Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 22. července 2008 v 11:16® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

Leonardo> jak kdy. Někdy to jde samo a jedna série je jako druhá, někdy mi to nejde tak, jak bych chtěl. Jako ve všem v životě.

Úterý 22. července 2008 v 11:15® HaD
HaD

kostnak: ty kokso :-)) ) paráda. Na UL?

Úterý 22. července 2008 v 10:25® HaD
HaD

Robur> si ďábel :-) Vstal jsem dneska „po prdeli“, ale teď sem se dost pobavil a nálada se zlepšila:-)

Pondělí 21. července 2008 ve 22:41® HaD
HaD

BuBu99> kdo to vyrábí? Ještě jsem o té značce ani neslyšel.

Pondělí 21. července 2008 ve 22:24® HaD
HaD

EDYS> jak kdo. Bazary jednou docela dost a když kouknu na aukro…

Pondělí 21. července 2008 ve 22:11® HaD
HaD

Leonardo> v rybařině neplatí žádné věci 100%. Někdy se sumec splaší i při jednom špatném úderu a někdy ho vyvábí i dupání v lodi.

Pondělí 21. července 2008 ve 22:09® HaD
HaD

EDYS> poštovné je při platbě na účet 20 Kč. To sedí. Více těch aukcí? Je to především pro Vás na bazarové běci :-)

Pondělí 21. července 2008 ve 21:58® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.7.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Včera neplánovaný výlet na sumce na bójku. Nástražní ryby byly úplně na prd, protože byly určené původně na vábničku. Ale budiž. Napřed jsme nemohli přes silný vítr na místo dojet. Při zavážení jsem chytil bouřku jako prase a komplet promokl. Pak při sušení přišel kámošovi záběr, ale nezasekl dobře a ryba spadla. Při zavážení mi sumec vzal káču na metrové hloubce přímo z ruky. Měl do metru. Tak na kámoše řvu ať seká, ale zase ho netrefil. Tak zavážím znovu a za 10 minut další metrovka, ale opět se zásek nezdařil. Za půl hodiny, ještě za světla, přichází záběr na okouna od trošinku lepší ryby (max 120 cm) a kámoš tentokrát seká správně, ale třetí zásek dělá úplně zbytečně a ryba opět padá. Pak další bouřka jako prase a jedeme domů. Celkem černej den :-D Promočeni za ani ne 3 hodiny rybolovu dvakrát durch a bez ryby.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 21. července 2008 ve 21:52® HaD
    HaD

Sander> sumci mě vypekli. Resp. počasí. Včera jsem byl s kámošem a mě záběr nepřišel, ale jemu ano. A během hodiny hned 4 a všechny za světla. Mínusem bylo, že ani jednoho nezasekl :-((

Pondělí 21. července 2008 ve 21:42® HaD
    HaD

Sander> to slovo se mi moc nelíbí :-) ale přesto se raději ptám na jeho přesný význam

Pondělí 21. července 2008 ve 20:35® HaD
    HaD

Leonardo> někdy jo, někdy ne

Pondělí 21. července 2008 ve 20:24® HaD
    HaD

gadasnik> samec má hranatější hlavu a na prsních ploutvích ostré hrbolky, jikrnačka naopak hlavu kulatější a ploutve téměř hladké. Pak ještě podle řitného otvororu, ale tam si nejsem jist.

Pondělí 21. července 2008 ve 20:22® HaD
    HaD

sgt.mooody> to jakou má prut akci neurčuje jeho materiál, ale především konstrukce. I grafitovej prut se může ohýbat celej a naopak u laminátu jen špička. To aby nebyla mýlka

Pondělí 21. července 2008 ve 20:21® HaD
    HaD

KucaPce> ať se daří! :-)

Pondělí 21. července 2008 ve 20:11® HaD
    HaD

Sander> co to znamená žehlit?

Pondělí 21. července 2008 v 10:01® HaD
    HaD

Sander> ftipálku:-) Možná by se kde kdo divil, jaký ryby občas na yhle mini nástrahy tahám. Na závodech se klidně chytne štika 70cm, bolen stejné délky, i metrového sumce pamatuju. A já bych si nechytl už řádku tloušťů 40–50cm a pak taky nějaktá t štika k 70cm, boleni, okouni k 30 cm apod.

Neděle 20. července 2008 ve 13:02® HaD
    HaD
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.7.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Repete na Lužnici skončilo asi s 20 rybkami, dne suž jen menší velikosti. Boleni, okoun a tloušti. Bodovala rotačka beruška a miniwoblírek. Fotky nejsou, tenhle potěr do 30 cm focením netrápím.

Sobota 19. července 2008 ve 21:44® HaD
      HaD
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.7.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Večerní lehká přívlač přinesla asi 40 tloušťů do 40 cm a tlouštíků, bolínků a pěkného okouna. Nulka rotačka beruška to měla skoro všechno na svědomí.

Pátek 18. července 2008 v 19:01® HaD
        HaD

gadasnik> wow, no ty máš teda nápady :-D supr!

Pátek 18. července 2008 v 15:00® HaD
        HaD

Leonardo> nic moc, ale bouchnout se s ní dá. Je to ale dřina. Nemám jí rád.