Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 18. července 2008 ve 14:59® HaD
HaD

Piranha> a že to bolelo :-D

Pátek 18. července 2008 v 10:33® HaD
HaD

asdfsa> nejlépe zavolat na místní MO. Zkoušel jsi to?

Pátek 18. července 2008 v 10:32® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.7.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Včera sumčí „second service“: ani klep :-((

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 18. července 2008 v 10:26® HaD
    HaD
    Diskuze: Sumcařina

sgt.mooody> kde jsou Něvkovice? Já znám pouze Hněvkovice.

Čtvrtek 17. července 2008 v 15:46® HaD
    HaD

tomchamik> no asi to nebylo úplně fér, co? :-)

Čtvrtek 17. července 2008 v 15:31® HaD
    HaD

gadasnik> třeba zlámeš prut. Já ho dnes klíďo zlámu, i když na vyžrané Lužnici to asi moc nehrozí :-D

Čtvrtek 17. července 2008 v 15:20® HaD
    HaD

gadasnik> no a ne? :-)) ) jedu na slizouny. Včera mě jeden pěknej pěkně vypekl. Dnes je počasí teda šílený, ale dám jim druhou šanci. Snad nebudou tolerantní k mojí bolavé ruce a budu si ji moci pořádným soubojem dorazit. Pak už mě doktor asi nemine – tenisovej loket je kua svinstvo :-((

Čtvrtek 17. července 2008 v 15:18® HaD
    HaD

big-fish1> jestli je to milo, tak pošli tu fotku na martin@milobrno.cz a třeba ho poznají.

Čtvrtek 17. července 2008 v 15:17® HaD
    HaD

sgt.mooody> to byl malej chyták ;-) ležícího sumce totiž echolotem nenajdeš. A to že ho vyvábíš, vůbec neznamená, že ho ulovíš. Zvednou se jich třeba desítky, než nějakej kousne. Trochu jsem Tě zkoušel a mrzí mě, že jsi se chytil a ukázal, že o tom moc nevíš. Ale nedalo mi to. Omlouvám se za to:-)

Čtvrtek 17. července 2008 v 15:08® HaD
    HaD

sgt.mooody> OK beru. Samozřejmě že je to věc rybáře. S tím nemám problém. Ale pro mě to prasárna prostě je, protože vím, že to není nutné a vím, že to vede k téměř jisté smrti ulovené ryby ať má míru nebo ne.

A zda-li je vábnička divná. Kdysi mě jeden starej rybář vyháněl od vody, kde jsem vláčel s tím, že chytat na třpytku je prasárna, protože když už se má štika chytit, má se vysedět a před smrtí si kousnout do nastražené živé rybky. Spadla mi čelist a šel jsem raději dál. A vábnička je něco mezi vláčkou a bójkou. Aktivní zábavná metoda. Jestli je divná je na každém z nás, jak ji vnímá a používá. Jen takovej malej dotaz: Co si myslíš o používání echolotu a hledání sumců ležících na dně?

Čtvrtek 17. července 2008 ve 14:57® HaD
    HaD

big-fish1> nevíš, co je to zač?

Čtvrtek 17. července 2008 ve 14:44® HaD
    HaD

inspo> no, vysoká cena také není záruka kvality. Mohl bych vyprávět :-((

Čtvrtek 17. července 2008 ve 14:12® HaD
    HaD

mako> moje heslo je, že záběr může přijít kdykoliv, když je nahozeno. Když nechytáš, záběr nepřijde :-)

Čtvrtek 17. července 2008 ve 14:11® HaD
    HaD

Leonardo> já tam několikrát byl, ale šly jen malý rybky

Čtvrtek 17. července 2008 ve 13:35® HaD
    HaD
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.7.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Včera na „tutovém fleku“ na sumce :-) Z prvního top místa záběr vůbec nepřišel, ale druhé zamakalo. Před půlnocí se hladinovka zachvěla a prut šel k zemi. Jenže jsem se zrovna zahříval po večerní koupeli ve spacáku a zásek přišel zřejmě pozdě. Rybu bych tipl na 140–150+. Tak zase příště (snad dnes :-)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Čtvrtek 17. července 2008 ve 13:28® HaD
      HaD

inspo> to jo. Ale je fakt, že dobrý věci jsou většinou i dražší :-/

Čtvrtek 17. července 2008 ve 13:11® HaD
      HaD

sgt.mooody> možná mám přihlouplé řečičky. To je věc názoru. To co děláš je nesmysl a prasečina. To ale není věc názoru, to je fakt. A s 4 ulovenýma sumcema přesvědčovat lidi, který jich maj na kontě desítky, mnohdy stovky a více, je dost veliká „troufalost“. Kdybys skutečně chtěl diskutovat, tak jak po tom voláš, tak se třeba necháš přesvědčit, když Ti většina něco říká. Jenže Ty nediskutuješ, chceš jen ostatní přesvědčit, že máš pravdu Ty.

Napadáš mě, že se dávám kradený fotky. Buďto to dokaž, nebo se mi omluv.

Pokud ještě jednou napadneš zdejší rybáře a budeš jim opět vulgárně nadávat, dostaneš sem zákaz vstupu. Takové je pravidlo pro všechny.

Čtvrtek 17. července 2008 ve 13:06® HaD
      HaD

Leonardo> Občas tak háčky upravuju. Př asi 10 vycházkách s vábničkou se zdálo, že častěji útočil na „izolovanou“ montáž.

Čtvrtek 17. července 2008 ve 12:57® HaD
      HaD

mako> budeš spokojenej, uvidíš :-) Počasí úplně braní neurčuje. I když v dešti jsem např. udělal záběr málokdy. Ale včera na hladinovku v dešti záběr přišel. Jenže sem byl zalezlej ve spacáku a nestihl seknout. A rybu bych odhadoval na 150cm +. Ale i přesto tomu v deštivých dnech moc nevěřím. Jinak těch vlivů je hodně. Ryba dobře vycítí co přinesou následující hodiny a dny a jen aktuální teplota a stav deště nejsou to jediné. Jde myslím hlavně o trendy. Proto to někdy před bouřkou jde a pak 5× ne. Čert aby se v tom vyznal :-D

Čtvrtek 17. července 2008 ve 12:51® HaD
      HaD

regulus> co tohle abučko stojí?