Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 6. června 2008 ve 22:52® HaD
- Diskuze: Muškaření
Dědek> nemám rád urážky a vulgarismy
- Pátek 6. června 2008 ve 22:51® HaD
- Diskuze: Feeder
Máme pro Vás novinku – Aukční síň rybářských potřeb. www.chytej.cz
Nakupujte a prodávejte!

- Pátek 6. června 2008 ve 22:51® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Máme pro Vás novinku – Aukční síň rybářských potřeb. www.chytej.cz
Nakupujte a prodávejte!

- Pátek 6. června 2008 v 18:53® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
XAXAP: příspěvek byl plný vulgarit a urážek. Klidně si to sem pošli znovu, ovšem věcně a bez toho, co Ti vytýkám. Pod článkem o MS se věcně diskutuje a od některých přispěvatelů dost kriticky. Jsou ovšem slušní. Urážlivé a vulgární příspěvky budu mazat vždy. Myslím, že mě znáš a že za tím, co řeknu si stojím.
Pro ostatní, sice nerad, ale v zájmu objektivity, smazaný příspěvek Chachara přikládám. Nechť každý posoudí, zda jsem měl důvod jej mazat.
"Tak se hoši poplácávejte po ramenou a vopíchejte se klidně do zadku. Má to ovšem ALE ve velikosti mexického zálivu. Kajman director má otázky nebetyčně přihlouplé! Jestli je Bulharsko země nížinných řek, tak Británie je komunistický režim.
A ad naše slavná sestava. To by mě zajímalo, jestli Choceňský démon konečně kápne božskou, kolik lidí tam bylo oficiálně a kdo za ně cáloval těch 1000 EUR, cestu a další náklady?
Krom toho, že je to našim reprezentantům fuk, že se jedou odrekreovat a pohonit si ego do země, kde se za 1000 EUR dá v poho žít půl roku (prostě tolerují tenhle běžně rozšířený raketýring při pořádání podobných taškařic), podali kurevsky plnohodnotný výkon na jinak mrtvé Vači na sádkovejch duhácích a na Bulharských webech jsou krásný popisy akce, kde všichni pilovali taktiku tak, že zvedli Rodopskej rekord v chlastání. Krom toho je Bulharům úplnej šumák, jak se měli egohoniči z Čech, protože je zajímalo jen natrhnout prdel rusákům.
To je v průser, když narazíte na chachara, kterej zvedne telefón a brnkne do Devina (s tvrdým E) a dokonce plynule hovoří bulharsky a zná perfektně reálie!
Závěrem říkám jedno: pokud si to Maixner a ta jeho sebranka nezacálovala sama, OKRADLA české rybáře o čtvrt míče či více!!!
A to je hnus, Davide Havlíčku, ať už se ti to líbí, nebo ne. A to proti vláčkařům obecně nemám nic"
- Pátek 6. června 2008 v 18:51® HaD
- Diskuze: Muškaření
XAXAP: příspěvek byl plný vulgarit a urážek. Klidně si to sem pošli znovu, ovšem věcně a bez toho, co Ti vytýkám. Pod článkem o MS se věcně diskutuje a od některých přispěvatelů dost kriticky. Jsou ovšem slušní. Urážlivé a vulgární příspěvky budu mazat vždy. Myslím, že mě znáš a že za tím, co řeknu si stojím.
Pro ostatní, sice nerad, ale v zájmu objektivity, smazaný příspěvek Chachara přikládám. Nechť každý posoudí, zda jsem měl důvod jej mazat.
"Tak se hoši poplácávejte po ramenou a vopíchejte se klidně do zadku. Má to ovšem ALE ve velikosti mexického zálivu. Kajman director má otázky nebetyčně přihlouplé! Jestli je Bulharsko země nížinných řek, tak Británie je komunistický režim.
A ad naše slavná sestava. To by mě zajímalo, jestli Choceňský démon konečně kápne božskou, kolik lidí tam bylo oficiálně a kdo za ně cáloval těch 1000 EUR, cestu a další náklady?
Krom toho, že je to našim reprezentantům fuk, že se jedou odrekreovat a pohonit si ego do země, kde se za 1000 EUR dá v poho žít půl roku (prostě tolerují tenhle běžně rozšířený raketýring při pořádání podobných taškařic), podali kurevsky plnohodnotný výkon na jinak mrtvé Vači na sádkovejch duhácích a na Bulharských webech jsou krásný popisy akce, kde všichni pilovali taktiku tak, že zvedli Rodopskej rekord v chlastání. Krom toho je Bulharům úplnej šumák, jak se měli egohoniči z Čech, protože je zajímalo jen natrhnout prdel rusákům.
To je v průser, když narazíte na chachara, kterej zvedne telefón a brnkne do Devina (s tvrdým E) a dokonce plynule hovoří bulharsky a zná perfektně reálie!
Závěrem říkám jedno: pokud si to Maixner a ta jeho sebranka nezacálovala sama, OKRADLA české rybáře o čtvrt míče či více!!!
A to je hnus, Davide Havlíčku, ať už se ti to líbí, nebo ne. A to proti vláčkařům obecně nemám nic"
- Pátek 6. června 2008 v 15:15® HaD
chtěl jsem se nachystat, protože jsem od neděle až do 16. mimo ČR. Angína mě ale přikotvila do postele, takže budu rád, když se sbalím na cestu. Pak to budu muset řešit operativně

- Pátek 6. června 2008 v 10:26® HaD
- Diskuze: Sumcařina
jachu> u nás je lepší to řešit třeba pomocí kanc. sponky. Ale malinkej háček by myslím polrybnej skousnul. Nicméně to asi neodpovídá.
- Pátek 6. června 2008 v 10:25® HaD
HT> zítra se to snad dozvím
- Čtvrtek 5. června 2008 ve 23:25® HaD
Kuba V.> no většinou než se stihne guma poškodit natolik, že by nemakala, tak jí urvu
Karabinku nepoužívám, alespoň ne
u malých gum. Na štiku u větších je to fuk - Čtvrtek 5. června 2008 ve 21:40® HaD
rarach: ani ne, ale na některý věci jsem háklivej. A dnes obzvlášť. Mám angínu, je mi blbě a tak

- Čtvrtek 5. června 2008 ve 21:23® HaD
Kuba V.> většinou navážu vhodnou hlavičku a na ní pak měním gumy
- Čtvrtek 5. června 2008 ve 20:53® HaD
no tak to můj krach jistej .-D
- Čtvrtek 5. června 2008 v 18:39® HaD
jabr8> DVD a pokračování? No snad někdy ano. Budeme se snažit
- Čtvrtek 5. června 2008 v 18:39® HaD
jabr8> no uvidíš, já osobně pelety v lásce nemám a nevěřil bych jim ani po týdnu. Na Ebru se s nimi po kamionech krmí snad 10 let, tak to je pak jak na běžícím páse, ale u nás spíš chytíš velkýho kapra.
- Čtvrtek 5. června 2008 v 18:37® HaD
Pool> eagle bude určitě v pohodě. Mohu doporučit
- Čtvrtek 5. června 2008 v 18:33® HaD
havel: tak nám udělej tak 200 ks

- Čtvrtek 5. června 2008 ve 12:48® HaD
havel> šikula. Jak jsi to udělal?
- Čtvrtek 5. června 2008 v 11:45® HaD
s fish bony uvidíme jak se to osvedci
ted mam anginu a nejak mi neslape hlava, abych nad tim hloubeji uvazoval.
Hnus velebnosti 
- Čtvrtek 5. června 2008 v 11:41® HaD
monaster> snad dnes. Je hotová, jen jsou tam dva malé detaily k opravení

- Čtvrtek 5. června 2008 v 10:57® HaD
jabr8> vlasec nedoporučuju. Má mnoho nevýhod a ta hlavní je, že nemá potřebnou pevnost. A ztráta ryby utržením vždy přináší riziko úmrtí ryby, což je škoda. 200m šňůry dneska koupíš oko 800 kč a to není tolik. Pelety u nás použít můžeš, ale bez dlouhodobé krmné kampaně je to o ničem.