Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 24. července 2008 v 18:57® HaD
HaD

Kazan> to jsem ani netušil, že opravujou řetězák. Nachytal jsi pod jezem něco? Kdy se stavíš na kávu ? :-)

Čtvrtek 24. července 2008 v 18:56® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

marven> řekl bych, že se to tu nehádá vůbec. A pokud by se tak stalo, utnu to i za cenu menší sledovanosti

Čtvrtek 24. července 2008 v 15:27® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

Medvěd> jojo, jsou silný jak medvěd :-)) ) Udržet rybu nad metr v náruči už chce dost síly a umu. 140 tku by nikdo před sebe nedal. A pokud ano, tak je magor, protože nemá šanci jí živou udržet. Mrtvou snad :-((

Čtvrtek 24. července 2008 v 10:58® HaD
HaD

Medvěd> ty rozměry jsou pěkné, ale za výjimečnou bych jí nepovažoval. Takových ryb se tam nachytá každý rok několik a i naše výprava takovou měla. Kdyby měl 160–170 cm, pak je to výjimečná ryba. Odhadovat váhu je strašně ošemetné. A pokud je váha odhadnuta, mělo by se uvádět „cca…kg“.

Čtvrtek 24. července 2008 v 10:53® HaD
HaD

Tomucha> proč by to nešlo. Já se svojí postavou jsem tam taky možná pár stovek ušel. Proč by to neměl ujít Vágner. Na tom nic není. Spíš mi není jasný, jestli i štáb chodil pěšky. To určitě ne. Pak ale nechápu, proč by on měl jít a ostatní by jeli na koních nebo terénním autem

Čtvrtek 24. července 2008 v 10:33® HaD
HaD

Dalas> Ahoj, určitě vyberu. Je to super. Budeš uveden jako autor. Vylámet zuby- na Jordáně nějací velcí sumci jsou, ale zatím jsem prostě nepřišel na způsob, jak se jim dostat na kobylku. Občas něco zvednu s vábničkou, ale je to zvláštní voda a ryby se chovají divně. Mě taky nevadí nechytit. Jsem rád u vody. Ale tenhle revír je taková stálá výzva ani ne kvůli rybě, ale kvůli jeho pokoření :-)

Středa 23. července 2008 ve 22:12® HaD
HaD

mako> vodáků až moc. Jako každý rok :-(( ale já jsem si zvykl být jako dopravák s plácačkou a řvát: „vlevo, vpravo…“ :-D

Středa 23. července 2008 ve 22:10® HaD
HaD

Dalas> moc nenasávej a jdi raději na ryby :-D Pěkný ryby:-) Přijeď k nám, aby sis taky vylámal pár zubů :-D

Středa 23. července 2008 ve 22:06® HaD
HaD

Sander: TR Ti doporučuje, abys poslal ty tlouště do Kajmana do soutěže. Výhra je solidní – sada woblerů od Kácela

Středa 23. července 2008 ve 22:02® HaD
HaD

yerrx> Vzkaz od TR: Vyměň si ten časopis na stánku a pokud bys neuspěl, tak to máš poslat do redakce do Tábora a pošlou Ti dva nový časopisy. Zatím byly pouze dva případy vadného vydání a to pouze na Jižní Moravě. Adresa redakce je v tiráži.

Středa 23. července 2008 v 18:51® HaD
HaD

hupr> zřejmě tuším :-)

Středa 23. července 2008 v 18:12® HaD
HaD

kaco> bez šance

Středa 23. července 2008 v 18:08® HaD
HaD

yerrx> co tam bylo špatně?

Středa 23. července 2008 v 18:08® HaD
HaD

hupr> taky by mě to zajímalo :-)) ))

Středa 23. července 2008 v 18:07® HaD
HaD

Daemon> nějakýho Lowrance nebo Eagle (125ku nebo tak něco)

Středa 23. července 2008 v 18:06® HaD
HaD

KucaPce> nějak se vydělávat musí, ne? :-D

Středa 23. července 2008 v 18:06® HaD
HaD

mako> vábničkové – to jako že byly tak do 20 cm. Zkrátka menší modely :-)

Středa 23. července 2008 v 18:05® HaD
HaD

mako: z Tábora

Úterý 22. července 2008 v 11:47® HaD
HaD

EDYS> bude vždy navrchu a zvýrazněná.

Úterý 22. července 2008 v 11:46® HaD
HaD

mako> moc tady toho není. Reálná je Lužnice nebo dolní Otava, ale bez echolotu, protože hloubka není nic moc. Pak Jordán, kterej je ale hodně tvrdej oříšek a jinak žádná sláva.