Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 13. května 2008 v 0:37® HaD
HaD

toti> díky za uznání :-)

S padáním ryb jsem na tom byl podobně – s tím podběrákem. To byl taky jeden z důvodů proč jsem měl v sobotu takový propadák. Mám na levačce tenisovej loket a s dlouhým podběrákem jsem prostě rybu měl obrovský problém podebrat. Okolo 50% mi spadlo. V neděli sem měl rakeťák a upadlo mi cca 10% ryb (počítám měřitelné).

Já jsem si na tréninku a v neděli zachytal fakt dobře. Sobota pro mě byla po všech stránkách od brzkého rána do noci jak z hororu.

Úterý 13. května 2008 v 0:32® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

BuBu99> volil bych režim 2D a vypnout symboly ryb.

Úterý 13. května 2008 v 0:31® HaD
HaD

petr171> tam je to hrůza, co? Co jsem slyšel, ani jsem se k vám nakonec ani nevydal :-((

Úterý 13. května 2008 v 0:31® HaD
HaD

BuBu99> myslím, že je to dostatečné. Problém by mohl vzniknout jen kdybys jí narušil.

Pondělí 12. května 2008 ve 22:25® HaD
HaD

Sander: tak legrácky :-D

Pondělí 12. května 2008 ve 22:24® HaD
HaD

:-) příště jim ukážu :-)

Pondělí 12. května 2008 ve 22:16® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

Medvěd> bylo to někdy okolo 20 dubna. To jsem nějak přehlédl a pak jsem byl dlouho pryč

Pondělí 12. května 2008 ve 21:22® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.5.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Muškaření

Skálopevně přesvědčen o zaručeném úspěchu jsem vyrazil s mušákem na boleny s tím, že si pak jako bonbónek nakonec chytnu ještě parmu. Ryby však byly natolik tolerantní k mému tělu, že jsem na jejich zdolávání nemusel vydat ani špetku energie. Čisté ZERO :-D

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 12. května 2008 ve 20:19® HaD
    HaD

ZN> asi před 14 dny jsi se na to ptal. Byl jsem v tu dobu mimo a došel k tomu až dnes

Pondělí 12. května 2008 v 16:57® HaD
    HaD

ZN> zmenšují se fotky, jejichž rozměry přesáhnou delší stranou 540 px, resp. nově nyní 600 px. Velikost v KB není rozhodující. A v případě, že je fotka serverem upravována, dojde i k vložení našeho loga.

Pondělí 12. května 2008 ve 13:56® HaD
    HaD

dam> díky za pochvalu. Odpoledne mi už bylo o poznání lépe a dalo se to. Jen sem se pořád potil jako prase a hrozně se mi mlžily brejle. Ale zachytal jsem si. Nejvíc mě potěšili 4 lepší potočmeni na hausera. A nejmíň ten velkej spadlej potočák. To mě žere do teď :-D

Pondělí 12. května 2008 ve 13:35® HaD
    HaD

bubla, tomchamik atd: teď marodim. Ale jak vylezu z postele, udělám soubor a dám ke stažení.

Pondělí 12. května 2008 ve 13:29® HaD
    HaD

bobo: pěknej úlovek. Doufám, že jste měřili poctivě:-)) ) Gratuluju a hlavně zdraví pro mamku i kloučka!

Pátek 9. května 2008 ve 12:05® HaD
    HaD

Fugas> přijeď k nám – ukážu, ulovíš

Pátek 9. května 2008 ve 12:04® HaD
    HaD

osprey> to je škoda, protože ho bohužel neuvidím.

Pátek 9. května 2008 ve 2:02® HaD
    HaD

Leonardo> jak vábíš v tom videu, tak je to celé špatně. Ani jeden zvuk není správný. Do vody zanořuj pomalu a z vody rychle. Děláš to obráceně.

Čtvrtek 8. května 2008 ve 20:40® HaD
    HaD
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8.5.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder

První rozumná mini-výprava na parmy skončila úspěšně. Jenže vybavení bylo doslova UL (prut, tři háčky a dvě olůvka), foťák zůstal doma, takže jsem bez fotky. Parma měla cca 65 cm a dvě větší jsem urval. Pak jedna vázka a mazal jsem zase domu. Spokojenost přesto veliká :-)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Čtvrtek 8. května 2008 v 10:47® HaD
      HaD

Sander> jojo,to je

Čtvrtek 8. května 2008 ve 2:13® HaD
      HaD

gadasnik> docela dobře. Alespoň já jsem si to dost užil :-) Pruty vypadají skvěle. Jaký šňůry budeš brát?

Čtvrtek 8. května 2008 ve 2:12® HaD
      HaD

Leonardo> na Ebru jsem byl naposledy před 2 lety