Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 18. května 2008 v 11:33® HaD
HaD

jak někomu vlezu do udírny, sežeru všechno co tam bude :-D

Sobota 17. května 2008 ve 22:57® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.5.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder

Dnes odpoledne jsem se vydal se svým synáčkem na své oblíbenkyně parmy. Ihned jsme jednu odhadem 65–70 cm drapli, ale pak začala bouřka a mazali jsme domů. Podvečer mi to nedalo a na místo činu jsem se vrátil ale místo oblíbenkyně jsem vytáhl po urputném souboji, kdy jsem už viděl krásnou osmdesátku, oblíbence-sumečka okolo 70 cm. I tak dobrý :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18241.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 17. května 2008 ve 22:14® HaD
    HaD

hecht: myslím si, že sanderův přínos pro šetrný přístup k rybám, pouštění je ohromný. Určitě už hodně lidem ukázal jednu z cest v rybařině. Jak říkáš, je teď na něm, zda i prozradí něco ze své kuchařky.

Sobota 17. května 2008 ve 22:04® HaD
    HaD
    Diskuze: Sumcařina

Stetek> díky, to jsem moc rád.

Sobota 17. května 2008 ve 21:58® HaD
    HaD

tomchamik> ajaj, a jak si ublížil tentokrát? :-D

Sobota 17. května 2008 v 15:01® HaD
    HaD

tomchamich: slušný výkon :-)

Pátek 16. května 2008 v 16:19® HaD
    HaD

cormaxx> to je článek, myslím video

Pátek 16. května 2008 ve 12:25® HaD
    HaD

dam> když vše dobře půjde, zveřejníme dnes reportáž ze závodů :-)

Pátek 16. května 2008 ve 12:01® HaD
    HaD

gadasnik> už je to trochu lepčí :-) Ale furt huhňám :-D Odpoledne zřejmě vyrazím na parmy

Pátek 16. května 2008 v 11:31® HaD
    HaD

gadasnik> jeeeee, to je pěkný :-)) ))

Pátek 16. května 2008 v 10:43® HaD
    HaD

Djexport> nafotili a natočili jsme toho spoustu. Připravujeme pro naši TV reportáž.

Pátek 16. května 2008 v 10:42® HaD
    HaD

kiclak> ne, větší nic nepokazí.

Čtvrtek 15. května 2008 ve 23:28® HaD
    HaD
    Diskuze: Feeder

Prutos> takovou nějakou jsem včera vytáhl. Ta větší, kterou jsem zpočátku považoval za mrně, ta mi leží v hlavě :-((

Čtvrtek 15. května 2008 ve 23:27® HaD
    HaD

Sander> Druhá strana věci je ta, že pokud dosáhneš nějakého uznání, má Tvůj názor nějakou váhu a snad se jej daří i prosazovat. Na jednu stranu cítím vinu, že jsem v určitém směry rybám uškodil, na druhou stranu se díky tomu třeba popularizoval a nadále i bude určitý přístup k vodě, rybám apod. Jak říkám: má to dvě strany.

Čtvrtek 15. května 2008 ve 23:24® HaD
    HaD

Djexport> některý ryby jsme nezasekli, dvě spadly. To je vždy okamžik, kdy začnu o svých schopnostech pochybovat. A tady se to stalo. Zřejmě jsme chybu neudělali, ale stejně se to dere na mysl.

Čtvrtek 15. května 2008 ve 23:23® HaD
    HaD

Djexport> těžká voda také, ale i když jí zmákneš a přijde nevole počasí, tak neuděláš nic :-(( Já jsem zatím spokojenej.

Čtvrtek 15. května 2008 ve 23:01® HaD
    HaD

Djexport> báječně :-) jen podmínky byly vskutku bojové :-D a ryby moc nešly a my navíc měli „nakakáno“ v rukách

Čtvrtek 15. května 2008 ve 22:58® HaD
    HaD

J@na> psal jsem to již mnohokrát – bez echolotu se sumec ulovit dá a mnohdy se stejnou úspěšností. Echolot ale někdy zvýší úspěch na záběr tím, že váhající ryby můžeš „ukecávat“. Bez echolotu ani nevíš, zda se zvedají a jak. Pro mě je lov s echolotem navíc hrozně zábavný, protože vidět reagující ryby je báječný zážitek, i když se záběr či úlovek nedostaví. Ten adrenalin v krvi je božský :-)

Čtvrtek 15. května 2008 ve 22:56® HaD
    HaD

kiclakz> myslíš velikost plováku nebo splávku? Splávek okolo 300g, kotevní bójka – to hodně záleží na lokalitě a podmínkách. Jiné je to na blízko na stojáku a jiné v proudu na dálku. Obecně je to někde mezi 500g – 10000g (0,5 – 10 kg)

Čtvrtek 15. května 2008 ve 22:51® HaD
    HaD

marin> pokud to byla osobka, tak mi nedošla.