Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 8. ledna 2009 ve 14:39® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
gomz> už jsou smazány?
- Úterý 6. ledna 2009 ve 20:45® HaD
- Diskuze: Rybaření na dírkách
lucioperce69> na copak zabrala?
- Úterý 6. ledna 2009 ve 20:13® HaD
- Diskuze: Sumcařina
mako> tak o tu bych taky asi ani nestál

- Úterý 6. ledna 2009 v 16:47® HaD
- Diskuze: Sumcařina
mako> já bych mohl o kradení lodí vyprávět – už jsem přišel asi 5× o loď (3× jsem jí tedy našel), ale o tři jsem už přišel. Posledních asi 5 let už jí všude vozím a jinak jí mám doma v garáži.
- Úterý 6. ledna 2009 v 15:28® HaD
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
filip111> mám obavu, že za 5000 dohromady nic moc kvalitního nepořídíš a pokud budeš levnej multík trápit na moři a pak na sumcích, moc sezón nevydrží. U prutu bych se tolik nebál modelu okolo 2500 Kč, ale u multíku bych opravdu nešetřil.
- Pondělí 5. ledna 2009 ve 20:57® HaD
Bandog> TR tam ted byl a docela si cvalil
- Pondělí 5. ledna 2009 ve 20:31® HaD
znáte někdo nový revír Niva? Je to mezi Prostějovem a Blanskem…
- Pondělí 5. ledna 2009 ve 14:22® HaD
Radim11: co chceš chytat za ryby a na jakou nástrahu?
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 1:44® HaD
mejte se kamaradi dobre a hlavne hodne zdravi! Pak vse pujde samo!!!

- Středa 31. prosince 2008 v 18:23® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.12.2008 | Revír: gauč
Dnešní silvestrovský rybolov jsem pojal netradičně a výsledky se dostavily! Zdálo se mi o úžasných rybách, východech slunce, západech, cvrlikání cvrčků a tak… Přál bych tu romantiku zažít každému milovníkovi rybařiny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. prosince 2008 v 17:16® HaD
gadasnik: kdysi jsem něco dělal tuším na 9tce a nedávno jsem se na 11tku díval u kamaráda, co Tě trápí?
- Úterý 30. prosince 2008 v 17:29® HaD
albin> opraveno
- Úterý 30. prosince 2008 v 16:46® HaD
LojzaRybka: ooo, díky!!!
- Úterý 30. prosince 2008 v 16:30® HaD
VŠE NEJLEPŠÍ DO NOVÉHO ROKU PŘEJE VŠEM NÁVŠTĚVNÍKŮM SERVERU CHYTEJ.CZ A DOBRÝM LIDEM DAVID HAVLÍČEK A RUDA HRUŠÍNSKÝ

- Úterý 30. prosince 2008 v 16:21® HaD
Alov> bylo by to velmi fajn. Je potřeba si uvědomit, že primárně si nekupujeme fotky, ale přispíváme na dobrou věc. Alespoň jednou za rok. Díky.
- Úterý 30. prosince 2008 ve 2:25® HaD
Podařilo se mi sehnat záznam pořadu Českého rozhlasu Randewous, kde si můžete poslechnout rozhovor se zástupci příjemců naší sbírky, Milana Rozsypala a mé maličkosti

- Pondělí 29. prosince 2008 ve 13:55® HaD
www.chytej.cz Někteří lidi („rybáři“) jsou dobytek
- Pondělí 29. prosince 2008 ve 13:41® HaD
- Diskuze: Z lovu | Revír: 26.12.2008 | Způsob lovu: Přívlač
Rybářská stráž o svátcích zabavila 5 pytlaček
O svátcích vánočních je spíše zvykem v teple domova odpočívat, těšit se z dárků či ujídat bramborový salát a řízky ze Štědrého dne. Rybářská stráž na Orlíku však měla jiný program. Místo zaslouženého odpočinku se vydala na kontrolu rybářských bláznů. J. Řezníček (zástupce hospodáře ú.n. Orlík) sdělil: „U vody jsme zastihli pouze tři rybáře, kteří měli vše "v pořádku“. Ve vzdálenosti cca 100 m od nich však bylo nastraženo pět prutů, ke kterým se nikdo nehlásil. Tyto pruty byly v souladu s předpisy zabaveny". Poté se promrzlí příslušníci RS se vrátili do tepla svých domovů
Je smutné, že i o vánocích někteří „rybáři“ porušují rybářský řád a v honbě za masem se uchylují k takovým postupům. Nezbývá než věřit, že se situace bude postupem času lepšit.
CHYTEJ.CZ
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. prosince 2008 ve 13:39® HaD
- Diskuze: Z lovu | Revír: 26.12.2008 | Způsob lovu: Přívlač
Vánoční smáčkovaná se vyplatila. Okouni sice nebrali nijak vášnivě, přesto se podařilo jedno hejno zvednout a tohle byl krásný vůdce hladové smečky. Leoš byl ten, kdo smáčkem tančil
Mimochodem pokus na rybky byl zcela lichý, pruhovaní barbaři prostě
chtěli tyhle zázračné gumičky 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. prosince 2008 ve 23:05® HaD
dam: ale sluší Ti to