Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 18. dubna 2009 ve 21:29® HaD
HaD

cormaxx> super!!!

Sobota 18. dubna 2009 ve 20:43® HaD
HaD

Libor> kam jedeš? já bych jel hned na pstroužky, ale musím makat na zahradě a v kanclu :-((

Sobota 18. dubna 2009 ve 20:37® HaD
HaD

Sander> diky :-)

Sobota 18. dubna 2009 ve 20:37® HaD
HaD

Libor> jo, už je to všude :-) To byl vlastně hlavní důvod těch náhledovek. Akorát je to až ode dneška

Sobota 18. dubna 2009 v 19:50® HaD
HaD

podívejte se :-) http://www.chytej.cz/…1807/norsko/

Sobota 18. dubna 2009 v 19:47® HaD
HaD

Zvýšili jsme rozměry a kvalitu ukládání fotek :-)

Sobota 18. dubna 2009 v 19:33® HaD
HaD

když rychle v zimě klesá voda

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img23311.jpg
Pátek 17. dubna 2009 ve 22:38® HaD
HaD

lojzarybka: tak to je slusnej pstruh

Pátek 17. dubna 2009 v 16:00® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

MuRRon> nechával jsem si je dělat. Myslím ty nerezové. Ty černé jsem někde koupil v kamenném obchodě.

Pátek 17. dubna 2009 v 15:05® HaD
HaD

aspius>urcite. To nas nezruinuje:-)

Pátek 17. dubna 2009 ve 13:50® HaD
HaD

pište, volejte, faxujte :-) Zasíláme zdarma!

Samolepka má šířku 15 cm (vhodné na auto, na krabici, notebook apod.) Placka má průměr 2,5 cm (vhodné na vestu, čepici, košili, bundu, batoh apod.) Přívěšek z nerezu je bez kroužku a délka je cca 5 cm (vhodné na vestu, na krk, na klíče apod.)

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img23267.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2009/th-img23268.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2009/th-img23269.jpg
Pátek 17. dubna 2009 ve 13:20® HaD
HaD

1Mara> bylo to naprosto úžasný. Ryby sice malý, ale „vysoká škola“ v házení a požitek z každého záběru dokonalý.

Pátek 17. dubna 2009 ve 13:16® HaD
HaD

foto odznaku (zde ho mám na čepici)

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img23266.jpg
Pátek 17. dubna 2009 ve 12:36® HaD
HaD

Ahoj,

s multíkama je to obecný problém. Dobré jsou na pravou ruku a je v nich slušný výběr. Na levou ruku si jen tak nevybereš. Slušný je tuším OKUMA TITUS. Jinak doporučuji ty pravoruké. Má to i svou logiku. Úryvek z připravované knihy: „Mohlo by se zdát, že otázka pravé či levé ruky je pouze věcí vkusu. Omyl! Málokdo ví, proč je vlastně většina „multíků“ koncipována pro pravou ruku. Je to proto, že se velká ryba zdolává vždy tzv. pumpováním (špičkou prutu jdeme směrem k rybě a současně navíjíme). Pak oběma rukama rybu přitahujeme, při čemž jde opět špička prutu dolů, a dovíjíme. Na navíjení šňůry tedy nepotřebujeme velkou sílu, ale na tah prutem ano. A větší sílu mají praváci ve svých pravačkách, jimiž drží při tahu ryby prut co nejdále od navijáku směrem ke špičce. Jen tak získají větší páku a současně převahu nad silným soupeřem.
Jste-li tedy praváci, neváhejte! Vězte, že si brzy zvyknete. Kromě lepšího využití silového potenciálu pravé ruky, budete mít při nákupu multiplikátoru podstatně větší výběr. Levorukých modelů je totiž na trhu jen asi desetina.“

Očka nahoru – to vychází z principu multíku – ten by měl být vždy nahoru (už kvůli dobrzďování palcem, při nahazování, pro upnutí do popruhů – u sumcařiny se nevyužívá). Oček je ale potřeba velký počet, aby se šňůra při zatížení nedotýkala blanku a nedocházel k zatížení „krutem“.

Šňůru doporučuji buď gigafish nebo tufline.

Stojany nepoužívám, jen ty „roury alias bodáky“ :-)

D.

Pátek 17. dubna 2009 ve 12:26® HaD
HaD

kdo máte zájem o přívěšek (na krk, klíče, vestu apod), písněte mi osobku, zašleme. K dispozici jsou ještě samolepky na auto a odznak :-)

Pátek 17. dubna 2009 ve 12:17® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.4.2009 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Zahájená 2009: ráno jsem se vzbudil se šílenou bolestí krční páteře. Nicméně mě to od zahájení, na které jsem se těšil, neodradilo, nacpal jsem se prášky, na krk nasadil „podpůrný límec“ a vyrazil spolu s bráchou, Tomášem Krejčou a Mírou Kolandíkem na Vltavu, kde se za 3 týdny budou konat naše závody. Voda vyadala nádherně, ale za tři hodiny lovu vydala pouze mě jednoho potočáka a ještě jeden mě i Tomovi spadl. Hrůza. Přesunuli jsme se proti vodě a zachytali celkem asi 30 sivenů. Jeden rybář nám ukázal duháka asi 55 cm. Následoval přesun ještě proti vodě. Kluci jeli pracovat a než se dostavili, nachytal jsem 30 potočáků. Pak společně do večera ještě dalších cca 40 ks. Celkem tedy zhruba 100 ryb.

na pstruhy báječně fungovala rotačka tvar aglia ve zlaté barvě a přírodní smáček, na siveny smáček, rotačka a nymfa i v „šílených“ barvách. Lov pochopitelně bez protihrotů – téměř žádná ryba nespadla. Jde to, doporučuji zejména pro snadné odháčkování ryb.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23261.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23262.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23263.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 15. dubna 2009 v 19:58® HaD
    HaD

Leník> mňam :-)

Středa 15. dubna 2009 v 17:59® HaD
    HaD

mako> :-) Rozumim! V kterém baru? :-D

Středa 15. dubna 2009 v 17:59® HaD
    HaD

Filip00> já ano. V kombinaci s woblerem, twisterem nebo i s rotačkou

Středa 15. dubna 2009 v 17:58® HaD
    HaD