Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 8. ledna 2009 ve 14:39® HaD
HaD

gomz> už jsou smazány?

Úterý 6. ledna 2009 ve 20:45® HaD
HaD

lucioperce69> na copak zabrala?

Úterý 6. ledna 2009 ve 20:13® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

mako> tak o tu bych taky asi ani nestál :-D

Úterý 6. ledna 2009 v 16:47® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

mako> já bych mohl o kradení lodí vyprávět – už jsem přišel asi 5× o loď (3× jsem jí tedy našel), ale o tři jsem už přišel. Posledních asi 5 let už jí všude vozím a jinak jí mám doma v garáži.

Úterý 6. ledna 2009 v 15:28® HaD
HaD

filip111> mám obavu, že za 5000 dohromady nic moc kvalitního nepořídíš a pokud budeš levnej multík trápit na moři a pak na sumcích, moc sezón nevydrží. U prutu bych se tolik nebál modelu okolo 2500 Kč, ale u multíku bych opravdu nešetřil.

Pondělí 5. ledna 2009 ve 20:57® HaD
HaD

Bandog> TR tam ted byl a docela si cvalil

Pondělí 5. ledna 2009 ve 20:31® HaD
HaD

znáte někdo nový revír Niva? Je to mezi Prostějovem a Blanskem…

Pondělí 5. ledna 2009 ve 14:22® HaD
HaD

Radim11: co chceš chytat za ryby a na jakou nástrahu?

Čtvrtek 1. ledna 2009 v 1:44® HaD
HaD

mejte se kamaradi dobre a hlavne hodne zdravi! Pak vse pujde samo!!!pivo pivo

Středa 31. prosince 2008 v 18:23® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.12.2008 | Revír: gauč

Dnešní silvestrovský rybolov jsem pojal netradičně a výsledky se dostavily! Zdálo se mi o úžasných rybách, východech slunce, západech, cvrlikání cvrčků a tak… Přál bych tu romantiku zažít každému milovníkovi rybařiny :-D

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 31. prosince 2008 v 17:16® HaD
    HaD

gadasnik: kdysi jsem něco dělal tuším na 9tce a nedávno jsem se na 11tku díval u kamaráda, co Tě trápí?

Úterý 30. prosince 2008 v 17:29® HaD
    HaD

albin> opraveno

Úterý 30. prosince 2008 v 16:46® HaD
    HaD

LojzaRybka: ooo, díky!!!

Úterý 30. prosince 2008 v 16:30® HaD
    HaD

VŠE NEJLEPŠÍ DO NOVÉHO ROKU PŘEJE VŠEM NÁVŠTĚVNÍKŮM SERVERU CHYTEJ.CZ A DOBRÝM LIDEM DAVID HAVLÍČEK A RUDA HRUŠÍNSKÝ :-)

www.chytej.cz

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img21637.jpg
    Úterý 30. prosince 2008 v 16:21® HaD
    HaD

Alov> bylo by to velmi fajn. Je potřeba si uvědomit, že primárně si nekupujeme fotky, ale přispíváme na dobrou věc. Alespoň jednou za rok. Díky.

Úterý 30. prosince 2008 ve 2:25® HaD
    HaD

Podařilo se mi sehnat záznam pořadu Českého rozhlasu Randewous, kde si můžete poslechnout rozhovor se zástupci příjemců naší sbírky, Milana Rozsypala a mé maličkosti :-)

www.chytej.cz

Pondělí 29. prosince 2008 ve 13:55® HaD
    HaD

www.chytej.cz Někteří lidi („rybáři“) jsou dobytek

Pondělí 29. prosince 2008 ve 13:41® HaD
    HaD
    Diskuze: Z lovu | Revír: 26.12.2008 | Způsob lovu: Přívlač

Rybářská stráž o svátcích zabavila 5 pytlaček

O svátcích vánočních je spíše zvykem v teple domova odpočívat, těšit se z dárků či ujídat bramborový salát a řízky ze Štědrého dne. Rybářská stráž na Orlíku však měla jiný program. Místo zaslouženého odpočinku se vydala na kontrolu rybářských bláznů. J. Řezníček (zástupce hospodáře ú.n. Orlík) sdělil: „U vody jsme zastihli pouze tři rybáře, kteří měli vše "v pořádku“. Ve vzdálenosti cca 100 m od nich však bylo nastraženo pět prutů, ke kterým se nikdo nehlásil. Tyto pruty byly v souladu s předpisy zabaveny". Poté se promrzlí příslušníci RS se vrátili do tepla svých domovů

Je smutné, že i o vánocích někteří „rybáři“ porušují rybářský řád a v honbě za masem se uchylují k takovým postupům. Nezbývá než věřit, že se situace bude postupem času lepšit.

CHYTEJ.CZ

Pondělí 29. prosince 2008 ve 13:39® HaD
      HaD
      Diskuze: Z lovu | Revír: 26.12.2008 | Způsob lovu: Přívlač

Vánoční smáčkovaná se vyplatila. Okouni sice nebrali nijak vášnivě, přesto se podařilo jedno hejno zvednout a tohle byl krásný vůdce hladové smečky. Leoš byl ten, kdo smáčkem tančil :-) Mimochodem pokus na rybky byl zcela lichý, pruhovaní barbaři prostě chtěli tyhle zázračné gumičky :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21586.jpg
        Neděle 28. prosince 2008 ve 23:05® HaD
        HaD

dam: ale sluší Ti to :-)