Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 11. listopadu 2008 ve 21:54® HaD
HaD

filip111> ano, je to tak. Chci dělat svojí práci a ne se tahat po soudech. Ale někdy není zbytí.

Úterý 11. listopadu 2008 ve 21:52® HaD
HaD

¨tak v lednu na Jestřabkách? Kdo je pro?

Úterý 11. listopadu 2008 ve 21:08® HaD
HaD

hany: vždy se nejdříve snažíme jít smírčí cestou. Pokud vstřícný postup nebude mít efekt, pak nastupuje naše právní firma. Jinak to bohužel nejde.

Úterý 11. listopadu 2008 ve 20:26® HaD
HaD

sus1> už ho zřejmě máme ;-)

Úterý 11. listopadu 2008 v 17:31® HaD
HaD

sus1> nevynesl. Někdo si to s tím účelem objednal. Ale jen tak mu to neprojde.

Úterý 11. listopadu 2008 v 17:31® HaD
HaD

Koudy> když to jde, je to supr.

Úterý 11. listopadu 2008 v 15:56® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

možná je to trochu mimo mísu, ale já jsem s Láďou kamarád moc let. Byl jsem s ním mockrát venku, pravda je, že mě ale neprůvodcoval. Naopak jsem byl s tím, že jsem mu s radostí pomohl. Nevím, jestli by mě to bavilo ve velkém, ale pomáhat lidem, kteří si neví moc rady mě hodně naplňovalo a bavilo víc, než samotný rybolov, který jsem samozřejmě taky provozoval. Na druhou stranu chápu, že někteří ostřílení průvodci už nemají takový „drajf“ a trochu vychladli s tím nadšením, které jsem prožíval já. I přesto každému doporučuji jezdit s lidmi jako je Láďa, Jarda Hrdlička apod. Jejich zkušenosti jsou nedocenitelné.

A dodám, že i když mě to moc bavilo, rozhodně bych to nedělal. Je to mnohdy otročina a když se nedostaví výsledek, je navíc člověk v nevoli.

Úterý 11. listopadu 2008 v 0:06® HaD
HaD

Koudy: zdar chlape!!! tak to gratuluju, to musel bejt parádní lov!!!

Úterý 11. listopadu 2008 v 0:05® HaD
HaD

operon> jak někdo psal – podvodní splávek, nebo třeba koncový splávek se dá nahodit za pomoci druhého prutu. Do vzdálenosti cca 30–40 metrů to jde velmi dobře. Jen nesmí být moc velký proud, protože velkou zátěž nenahodíš a montáž by sjížděla. Ve velkém proudu je řešením žlutý pták alias psí spřežení.

Pondělí 10. listopadu 2008 v 18:54® HaD
HaD

mako> kdepak, pracovně jsem se ocitl na břehu Orlíka :-)

můdy: prut s rolnama bych si na sumce nikdy nevzal. Na důvod se mě ale neptej.

Pondělí 10. listopadu 2008 v 17:20® HaD
HaD

mako> Orlík asi 13°C

Pondělí 10. listopadu 2008 ve 13:41® HaD
HaD

sus1> smazáno

Neděle 9. listopadu 2008 ve 23:46® HaD
HaD

pomalu se nám to blíží… :-)

Neděle 9. listopadu 2008 ve 23:45® HaD
HaD

diutrius> ty bodáky bych si na tvém místě prodloužil, nebo si zlámeš rukojeť prutu.

Sobota 8. listopadu 2008 v 1:19® HaD
HaD

šňůry je nejlepší otestovat. zkuste si na ní zvednou těžký předmět. Jsou šňůry se šílenejma údajeme a rupnou jako nit, a jiné s nižšími udávaným parametry vydrží. Etikety nečtěte

Sobota 8. listopadu 2008 v 1:18® HaD
HaD

HT> začni to dělat, alespoň při reálné šanci velké ryby. Už se mi to stalo a párkrát jsem tomu byl svědkem u kolegů a věř, že e to trpká zkušenost.

Sobota 8. listopadu 2008 v 1:17® HaD
HaD

sgt.moody: u ryby ani tak nezáleží na její délce. Některé dvoumetrovky fakt vytáneš lehce, a pak s Tebou zacvičí i 160tka. Záleží kde to je a jak je ryba bojovná.

Sobota 8. listopadu 2008 v 1:17® HaD
HaD

dawe4: s dobrou vábničkou a šikovnou rukou uděláš jakýkoliv zvuk. Více vábniček je už spíše o vkusu a sběratelství, i když někdy i změna může být ku prospěchu. Kup si vábničku u Pavla Tomi v Praze. poradí Ti dobře!

Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:10® HaD
HaD

sus1> co k tom napsat? Název a popis…datum pořízení…

Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:07® HaD
HaD

Sander> jo kámo, kdyby to tak šlo :-((