Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 4. srpna 2008 v 10:36® HaD
HaD

Díky všem a zejména prutosovi. Nebyl to úplně lehký závod a museli jsme pěkně makat. Nehledě na fakt, že psychicky jsem na tom nebyl úplně nejlépe, protože před 2 lety jsme tam s TR shořeli „jak papíroví čerti“ :-D viz.: www.chytej.cz

Neděle 3. srpna 2008 ve 21:24® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu

Drobná zprávička: tento víkend jsme s Prutosem absolvovali poslední kolo I. ligy v přívlači. Po nelichotivých výsledcích v předchozích kolech jsme zažehnali riziko pádu do druhé ligy a víkendový bronz nám dal celkové 9. místo. Je to historický úspěch (jak bronz za kolo tak 9. za celý rok. Předloni to bylo 12., za loňsko 10. Snad bude tendence pokračovat a nebudeme Chytej.cz dělat ostudu :-) Já jsem ulovil celkem dnes 10 ryb (převážně tloušti) a prutos 11. Včera jsem udělal 17 ryb (nej tloušť 42 cm a okoun 27) a ptutos 14.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 3. srpna 2008 ve 21:21® HaD
    HaD

Drobná zprávička: tento víkend jsme s Prutosem absolvovali poslední kolo I. ligy v přívlači. Po nelichotivých výsledcích v předchozích kolech jsme zažehnali riziko pádu do druhé ligy a víkendový bronz nám dal celkové 9. místo. Je to historický úspěch (jak bronz za kolo tak 9. za celý rok. Předloni to bylo 12., za loňsko 10. Snad bude tendence pokračovat a nebudeme Chytej.cz dělat ostudu :-)

Neděle 3. srpna 2008 ve 21:18® HaD
    HaD

velká gratulace!

Pátek 1. srpna 2008 v 1:32® HaD
    HaD
    Diskuze: Sumcařina

adam> je otázka, zda se vždy jedná o sumce. Rousnice žere spousta druhů ryb a záběry mohou být od čehokoliv

Pátek 1. srpna 2008 v 1:31® HaD
    HaD

Ficak> bubínek? co to je?

Pátek 1. srpna 2008 v 1:30® HaD
    HaD

Ficak> bez přemýšlení a jednoznačně napevno. Kolikrát jsem už chytal, že zbývalo jen pár ovinů a napevno to být prostě musí. Jen musíš chytat a být ve střehu tak, aby k úplnému vymotání nedošlo. V ČR to ale v 99% případů nehrozí ani omylem. Tedy pokud ta pletenka není dvacítka fajrlajna

Čtvrtek 31. července 2008 v 18:55® HaD
    HaD

Robur> podvodňák. Nebo kousek polystyrenu na návazec

Čtvrtek 31. července 2008 v 18:35® HaD
    HaD

mako> klasická bóje, podvodňák a vábnička

Čtvrtek 31. července 2008 v 18:34® HaD
    HaD

piskoř> jojo, mám to. Jen se nezobrazil Tvůj mail. Jakej je?

Čtvrtek 31. července 2008 v 15:24® HaD
    HaD

Výlet na Labe nebyl špatnej, na břeh se za dva dny podívalo 10 sumců (8 nad metr), ale nejvvětší bohužel jen asi 125 cm. Jakoby tam větší nebyli…

Čtvrtek 31. července 2008 v 15:23® HaD
    HaD

Dallas: no už je pozdě, jeli jsme v pondělí na ryby a zvažovali kam, tak jsem uvažoval, že bych Tě navštívil …

Čtvrtek 31. července 2008 v 15:22® HaD
    HaD

ficak: určitě Ownery. Já má poslední roky v oblibě ty černé 2/0

Čtvrtek 31. července 2008 v 15:22® HaD
    HaD

Michall> rozhodně ano. Mimochodem jsem v minulých dnech vymyslel, jak vytunit celou montážtak, aby nehrozilo riziko od RS. Ale to si zřejmě zatím nechám pro knížku.

Čtvrtek 31. července 2008 ve 14:51® HaD
    HaD

Robur> gratulujemeeee :-)

Pondělí 28. července 2008 v 10:31® HaD
    HaD

pif> šli ho i mě, dám ho do TV

Pátek 25. července 2008 v 16:18® HaD
    HaD

zak14> otáZka, neŽ, těŽko. Je to úplně něco jiného. Pro někoho větší zábava, pro někoho jediná zábava…

Pátek 25. července 2008 ve 14:51® HaD
    HaD

hupr> supeeer

Pátek 25. července 2008 ve 14:37® HaD
    HaD

Příští víkend v Českém Šternberku na Sázavě. Poslední kolo. Jsme průběžně 12. a od 13. se padá do druhé ligy. Bude to rozhodující :-((

Pátek 25. července 2008 ve 14:35® HaD
    HaD

adam> to je fakt malba? vypadá jako fota. Jsi dobrej :-)