Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 1. června 2008 v 17:31® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Prutos> víš, že jsem tolerantní. Dám mu ještě možnost se všem omluvit a pak ho tu nechám.Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 17:30® HaD
Trout-boy> až se přestaneš jako BLB chovat, přestanu Tě tak označovat. Klidně můžeme udělat anketu a vsadím se, že to bude stoprocentní výsledek.
Možná fotíš lépe než já. Taky jsem netvrdil, že jsem profík a ani jsem se s Tebou nesrovnával. Ale něco málo o focení vím a pár fotek jsem už udělal a měl možnost se skutečnými profíky dělat a to co ukazuješ Ty je tuctovka. Ale pokud si myslíš, že si fakt tak dobrej, pošli fotky do nějakého časopisu. Oni Ti buď dobře zaplatí a nebo Tě naopak vrátí do reality.Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 17:20® HaD
cormoran> měli docela kliku, protože tam plavou i ryby okolo 150 cm a 50kg. To bylo asi dost hustý

- Neděle 1. června 2008 v 17:20® HaD
cormoran> jojo, byl za vocas

- Neděle 1. června 2008 v 11:44® HaD
4ALL: STOP! Veškerá diskuze na téma toho člověka bude mazána. Místo toho, abyste se těšili na zahájení, vymýšleli strategii lovu, leštili pruty, nástrahy, brousili háčky, řešíte tady BLBa, kterej neumí fotit a umí akorát masit malý ryby a kazit den normálním lidem.
Trout-boy: velmi rychle se uklidni a nikoho neprovokuj. Pokud se s tím nesmíříš, už se sem nepodíváš.
A za mě osobně: fotit nijak zvlášť neumíš. Prostě jsi něco bez přemýšlení vyfotil a protože to tam máš rád, líbí se Ti Tvůj výtvor. Mě žádná fotka od Tebe nepřijde ani profesionální, ani krásná, ani rozkošná. Bez emocí. Profík prostě nejsi, což ovšem neznamená, že by se z Tebe nemohl stát.Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:53 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 10:38® HaD
- Diskuze: Pěst na oko
kety.vydra> tady si to můžeš dohledat: www.chytej.cz
- Neděle 1. června 2008 v 10:33® HaD
Sander> parmy? nevím, teď jsem se nedostal, takže nic
spíš asi povalím na líny. Máme novou lokalitu a Zdendovi naposledy
pláchla možná pětapadina, takže velká motivace - Sobota 31. května 2008 ve 21:01® HaD
- Diskuze: Z lovu
trošku větší tlamička pojme celou ruku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. května 2008 ve 21:01® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.5.2008 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Plavaná
Zdendův úlovek: Ač chromý, tak vyrazil chytat amury z hladiny a místo amurů projelo hejno tolstolobiků a jeden z menších se napíchl. Po 50 minutách se vyfotil a šel zpět do vody
) 125 cm a asi 30 kg.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. května 2008 ve 20:17® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.5.-31.5.2008 | Revír: Vltavská kaskáda | Způsob lovu: Kaprařina
Tak jsem se byl podívat za klukama kaprařema v čele s Michalem Kučerou a musím uznat, že fakt umí. Na vodě, kde se velcí kapři nad 10 kg moc nechytají jich anchytali několik a dva dokonce nad 16 kg. Až na mraky klíšťat to bylo super
Že by se ze mě stal kaprař?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. května 2008 v 19:15® HaD
- Diskuze: Sumcařina
pike-007> jakou velikost si pod pojmem „menší sumci“ představuješ? Pro někoho je malej 60cm, pro někoho 1m, pro někoho zase 2m;
- Sobota 31. května 2008 v 19:14® HaD
Djexport> napiš mi na osobku kontakt a napíšu podrobnosti
- Úterý 27. května 2008 ve 14:01® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam>

- Úterý 27. května 2008 ve 13:45® HaD
- Diskuze: Pěst na oko
cercer1>

- Úterý 27. května 2008 ve 13:26® HaD
dam> my si Tě probereme plácáním po zádech

- Úterý 27. května 2008 ve 12:36® HaD
- Diskuze: Muškaření
bubu: pošli mi prosím do osobky komplet kontakt se jménem a adresu. Díky
- Úterý 27. května 2008 ve 12:19® HaD
dam> Odpoledne za Vámi přijedeme s TR, aby na to nebyl bona sám. To si nemůžu nechat ujít
Těšíme se ne vás kluci. Jste prostě
machři! - Úterý 27. května 2008 v 1:49® HaD
pokud vše dobře dopadne, bude v naší televizi Chytej.tv reportáž s klukama při příležitosti jejich zítřejšího slavného návratu
- Pondělí 26. května 2008 ve 22:40® HaD
nic> cejnek, plotice, tloušť
- Pondělí 26. května 2008 ve 22:39® HaD
J@na> okolo 30g