačku mám strašně rád a štve mě, že se jí poslední roky tolik nevěnuju. Pro upřesnění – nejraději mám plavačku „přírodní“ pod jezy, v ouplavech a šoulačku. Krabička s háčky a broky, pár splávků, chytám na to co žije v řece pod kameny. Nejlépe v létě, kdy si vlezu v trnkách do vody a současně se chladím.
„Statickou“ plavanou, kdy zakrmíš flek a taháš z něj ryby – to provozuju jen výjimečně. Např. na stojáku na línech. Jsem lenoch na ty přípravy a navíc ta „moje“ plavačka je pro mě jistou obdobou vláčky nebo mušky – tedy aktivní lov s pohybem po břehu a minimem výbavy.
- Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 13:19® HaD
rarach> nebyl jsi náhodou propagátor právě oněch „malorážních prutů“? Stejně tak tradiční zahájení přívlačí?
viz.: http://www.chytej.cz/…rochu-jinak/
Nechci rejpat, ale některý proměny mě fascinujou

- Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 12:17® HaD
standas> jasně, že jsem kopejto
) Jen jsem chtěl upozornit na
to, že to zkrátka není tak jednoduché na ovládání, jako
kratší klacek - Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 12:00® HaD
Rico>
no hlavně, že jí neslupnul sumec 
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 10:43® HaD
Filip00> proč chceš do začátku tak dlouhej klacek? Nebyla by lepší nějaká okolo 4 metrů? V 6 už se to bez cviku blbě ovládá a všude není takový prut použitelný
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 0:35® HaD
Pokud to správně chápu, dvěma nejzásadnějšími faktory jsou místo vpichu háčku a stres při zdolávání a manipulaci s rybou. Pokud je háček hluboko (na žábrách či v jícnu) a ryba krvácí, je úmrtnost až 35%?
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 0:28® HaD
jiris> anglina není moje silná stránka. Mohu poprosit o „výcuc“?
- Středa 22. dubna 2009 ve 23:23® HaD
Mám tu jednu aktuální nabídku: Přenechám se slevou 1 místo v autobusovém zájezdu na štiky na Aland v termínu 8.-17.5., Tel: 608 965 706 – Zdeněk Kolb