Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 8. srpna 2008 ve 12:59® HaD
HaD

Jezinka> :-P

Pátek 8. srpna 2008 ve 12:18® HaD
HaD

KATAN> já to taky beru s huorem :-)) )

Pátek 8. srpna 2008 ve 12:10® HaD
HaD

Standa Pernický:

Ahoj Davide a kamarádi.

Určitě víte, že jsem připraven k jakékoliv diskuzi, ale také víte, že jsem byl dlouho proti bezprotihrotovému chytání. Ne proto, že bych chtěl ubližovat rybám, ale proto, že :

1. bezprotihrotové trojháčky nebyly k sehnání
  2. nechtěl jsem, aby se z tloušťů, pstruhů a jiných dravců stávaly létajéící ryby u těch závodníků, kteí je katapultovali přímo na břeh do písku. A proto SaZŘ je nutno upravit o zacházení s rybami a bodování takovýchto ryb.

První otázku vyřešil Láďa Král, který sehnal bezprotihotové trojháčky zn. Owner, druhou musí vyřešit Jirka Škeřík, který to umí nejlépe.

Za sebe a celý Balkán Vám oznamuji, že na podzimním zasedání přívlače budu hlasovat PRO LOV NA HÁČKY BEZ PROTIHROTŮ

Balkánský Král

První

Pátek 8. srpna 2008 ve 12:09® HaD
HaD

Jelikož mi mnozí odpovídáte na mail, bud sem Vaše názory přesouvat.

Pavel Vokál:

Ahoj Davide,

jednoznačně tvůj návrh na háčky bez protihrotu všude podporuji.

Jen kdyby byly dostupnější na trhu.

Hezký den

Pavel Vokál

Pátek 8. srpna 2008 v 11:49® HaD
HaD

tak by mě zajímalo, kdo tu bude první :-)) )

Pátek 8. srpna 2008 v 11:34® HaD
HaD

zak14> jak již bylo řečeno, záleží na tom jak velké jsou. 3 cm gumička je ultralehká přívlač a 30cm riper už zase heavy :-)

Pátek 8. srpna 2008 v 11:33® HaD
HaD

dam> kecy prdy. čekám :-)

Pátek 8. srpna 2008 v 11:28® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

knedlik> přehlédl. Pardon. Párkrát jsem házel, ale spíše minimálně. Po celém dnu jsem vždy KO, takže to vždy nějak nevyšlo.

Pátek 8. srpna 2008 v 11:27® HaD
HaD

tommy78> jo, to je dobrá montáž. Já bych se jen bál toho trojobratlíku. Kdysi jsem ho taky používal, ale má hrozně malou pevnost.

Pátek 8. srpna 2008 v 11:18® HaD
HaD

Drazi kamaradi, milovnici privlace.

Obracim se na Vas s navrhem na zmenu SR. Letosni zavody I. Ligy ukazaly, ze lov na nastrahy opatrene hacky bez protihrotu maji sve opodstatneni jak pro ryby samotne, tak i pro nas rybare/zavodniky. Ryby, jak se mnozi mylne domnivaji, z hacku pri spravnem zdolavani nepadaji a manipulace s nimi je setrna.

Soutezni rad vsak protihroty mimo pstruhovych reviru nezakazuje a je jen na poradateli zavodu, jak se rozhodne. Jsem presvedcen, ze by bylo dobre, aby ustanoveni o protihrotech bylo zakotveno primo SR a to pro vsechny souteze, jak na pstruhovych vodach, tak i na MP revirech.

Zavody, at chceme ci nikoliv, jsou zalozeny na trapeni zivych tvoru pro porovnani nasich schopnosti a timto opatrenim by se dopady na ne zmirnily. Prosim o Vas nazor a o pomoc pri prosazeni teto zmeny.

Pro otevrenou diskuzi o techto navrhovanych zmenach a vsem co se tyka zavodeni jsem zridil jen pro zavodniky na nasem serveru diskuzi „Zavody“. Je neverejna a viditelna pouze pro Vas. Bezny navstevnik naseho serveru ji pristupnou nema.

www.chytej.cz

Pro vstup do diskuze „Zavody“ kliknete na odkaz: www.chytej.cz .Pro diskuzi se nemusite nijak registrovat. Registrace Vas pouze osvobodi od vypisovani kontrolniho kodu.

Zde tedy navrhuji o vsem diskutovat. Domnivam se, ze je lepsi, nez mailovy obeznik.

Pátek 8. srpna 2008 v 10:21® HaD
HaD

Takového kapra sežere klidně 120–130cm sumec. Oko se ale podle mě může zhojit. Pokud jsi tedy měl háček bez protihrotu.

Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 12:39® HaD
HaD

EDYS> jistě že tu existují skupiny kamarádů, kteří spolu diskutují, ale zapojit se může kdokoliv a do party vstoupit. Nebo vznikne další skupinka lidí… to je jako v životě

Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 12:24® HaD
HaD

tommy78> tak to gratuluju! Krásná ryba. Jakou montáž jsi použil?

Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 12:16® HaD
HaD

KATAN> uzavřená komunita? To bych neřekl. Odkud jsi?

Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 12:15® HaD
HaD

dam: zajeď někdy za mnou. Tloušti jsou tu jako noha, ale padesát plus mám vždy jen náhodou. Vezmu Tě na krásný místa

Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 12:11® HaD
HaD

Bobo: to jsou nádherný ryby. Vše na mušák?

Čtvrtek 7. srpna 2008 v 9:56® HaD
HaD

HT> doby lovu upravuje zákon. Výjimka byla udělena jen několika revírům pro regulaci sumců. Žádostí bylo více, ale ministerstvo to prostě smetlo s tím, že pokud je tolik sumců, změní se zarybňovací plány. Tady nebo jinde můžeme diskutovat jak chceme. Já o tom budu ale při další schůzce s představiteli svazu mluvit.

Čtvrtek 7. srpna 2008 v 9:51® HaD
HaD

sus: v poho :-) Jsem marod – poloviční bulimie. Hodně žeru, ale nebliju :-D

Úterý 5. srpna 2008 v 9:53® HaD
HaD

dam> na vážno ani ne. Prostě jsem chytal ryby a nechtěl spadnout. V sobotu jsem se rozhodl ke strategii, která souvisí s jednou životní filosofií. A to mi vyšlo. Tipl bych, že většina by šla jinak. Ale třeba se pletu. V neděli to bylo těžší. Ale povedlo se mi je „ochcat“ :-)) )

Úterý 5. srpna 2008 v 9:50® HaD
HaD

sus1> za co?