Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 17. září 2008 ve 14:30® HaD
- Diskuze: Sumcařina
mako> plochej splávek ho často sekne úplně…
- Středa 17. září 2008 v 11:40® HaD
mako> k té hloubce – abys to nepřehnal, můžeš si dát malou zarážku ze sirky např. na 5m. Když se o ní zarazíš, víš, kde jsi. Vyzkoušej si to ale s daným splávkem nanečisto, protože sponováním to budeš přitahovat i k sobě, čímž trochu hloubku taky ovlivníš. Pro tenhle typ chytání Ti doporučuju chytat do jízdy. Chce to multík nastavit tak, aby stačilo jen hodně málo, aby začal cvrkat. Natvrdo bych vůbec takhle nechytal. Pokud nemáš pákovou brzdu, bude to trochu oříšek, resp. budeš muse na to myslet při záseku a buď hned brzdu dotáhnout, nebo držet cívku rukou a spíš couvat po břehu dozadu a až po dobrém zásek dotahovat. Půjde hodně o rychlost.
- Úterý 16. září 2008 ve 23:23® HaD
Pompo-styfler> mluvím o běžných podmínkách. Až budu řešit konkrétní, bude to třeba jinak. A třeba i jinak, než píšeš, když tam budou lítat s hlubinkou. Každej si taky musí trochu lámat hlavu. Nemohu a ani nechci vše nabídnout na zlatém podnose

- Úterý 16. září 2008 ve 22:27® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor, řízek: určitě. Je to něco jinýho. Hlavně není tak těžkej.
- Úterý 16. září 2008 ve 22:20® HaD
- Diskuze: Plavaná
já když viděl jak kluci na slapech chytali kapry nad 15kg a všechny do 2m od břehu, taky jsem zíral. Velká ryba nežije a nežere jen daleko od břehu…
- Úterý 16. září 2008 ve 22:13® HaD
pompo: to je právě ta „mequinenza“ (tam jsem to takhle vymyslel). Na čistém rovném dně a malé hloubce (přesný opak mequinenzy) trhačka potřeba není. Přesto jí dávám vždy.
- Úterý 16. září 2008 ve 22:11® HaD
Pompo-styfler> ano. To je pravda. Taky vždy říkám, že je pouze pro čisté dno bez mělčin na trase. Eliminovat se to dá téměř úplně dlouhou trhačkou na šutr. Příklad na hloubce 10m a lovnou hloubkou 2m pod hladinou dáš trhačku 7 metrů a riziko je nulový i kdyby byly na dně stromy nebo třímetrový lavice.
- Úterý 16. září 2008 ve 22:06® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
měl jsem 18–70 (po přepočtu tedy 27–105) a kvůli pohodlnosti jsem pořídil 18–200 (27–300) VR. Na fajnový focení mám pevnou 50 f1,4 (75). To je maso objektiv i v šeru a na koncertech, ale pevný sklo strašně nutí chodit. Pro toho, kdo je zvyklej na zoom je to zabiják. Ale 1,4 je prostě 1,4.
- Úterý 16. září 2008 v 19:30® HaD
filip111> já mám D200 od Nikona. A jak říká Sethy, tahám to qodě na zádech (i s velkým bleskem aobjektivem). S baterygripem je to docela fuška
) Někdy s tím i brodím, ale už ne tak často jako dřív.
Focení jednou rukou je velmi obtížné. Dost často se to nepovede, ale někdy
taky yo. Kompakt má žena, ale nějak ani nemám chuť ho nosit, když vidím
ten rozdíl v kvalitě snímku. Je fakt diametrální… - Úterý 16. září 2008 v 19:16® HaD
slimak> někdy se to stane. Hodně pomáhají bužírky a nahoru 0,60tku vlasec
kapra jsem používal v pohodě i ve Šp., jinak tloušť, plóťa, okoun… karas je trochu horší, lína jsem takhle nestražil
- Úterý 16. září 2008 v 19:15® HaD
mako> jízda je v pohodě
- Úterý 16. září 2008 ve 12:00® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Řízek> novej model? Držel jsem v ruce tu 300cm a je to pohádka
- Úterý 16. září 2008 v 11:59® HaD
osprey> to už je kanón. Kolik to stojí?
- Úterý 16. září 2008 v 11:56® HaD
mako> vůbec ne. Jen bych zvážil použití velkýho kamene a delší trhačky na něm.

- Pondělí 15. září 2008 ve 21:43® HaD
sgt.mooody> ? ignorace?
- Pondělí 15. září 2008 ve 21:43® HaD
mako> koncový (podvodní) splávek s těžkým kotvením.
- Pondělí 15. září 2008 v 18:10® HaD
sgt.mooody> ty už si někdy v Maďarsku chytal, že víš jak je to snadný? Myslím, že by ses měl klukům omluvit za ty hloupé řeči.
- Pondělí 15. září 2008 ve 12:48® HaD
- Diskuze: Závody LRÚ - Přívlač
toti> zřejmě by hodně záleželo na tom, na kolik bodů by se ryba ohodnotila, aby to bylo spravedlivé.
- Sobota 13. září 2008 ve 20:21® HaD
raf: krásní líni!!! Lojza: v tom se dá chytat?
I když na boleny asi supr. - Sobota 13. září 2008 ve 20:21® HaD
vagi> jdu na to