Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 21. dubna 2009 v 10:34® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

mildas> a já zase nebudu souhlasit, i kdyby jsi mi psal cokoliv. Na zahájení jsem potočáků chytil možná 50 ve velikostech cca 15–32 cm a nemyslím si, že by po mě plavala ve vodě mrtvolka. Pokud jsou odstraněny protihroty a člověk se chová správně, není problém. S protihroty by to byl problém, to souhlasím, ale bez nich…

Úterý 21. dubna 2009 v 10:29® HaD
HaD

1Mara> Běžně na ryby takto nechodím. Odskočil jsem si z kanceláře na 10 minut k vodě a kvůli tomu jsem se nepřevlékal. Na Lužnici to ani není potřeba – viditelnost ve vodě je velmi malá. Nicméně ta fleecovka mě nyní občas doprovází i na čisté vodě a rybám nevadí. Důkazem budiž zahájená na průzračné Vltavě, kde jsem v ní nachytal ryb opravdu hodně.

Pondělí 20. dubna 2009 ve 21:59® HaD
HaD

Libor> no po pravdě bych byl nerad nařčen, že cíleně lovím dravce, byť je to s mušákem legální

Pondělí 20. dubna 2009 ve 21:41® HaD
HaD

kubas> jedna odhadem okolo půl metru, druhá menší. Jedna lehce přes 60 mi spadla.

Pondělí 20. dubna 2009 ve 21:37® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

Nikoš> jojo, už žerou, ale zatím jsem moc štěstí neměl. Začátkem příštího týdne už budou nástrahy a ty zlatý holky se budou muset předvést :-)

Pondělí 20. dubna 2009 ve 21:36® HaD
HaD

Libor: mno, nic extra skvělého na něm nevidím. Spíš mě trápí, že 16.6. tam nezbude nic. Každá dostane za uši. Kdybych se nebál o průser, tak je mušákem odchytám a odnosím nad jez.

Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:55® HaD
HaD

Buko> ano je to o inteligenci. Ne o tom, co držíš v ruce za klacek.

regulus> vzhledem k tomu, že se v závodech pohybuju mě to vážně zarazilo. Nikdy jsem nikde neviděl tolik zdolávaček ve stylu zásek, let ryby i 5–10 metrů vzduchem a nabrání (podle mě mnohdy úplně suchým) podběrákem v letu.

Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:38® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.4.2009 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Muškaření

Včera na úhořích ani klep. Ale jeden zálov za druhým. Tak jsem si dnes s mušák ověřil co že to tam vlastně lovilo. Štiky a tak moc hladové, že je ani tma neodradila. Za 10 minut jsem dostal dvě a dal jim pokoj :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23357.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23358.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23359.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:08® HaD
    HaD

vagi> tak to mě mrzí a překvapuje. Manžele Šlesingerovi totiž považuju za velmi seriózní.

Pondělí 20. dubna 2009 v 17:22® HaD
    HaD

regulus> muškaře mám rád. Ale nemám rád trend poslední doby, kdy se někteří muškaři s chutí trefují do vláčkařů. Nepřijde mi to fér a to zejména po tom, co jsem shlédl video z MS v muškařině tuším z loňského roku. To mě doslova konsternovalo.

Nechci tu fungovat jako zastánce sandera, ale jeho ruka se mi zdá být mokrá a nemyslím si, že by zrovna Petr tohle opomněl.

Pondělí 20. dubna 2009 v 10:43® HaD
    HaD

henor: na mušák to musel být zážitek! Jaká moucha?

Pondělí 20. dubna 2009 v 10:05® HaD
    HaD

toulovec, regulus> kontext jsem neřešil. Jde mi o princip. K té konkrétní fotce: ať se snažím sebevíc, rozervanou držku nevidím.

Pondělí 20. dubna 2009 v 9:59® HaD
    HaD

Raf> :-) já snad! v červnu

Pondělí 20. dubna 2009 v 9:59® HaD
    HaD

Raf> :-) já snad! v črvnu

Neděle 19. dubna 2009 ve 21:03® HaD
    HaD

raf: Gratulace veliká!!!

Sobota 18. dubna 2009 ve 21:52® HaD
    HaD

toulovec> hochu zlatej, proč muškaři pláčou? Já taky pláču. Je to o přístupu a ne o tom, na jakej prut a nástrahu chytáš.

Sobota 18. dubna 2009 ve 21:45® HaD
    HaD

Frk> copak nevíš?

Sobota 18. dubna 2009 ve 21:45® HaD
    HaD
    Diskuze: Plavaná

ale chytám :-)) )

Sobota 18. dubna 2009 ve 21:44® HaD
    HaD
    Diskuze: Plavaná

Ricci> tak to je trvalý problém, který stále řeším. Proud je velmi silný a dno extrémně kamenité. Pořád trhám :-((

Sobota 18. dubna 2009 ve 21:31® HaD
    HaD
    Diskuze: Sumcařina

Nikoš> tak tak. Je to až divné, jak rychle si člověk na druhou ruku zvykne, že.