Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 15. srpna 2008 v 17:34® HaD
HaD

jiris> já bych řekl alespoň 62 :-D tomash: závist :-úúúúú)))))

Pátek 15. srpna 2008 ve 12:56® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

mako> jo, blejskalo se jak o život. Byl jsem u vody a zkraje večera hodně věřil v záběr. Nakonec na 6 prutů ani náznak. Mrtvo jak na hřbitově… :-((

Pátek 15. srpna 2008 ve 12:55® HaD
HaD

silurus> krásná ryba :-)

Pátek 15. srpna 2008 ve 12:52® HaD
HaD

tak i v Brně je vedro a dusno :-)) )

Čtvrtek 14. srpna 2008 v 11:50® HaD
HaD

sethy> na některé vody je ale dlouhej prut potřeba. Krátkej taky není všelék.

Čtvrtek 14. srpna 2008 v 11:49® HaD
HaD

Doudleban> hlavně že to funguje :-)

Čtvrtek 14. srpna 2008 v 10:19® HaD
HaD

mako> :-) a to je na tom to krásné, že :-)

Čtvrtek 14. srpna 2008 v 10:17® HaD
HaD

Doudleban> zřejmě myslíš Osobní zprávu (OS). Když chviličku vyčkáš, nabídne Ti formulář jména začínající na ta písmena a Ty si jen vybereš.

Středa 13. srpna 2008 v 19:36® HaD
HaD

Sander> parádní ryby. Jsi prostě goood. Třešeň?

Středa 13. srpna 2008 v 19:24® HaD
HaD

dam: zřejmě jsi ho psal moc dlouho. Občas se to stane a nevíme proč. musíš znovu nebo na mail.

Středa 13. srpna 2008 v 18:37® HaD
HaD

Jirka Škeřík píše:

Ahoj všem. Protože Vás všechny dobře znám (alespoň doufám), ani mě Vaše diskusní příspěvky moc nepřekvapily. Trochu Vás asi překvapil král Balkánu, ale jeho změna názoru se dala očekávat. Nebudu komentovat souhlasná stanoviska na škodlivost protihrotů, takže si to odskáče Tom. Tom to trochu zamotává. Že vypadne z řádu povinný podběrák, nebo že se po MS chytalo na žížalu vůbec nesouvisí se zpětnými hroty. Moc dobře vím, jaké nepravosti se dějí na rybářských revírech, to teď my nevyřešíme. Fandím ale přátelům ze Studené, i když je zřejmě nebudeme následovat. Učí děti to, co je většině „masařů“ naprosto cizí. I když děti v pozdějším věku nebudou mazat rybám tlamky hypermanganem, úcta k rybě a trocha soucitu v nich určitě zůstane, učí je tedy citlivému přístupu k rybě a to je součást celkového přístupu, kterého se Tom dovolává. Jak to tak vypadá, většina rybářské veřejnosti vidí v rybařině pouze zdroj přísunu masa, nezbývá, než začít výchovu od dětí. Já sám jsem s dětmi pracoval víc jak 10let a moc dobře vím, jak snadno se dají, v tom dobrém smyslu, ovlivnit, nikdo se nenarodí jako lotr. Pokud se budeme bavit pouze „ o dírce v tlamce“, tak tu udělá háček bez protihrou, zato háček s protihrotem dokáže udělat z tlamky cár. A co trojháček v jícnu? To přece je celkem běžný případ. Mnohokrát si blahořečím, že nemám zpětné hroty. Na rybu se přece nelze dívat jako na jedince, pro mě to je potencionální „rodič“ dalšího potomstva, to je přece normální koloběh v přírodě. Nechci tu psát romány, proto celou další řadu argumentů vynechávám, závodník je přece víc jak běžný rybář, díky svým znalostem a uměním však může být pro revír velice nebezpečný, zaplať pánbůh, znám pouze dva nebezpečné případy. Takže Tome, argumentů, proč zakázat protihroty, je nesčetně. Ty Tvoje argumenty nemohou obstát. Koupit nástrahu a používat ji takovou, jakou jsem koupil, to snad dělá běžný rybář. Závodník se snaží svoje nástrahy nějak vylepšovat aby se od ostatních alespoň trochu odlišil, no a to ho stojí nějaký čas. Jak asi musí „naříkat“ muškaři, kteří si svoje nástrahy musí od základu vyrobit? A jsou to tisíce kusů. Nešikovný vláčkař dokáže převinout rotačku tak za 5 minut, to je můj případ. Šikovný Sokolík to dokáže za 1 minutu a možná i dřív. No a to je asi tak jediný větší problém, tedy kromě ztráty určitého času. Zajistit dostatečný počet háčků(a tím myslím i víceháčky) je pouze komerční záležitost. Bude-li zájem, budou k dostání, King je přece obchodník, a určitě nebude sám. Teď už ale opravdu závěrem – jedno moudro praví „Když se nechce, tak to je horší, než když se nemůže“. Mějte se všichni hezky a vezměte rozum do hrsti. Jirka Škeřík.

Středa 13. srpna 2008 v 18:27® HaD
HaD

skwor> jojo, mám. Je skvělej

Středa 13. srpna 2008 v 15:54® HaD
HaD

mako> nejde vyvézt bóji?

Středa 13. srpna 2008 v 15:53® HaD
HaD

IVO> a kdy to zkusíš se mnou? :-)) )

Středa 13. srpna 2008 v 15:53® HaD
HaD

Iwory> tak akorát na zásek a zdolávání. Na noc klidně trochu povolit, ale tak, abys mohl zaseknout. Na krev pouze v místech s rizikem vjetí do vázky a HLÍDAT!

Středa 13. srpna 2008 v 15:51® HaD
HaD

skwor> to já tuším ještě víc :-(( poslední dobou mě baví krátký pruty, tak by mě zajímala spíš ta krátká verze…

Středa 13. srpna 2008 ve 14:46® HaD
HaD

EDYS> :-D

Středa 13. srpna 2008 ve 13:08® HaD
HaD

VODA> 1000cm? to byla lochneska, ne? :-D

Středa 13. srpna 2008 ve 12:54® HaD
HaD

EDYS> :-)) )

Středa 13. srpna 2008 ve 12:54® HaD
HaD

mako> určitě jsou